Θα πάει αυριο κανενας καμμια κοντινη βολτουλα? Κανενα Σουνιο καμμια Επιδαυρο? Εγω θα παω σιγουρα καπου, απλα να ξερω μπας και ακολουθησει κανεις.
Υπ' οψιν ειναι η πρώτη βολτα με αυτη την μηχανη οποτε οι ρυθμοι θα ειναι καπως κατεβασμένοι..
Θα πάει αυριο κανενας καμμια κοντινη βολτουλα? Κανενα Σουνιο καμμια Επιδαυρο? Εγω θα παω σιγουρα καπου, απλα να ξερω μπας και ακολουθησει κανεις.
Υπ' οψιν ειναι η πρώτη βολτα με αυτη την μηχανη οποτε οι ρυθμοι θα ειναι καπως κατεβασμένοι..
Εγώ ψήνομαι για καμιά κοντινή μέχρι Σούνιο και Μεσόγεια γενικώς.... Το μόνο πρόβλημα είναι ότι θα πάω στη δουλειά αύριο το πρωί να τελειώσω μερικές εκκρεμότητες και με βλέπω να ξεμπερδεύω κατά την 13:00 (μπορεί και νωρίτερα). Οπότε άμα σε βολεύει η ώρα μιλάμε αύριο κατά τις 12:00 και κανονίζουμε τα παιρετέρω.....
I've always thought
that I would love to live by the sea
To travel the world alone
and live my life more simply
I have no idea what's happened to that dream
Cos there's really nothing left here to stop me
Φιλαρακο θα ξεκινησουμε γυρο στις 12 για Επιδαυρο αν ενδιαφερεσαι απαντα και τα λεμε
Αρχικά δημιουργήθηκε από bikerted
Φιλαρακο θα ξεκινησουμε γυρο στις 12 για Επιδαυρο αν ενδιαφερεσαι απαντα και τα λεμε
Απο που? Τωρα γυρισα απο την δουλεια... Καλημέρες...![]()
Κ ποσοι?
Αρχικά δημιουργήθηκε από panagiotispapa
Εγώ ψήνομαι για καμιά κοντινή μέχρι Σούνιο και Μεσόγεια γενικώς.... Το μόνο πρόβλημα είναι ότι θα πάω στη δουλειά αύριο το πρωί να τελειώσω μερικές εκκρεμότητες και με βλέπω να ξεμπερδεύω κατά την 13:00 (μπορεί και νωρίτερα). Οπότε άμα σε βολεύει η ώρα μιλάμε αύριο κατά τις 12:00 και κανονίζουμε τα παιρετέρω.....
Tελικα απο την χθεσινοβραδυνη κουραση δεν μπορω να κουνηθω... Ελπιζω την επομενη Κυριακή να μπορουμε!!
![]()
![]()
![]()
okΑρχικά δημιουργήθηκε από pipis
Tελικα απο την χθεσινοβραδυνη κουραση δεν μπορω να κουνηθω... Ελπιζω την επομενη Κυριακή να μπορουμε!!
![]()
![]()
![]()
![]()
I've always thought
that I would love to live by the sea
To travel the world alone
and live my life more simply
I have no idea what's happened to that dream
Cos there's really nothing left here to stop me
Χιλια συγνωμη αλλα με πηρε ο υπνος.
Ελπιζω να εχει καλο καιρο την αλλη Κυριακη να παμε καμια στριφτερη![]()
Εμεις παλι πηγαμε Σουνιο-Λαυριο και ο δρομος ηταν σουπερ χωρις υγρασιες κτλ και καθαρος μεχρι το Σουνιο.Μετα στην διαδρομη για Λαυριο πηγαιναμε πιο χαλαρα και απο τα παπακια γιατι επαιζε χωμα στο μεγαλυτερο μερος της διαδρομης.
Το γελιο ηταν οαν αραξαμε στο Λαυριο για καφε ντυμενοι με φουλ εξοπλισμο και μας κοιταζανε (εγω και αλλα δυο φιλαρακια πανω κατω δερμτα-ξυστρες) σαν εξωγηινους!Το κρανος στο λιμανι του Λαυριου ειναι ειδος προς εξαφανιση,ποσο μαλλον τα δερματα πανω κατω.
![]()
![]()
Οσοι φοραγαν κρανος ηταν επειδη εκανε κρυο και ηταν λιγοστοι μπορω να πω.![]()
Ωραια ηταν σημερα!![]()
![]()
Keep spamming!!!:a13: