Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 45

Θέμα: ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΟ ISDE ΛΕΜΕ Το avatar του/της nantin

ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΧΩΡΙΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ.ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ . ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΗΔΙΑ ΟΙ 3 ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ .ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΛΕΟΝ .ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΔΕ ΜΠΟΡΩ .ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΡΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΟΚ .ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΙΚΡΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ .ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΘΑ ΗΔΟΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΤΡΩΤΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ .ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΖΗΛΕΥΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ .ΜΙΑ ΕΥΧΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΑΣ

ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΣΕΝΤΟΝΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ

ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΦΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ
    DOMINATOR 250 ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΑΝΤΑΛΛΑΣΕΤΕ ΜΕ ΧR 250 Η ΤΤ-R 250

Χαλάρωσε ρε φίλε

Μια χώρα είμαστε

Μη νευριάζετε και μη χαλιέστε με χαζομάρες ιδιωτικών εταιρείων

ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΟ ISDE ΛΕΜΕ Το avatar του/της nantin

ΣΥΜΦΩΝΩ

Αρχικά δημιουργήθηκε από gousgoun_69
    Χαλάρωσε ρε φίλε

Μια χώρα είμαστε

Μη νευριάζετε και μη χαλιέστε με χαζομάρες ιδιωτικών εταιρείων
    ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕ ΧΑΛΙΕΜΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΑΓΟΡΑΖΩ ΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΜΠΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΣ ΣΑΠΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ .ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΝ ΒΓΩ ΕΓΩ ΕΚΤΟΣ ΕΑΥΤΟΥ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΟΤΕ .ΚΑΙ ΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΛΑΘΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΛΑΘΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΥΠΕΡ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
    DOMINATOR 250 ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΑΝΤΑΛΛΑΣΕΤΕ ΜΕ ΧR 250 Η ΤΤ-R 250

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005

Re: ΣΥΜΦΩΝΩ

Αρχικά δημιουργήθηκε από nantin
    ΚΑΙ ΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΛΑΘΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΛΑΘΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΥΠΕΡ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
    γιατι το κατεστημενο της Αθηνας θελει να σας εξαφανίσει....
    γιατι εμεις εχουμε μετρο και εσας δεν θα σας φτιάξουμε ποτέ μετρό .....τώρα βεβαια που άρχισαν τα έργα τα προχωρούμε με αργό ρυθμό για να σας ταλαιπωρούμε και να σας εξοντώσουμε ψυχολογικά....

και αν αυτή τη στιγμή έχει ομίχλη στο Θερμαικό μην νομιζεις οτι ειναι τυχαίο.....ειναι ενα μυστικο πρόγραμμα της Κυβέρνησης των Αθηνών για να μην απολαμβάνεται τον Θερμαικό ....

και φυσικά ολα αυτά τα σκουπίδια στο Θερμαϊκό προέρχονται απο Αθηναίους εκδρομεις του Σαββατοκύριακου....

Υ.Γ. και είστε τυχεροί που η πόλη-κράτος της Αθήνας είναι σε ύφεση οικονομικά αλλιώς θα χτίζαμε ένα τεράστιο τείχος και θα σας αποκλείαμε....κατι σαν αυτο της ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k

Re: ΣΥΜΦΩΝΩ

ΡΕ ΦΙΛΕ
    .................

Ρε συ nantin...

Γραφε με μικρα καμαριμ'...

Τα κεφαλαια στο internet σημαινουν οτι φωναζεις κι εσυ "φωναζεις" σε ΚΑΘΕ ποστ που γραφεις...
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Re: Re: ΣΥΜΦΩΝΩ

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    γιατι το κατεστημενο της Αθηνας θελει να σας εξαφανίσει....
    ..............................
    Υ.Γ. και είστε τυχεροί που η πόλη-κράτος της Αθήνας είναι σε ύφεση οικονομικά αλλιώς θα χτίζαμε ένα τεράστιο τείχος και θα σας αποκλείαμε....κατι σαν αυτο της ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ....

Στο 'πε και σενα ο Υπουργος?

Γιατι εμενα μΕ ειπε να ΜΗΝ βγαλω τσιμουδια για το "σχεδιο"...

:rotflmao:

Για καποιον που δεν του αρεσει το ποδοσφαιρο ειναι γελοιο το θεμα..
    Για καποιον ομως που αγαπαει την ομαδα του ,ξοδευει χρημα και ωρα,ειναι κατι πολυ ασχημο.
    Ναντιν ξερεις την απεχθεια που εχω για την ομαδα σου ...ομως οφειλω να πω οτι σας εσφαξε κανονικα
    γουσταρω να σας βλεπω να χανεται σπαθενια ομως ...οπως και την Αρειαναρα..να κερδιζει και να χανει σπαθενια ...
    Αλλα δεν βαριεσαι ...ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ μιλαει ...και οταν μιλαει ολοι ειναι σουζα....
    Το μονο που με χαλαει παρα πολυ ειναι οτι ο Πολατιαν ειναι απο την Πέλλα ...και οταν παιζει βορεια ομαδα την ξεσκιζει !!!!

Και για σενα ζουζουρα 2008..ειναι λαθος να το πας στο πολιτικο το θεμα...
    Ειναι κατι που ενοχλει και αυτο πρεπει να ειπωθει...
    Αν δεν εισαι οπαδος η φιλαθλος δεν μας ενδιαφερει η αποψη σου ...αν εισαι, θα ηταν πολυ ενδιαφερον να ακουσουμε την αποψη σου χωρις χαζα ...

Κουμπαρε ...εγινες υπουργος ρε κουφαλιτσα ??εχουμε τα μεσα και τα εξω δηλαδη ??αντε να κανουμε κανα αναψυκτηριο 4-5000 στρεματα

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dsd.jpg 
Προβολές:	478 
Μέγεθος:	29,8 KB 
ID:	116215
    Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
    Για καποιον που δεν του αρεσει το ποδοσφαιρο ειναι γελοιο το θεμα..
    Για καποιον ομως που αγαπαει την ομαδα του ,ξοδευει χρημα και ωρα,ειναι κατι πολυ ασχημο.
    Ναντιν ξερεις την απεχθεια που εχω για την ομαδα σου ...ομως οφειλω να πω οτι σας εσφαξε κανονικα
    γουσταρω να σας βλεπω να χανεται σπαθενια ομως ...οπως και την Αρειαναρα..να κερδιζει και να χανει σπαθενια ...
    Αλλα δεν βαριεσαι ...ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ μιλαει ...και οταν μιλαει ολοι ειναι σουζα....
    Το μονο που με χαλαει παρα πολυ ειναι οτι ο Πολατιαν ειναι απο την Πέλλα ...και οταν παιζει βορεια ομαδα την ξεσκιζει !!!!

Και για σενα ζουζουρα 2008..ειναι λαθος να το πας στο πολιτικο το θεμα...
    Ειναι κατι που ενοχλει και αυτο πρεπει να ειπωθει...
    Αν δεν εισαι οπαδος η φιλαθλος δεν μας ενδιαφερει η αποψη σου ...αν εισαι, θα ηταν πολυ ενδιαφερον να ακουσουμε την αποψη σου χωρις χαζα ...

Κουμπαρε ...εγινες υπουργος ρε κουφαλιτσα ??εχουμε τα μεσα και τα εξω δηλαδη ??αντε να κανουμε κανα αναψυκτηριο 4-5000 στρεματα
    2005 ειμαι ρε...μην με πικραίνεις....

λοιπόν πάμε στο διακύβευμα....
    όποιος βλέπει λίγο μπάλα γνωρίζει οτι ο Ολυμπιακός δεν ανταγωνίζεται τον Ηρακλή τον ΠΑΟΚ και την ΞΑΝΘΗ....αλλά τον ΠΑΟ και την ΑΕΚ....
    αρα καθε σφύριγμα εχει ως στοχο να πλήξει τους άλλους δυνατούς αντιπάλους...άρα το έτερο ΠΟΚ...και οχι τη Θεσσαλονικη....αρα μην το παίρνετε πατριωτικά....

γιατί μην μου πείτε ότι οι μεγάλοι της Θεσσαλονίκης δεν έχουν πάρει άπειρα σφυρίγματα εναντίον μικρότερων αντιπάλων.....είτε της Αθηνας είτε της Επαρχίας.....για να ρεφάρουν τις αδικιες που δέχονται απο τους μεγάλους του ΠΟΚ

το κατεστημένο αβαντάρει τις ομάδες της ΑΘηνας γιατί ιστορικά αυτές ήταν οι μεγαλύτερες της Ελλάδας....κυρίως λόγω παραγόντων που της είχαν..... οι οποίοι προσπαθούσαν να διαφυλάξουν τις επενδύσεις τους και με αθέμιτα μέσα....

το πρόβλημα στην Θεσσαλονικη ειναι οτι δεν υπάρχουν σοβαροί επενδυτές....γιατί αν υπήρχαν και ειχαν και υπομονή σύντομα θα αποκτούσαν και τις άκρες στα κέντρα εξουσίας..... (ο Μελισσανιδης έστησε παράγκα μεσα σε ενα χρονο).....

εάν οι οπαδοί στη Θεσσαλονικη στήριζαν παράγοντες που βάζουν λεφτά, όπως ο Μυτηληναίος σύντομα θα προέκυπτε και η διαιτητική στήριξη....

τόσοι μεγαλοεπιχειρηματίες ειναι στη Θεσσαλονίκη...γιατι δεν ασχολούνται με τις ομάδες της??
    γιατι προφανώς δεν βλέπουν μέλλον με τη νοοτροπία που υπάρχει στο κοινό....
    γιατί παράτησαν τις ομάδες του μπάσκετ να μαραζώσουν οταν ηταν οι κυρίαρχες σε ολη την Ελλάδα ????

Υ.Γ. οσο για το πολιτικο μερος....αν δεν υπήρχε η πολιτική και οι πολιτικοί ομάδες οπως ο Αρης και ο ΠΑΟΚ αλλά και ο Ολυμπιακός, ΑΕΚ κτλ δεν θα υπήρχαν στην Α ΕΘΝΙΚΗ....επισης καμιά ελληνική ομάδα δεν θα ειχε γήπεδο....οπότε επιτρέψτε μου να βλέπω και το ποδόσφαιρο σαν μια προέκταση της οικονομικής και πολιτικής πραγματικότητας στην Ελλάδα...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

..........................

Κουμπαρακο μου, εμεις σας "περασαμε" ενα χερακι προψές...

Την αδειουλα να στην κανονισω εγω, αλλα μην κανεις καμμια μ@λ@κια και φτιάΣεις καμμια πισινα και καρφωθουμε...

:rotflmao:

Re: ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΧΩΡΙΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ.ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ . ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΗΔΙΑ ΟΙ 3 ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ .ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΛΕΟΝ .ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΔΕ ΜΠΟΡΩ .ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΡΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΟΚ

Κάτι σαν το enduro δηλαδή.

Ρε nantin θα μας τρελάνεις,εδώ φωνάζουμε να γίνει ένα εννιαίο Πανελλήνιο πρωτάθλημα
    στο enduro, και εσύ θες να κάνουμε δυο στο ποδόσφαιρο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    2005 ειμαι ρε...μην με πικραίνεις....

λοιπόν πάμε στο διακύβευμα....
    όποιος βλέπει λίγο μπάλα γνωρίζει οτι ο Ολυμπιακός δεν ανταγωνίζεται τον Ηρακλή τον ΠΑΟΚ και την ΞΑΝΘΗ....αλλά τον ΠΑΟ και την ΑΕΚ....
    αρα καθε σφύριγμα εχει ως στοχο να πλήξει τους άλλους δυνατούς αντιπάλους...άρα το έτερο ΠΟΚ...και οχι τη Θεσσαλονικη....αρα μην το παίρνετε πατριωτικά....

γιατί μην μου πείτε ότι οι μεγάλοι της Θεσσαλονίκης δεν έχουν πάρει άπειρα σφυρίγματα εναντίον μικρότερων αντιπάλων.....είτε της Αθηνας είτε της Επαρχίας.....για να ρεφάρουν τις αδικιες που δέχονται απο τους μεγάλους του ΠΟΚ

το κατεστημένο αβαντάρει τις ομάδες της ΑΘηνας γιατί ιστορικά αυτές ήταν οι μεγαλύτερες της Ελλάδας....κυρίως λόγω παραγόντων που της είχαν..... οι οποίοι προσπαθούσαν να διαφυλάξουν τις επενδύσεις τους και με αθέμιτα μέσα....

το πρόβλημα στην Θεσσαλονικη ειναι οτι δεν υπάρχουν σοβαροί επενδυτές....γιατί αν υπήρχαν και ειχαν και υπομονή σύντομα θα αποκτούσαν και τις άκρες στα κέντρα εξουσίας..... (ο Μελισσανιδης έστησε παράγκα μεσα σε ενα χρονο).....

εάν οι οπαδοί στη Θεσσαλονικη στήριζαν παράγοντες που βάζουν λεφτά, όπως ο Μυτηληναίος σύντομα θα προέκυπτε και η διαιτητική στήριξη....

τόσοι μεγαλοεπιχειρηματίες ειναι στη Θεσσαλονίκη...γιατι δεν ασχολούνται με τις ομάδες της??
    γιατι προφανώς δεν βλέπουν μέλλον με τη νοοτροπία που υπάρχει στο κοινό....
    γιατί παράτησαν τις ομάδες του μπάσκετ να μαραζώσουν οταν ηταν οι κυρίαρχες σε ολη την Ελλάδα ????

Υ.Γ. οσο για το πολιτικο μερος....αν δεν υπήρχε η πολιτική και οι πολιτικοί ομάδες οπως ο Αρης και ο ΠΑΟΚ αλλά και ο Ολυμπιακός, ΑΕΚ κτλ δεν θα υπήρχαν στην Α ΕΘΝΙΚΗ....επισης καμιά ελληνική ομάδα δεν θα ειχε γήπεδο....οπότε επιτρέψτε μου να βλέπω και το ποδόσφαιρο σαν μια προέκταση της οικονομικής και πολιτικής πραγματικότητας στην Ελλάδα...

διαφωνώ σε αρκετα απο αυτα που λες ...αλλα με αρεσεις που εχεις διαφορετικη αποψη
    Περιγραφεις την γενικη εικονα που δεν απεχει πολυ απο την δικια μου αποψη ...
    Αλλα δεν ειναι μονο η γενικη εικονα ...ειναι και αλλα πολλα.. κυριως συναισθήματα που παιζουν ..
    Ειναι ακομα πρωι για να τα αναλυσω ..ισως καμμια μερα απο κοντα !!

Το μονο που δεν δεχομαι ειναι οτι μαραζωσε η ΟΜΑΔΑ μου ..παρολα τα προβληματα που περασε και σε μπασκετ και σε ποδοσφαιρο συνεχως ο κοσμος ειναι εκει και την σπρωχνει μπροστα ...NA ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΠΟΚ οπως παλιά !
    Ισως μια μερα το σπασουμε να ξενερωσουμε κιολας !!!αχαχαχαχ

Κουμπαρε ...γινεται το αναψυκτήριο να ειναι κοντα στον Λυκαβηττό !!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ - ΑΡΗΣ 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ superleague.jpg 
Προβολές:	392 
Μέγεθος:	32,6 KB 
ID:	116241

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ

.......................
    Κουμπαρε ...γινεται το αναψυκτήριο να ειναι κοντα στον Λυκαβηττό !!

Για να βρεις τοσα στρεματα εκει γυρω κουμπαρε μου πρεπει να 'χεις πολλαααααα λεφτα... :wacko:

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Για να βρεις τοσα στρεματα εκει γυρω κουμπαρε μου πρεπει να 'χεις πολλαααααα λεφτα... :wacko:
    αμα ειχα λεφτα ρε ....κουμπαρο θα σε ειχα???

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Ντου" από βουλευτή της ΝΔ

Δημοσίευση: 05 Ιανουαρίου 2008 21:01

Στον επεισοδιακό αγώνα ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Ολυμπιακό, δεν έλειψε η ένταση και μάλιστα σε μια από τις 3 διακοπές του αγώνα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Β' Θεσσαλονίκης, Θοδωρής Καράογλου, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και κινήθηκε απειλητικά προς τον διαιτητή της αναμέτρησης, κύριο Πολατιάν.

Click Here Click here to find out more!
    Η εικόνα μόνο καλή δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ειδικότερα όταν μιλάμε για έναν βουλευτή, που με την στάση του, όχι μόνο δεν καταδικάζει τα επεισόδια, αλλά γίνεται συμμέτοχος και ο ίδιος.

Ο Θοδωρής Καράογλου μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό "ALPHA" σχετικά με το συγκεκριμένο περιστατικό και προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα λέγοντας:

"Ξεκαθαρίζω πως δεν είναι του χαρακτήρα μου να κάνω επεισόδια. Ο διαιτητής θα πυροδοτούσε τον αγώνα αν τον διέκοπτε και αυτό ήταν που ήθελε να αποφύγω.

Ζητώ συγνώμη αν η εικόνα που φάνηκε δίνει λάθος εντύπωση. Δεν ήταν απειλητική η στάση μου απλά ήθελα να αποφύγω να πυροδοτηθεί ένας τόσο ήρεμος αγώνας, με την διακοπή".

Αυτόν πρέπει να τον χώσουν μέσα, ναι ή όχι?

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF