Κι εγώ για σεξ το έκοψα έτσι κοιμισμένος που ήμουνα.... μετά κατάλαβα πως η γυναίκα μου ήταν στη κουζίνα και ετοίμαζε καφέ...
![]()
![]()
![]()
![]()
Κι εγώ για σεξ το έκοψα έτσι κοιμισμένος που ήμουνα.... μετά κατάλαβα πως η γυναίκα μου ήταν στη κουζίνα και ετοίμαζε καφέ...
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε σεις τι σεξ και ζμπρώξιμο λέτε....μετακόμιση έγινε μέσα σε 15 sec !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
![]()
![]()
![]()
![]()
τώρα κατάλαβα αυτό που λένε: θα σε πάω @αμιόντας![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
ρε σεις τι σεξ και ζμπρώξιμο λέτε....μετακόμιση έγινε μέσα σε 15 sec !!!
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
ρε σεις τι σεξ και ζμπρώξιμο λέτε....μετακόμιση έγινε μέσα σε 15 sec !!!
τα παραλες λιγο.ακου μετακομιση.![]()
για να πας μπροστα πρεπει να πας πισω και να παρεις φορα.
πωλειται power commander (XT660) 200€
Το κρεββάτι πήγαινε πέρα δώθε & η κουρτίνα χόρευε τσάρλεστον![]()
Ηράκλειο Κρήτης χόρευαν τσάρλεστον οι κουρτίνες. & ταίριαζε με ένα όνειρο που έβλεπα εκείνη τη στιγμή super!
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Ισχυρός σεισμός 6,5 βαθμών Ρίχτερ σημειώθηκε στις 7:14 το πρωί με επίκεντρο κοντά στο Λεωνίδιο. Λόγω μεγάλου εστιακού βάθους, η δόνηση έγινε αισθητή σε όλη σχεδόν την Ελλάδα και δεν προκάλεσε αξιόλογες ζημιές. Χαρακτηριστικό αυτών των σεισμών είναι η ουσιαστική απουσία μετασεισμών
(απο in.gr)
κλασαμε πομολα?![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
Ισχυρός σεισμός 6,5 βαθμών Ρίχτερ σημειώθηκε στις 7:14 το πρωί με επίκεντρο κοντά στο Λεωνίδιο. Λόγω μεγάλου εστιακού βάθους, η δόνηση έγινε αισθητή σε όλη σχεδόν την Ελλάδα και δεν προκάλεσε αξιόλογες ζημιές. Χαρακτηριστικό αυτών των σεισμών είναι η ουσιαστική απουσία μετασεισμών
(απο in.gr)
κλασαμε πομολα?![]()
![]()
Ας συγχωνευτεί παρακαλώ με αυτό.![]()
Μάστορα...Ζητείται άλλη μια συγχώνευση με αυτό!![]()