Δεν είναι υπερβολικά αυτά για χώμα μόνο;Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
αν ηθελα κ χωματινο θα παιρνα κανα 625 ή κανα 640 lc4 (το απλο)..
Η λές ΚΑΙ για χώμα;
O lamoun στη βροχή με λάδια είναι μέγας βρόντακας!
Λάμπρος
Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
πας ταξιδια? ειναι μονο για μαλακιες μεσα στην πολη
γιατι με εντουρο πας πιο ευκολα ταξιδια?
ή μηπως σε εμποδιζουν να κανεις σουζες και εντο ?
το θεμα ειναι η ασφαλεια μες την πολη (γι αυτους που το θελουν για πολη) με τα στριτ λαστιχα![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από lamoun
Πτού κακά!!![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
για μεσα στην πολη παιρνεις το πολυ κανα 250αρι ψευτοεντουρο..αποψη μου!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
για μεσα στην πολη παιρνεις το πολυ κανα 250αρι ψευτοεντουρο..αποψη μου!![]()
αν το εκανες 450αρι και εσβηνες και το "ψευτοεντουρο" θα ηταν και δικη μ αποψη![]()
και με το νιντζα πας ταξιδη και μια χαρα μαλιστα, το λενε οι ιδιοι οι κατοχοι τουΑρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
αρα οταν παρεις ninja παρε και κανα cbf γιατι ουτε το ninja ειναι για να γραφεις χιλιομετρα..
(το οτι ειναι 4κυλινδρο δεν σημαινει οτι εχει κ στισιμο για ταξιδια..δεν ειναι μονο ο κυβισμος και οι κυλινδροι..ειναι κ η ανεση..)
εκτος απο μερικους που τους ποιανεται η μεση και οι καρποι, εσεις παρτε cbf![]()
τι λετε ρε παιδακια του θεουΑρχικά δημιουργήθηκε από losttris
γιατι με εντουρο πας πιο ευκολα ταξιδια?
ή μηπως σε εμποδιζουν να κανεις σουζες και εντο ?
το θεμα ειναι η ασφαλεια μες την πολη (γι αυτους που το θελουν για πολη) με τα στριτ λαστιχα![]()
![]()
ειπα εγω οτι κανει το εντουρο για ταξιδη? για βουνο για χωμα θα παρω εγω εντουρο![]()
τι λετε ρε παιδακια του θεου![]()
ειπα εγω οτι κανει το εντουρο για ταξιδη? για βουνο για χωμα θα παρω εγω εντουρο![]()
ά'ι' απο δω και συ κι ο χονολαμουν με τα χωματα σας!!!
![]()
βρωμιαριδες:rotflmao: :rotflmao:
και με το νιντζα πας ταξιδη και μια χαρα μαλιστα, το λενε οι ιδιοι οι κατοχοι του
εκτος απο μερικους που τους ποιανεται η μεση και οι καρποι, εσεις παρτε cbf![]()
κοιτα παντως η θεση οδηγησης που εχει ενα μοταρντ ειναι σαφως ποιο ανετη απο αυτη του νιτζα...![]()
πηγαινε με το μοταρντ θεσσαλονικη-αθηνα τοτε η πανε ενα κυριακατικο πρωινο ταξιδη 300 χλμΑρχικά δημιουργήθηκε από losttris
κοιτα παντως η θεση οδηγησης που εχει ενα μοταρντ ειναι σαφως ποιο ανετη απο αυτη του νιτζα...![]()
πηγαινε με το μοταρντ θεσσαλονικη-αθηνα τοτε η πανε ενα κυριακατικο πρωινο ταξιδη 300 χλμ
εγω δεν μιλησα για κανενα ταξιδι...
2 θεσεις οδηγησεις συγκρινα...
κανεις παραθεση σε μενα ποιο πανω που λεω για ταξιδη ρε ΗλιαΑρχικά δημιουργήθηκε από losttris
εγω δεν μιλησα για κανενα ταξιδι...
2 θεσεις οδηγησεις συγκρινα...![]()
τεσπα εχεις κολησει και σει με αυτην την μ@λακισμενη ιδεατων μοταρντ
η μαλλον σορι αμα τα γουσταρεται παω πασο
αλλα εγω την μηχανη τη θεωρω ταξιδη τοπια, χιλιομετρα, μυρωδιες, καινουργια μερη
γι αυτο λεω πως αμα παρω μοταρντ πρωτα θα εχω μηχανη ανετη για ταξιδη( ναι το νιντζα)
κανα εντουρο και μετα πουλαω το παπι και περνω κανα μοταρντ για να παω στη δουλεια μου ΜΕΣΑ στην πολη
Έ, άμα ήσουν πρόστυχο αγόρι θα ήξερες καλύτερα...Αρχικά δημιουργήθηκε από losttris
βρωμιαριδες:rotflmao: :rotflmao:![]()
O lamoun στη βροχή με λάδια είναι μέγας βρόντακας!
Λάμπρος
κανεις παραθεση σε μενα ποιο πανω που λεω για ταξιδη ρε Ηλια![]()
τεσπα εχεις κολησει και σει με αυτην την μ@λακισμενη ιδεατων μοταρντ
η μαλλον σορι αμα τα γουσταρεται παω πασο
αλλα εγω την μηχανη τη θεωρω ταξιδη τοπια, χιλιομετρα, μυρωδιες, καινουργια μερη
γι αυτο λεω πως αμα παρω μοταρντ πρωτα θα εχω μηχανη ανετη για ταξιδη( ναι το νιντζα)
κανα εντουρο και μετα πουλαω το παπι και περνω κανα μοταρντ για να παω στη δουλεια μου ΜΕΣΑ στην πολη
πασο![]()
εμενα θα με πειτε τι θα κανω με το smr?
ουτε κλειδαρια ουτε τπτ ακουω πως δεν εχει:rotflmao: