Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
.........................
και πες του να σου δωσει και κατι χαρτια που του ζητησα μιας και εισαι εκει πανω
.......................
Και σενα ΧΩΡΙΣ "χαρτια" στο πουλησε φιλαρακι?![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
Ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Θα προλάβω να τον γυρίσω όλον? Θα μπορέσω εστω να κάνω τα μισά απότι ονειρεύομαι?![]()
Θα δείξει....![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Θα προλάβω να τον γυρίσω όλον? Θα μπορέσω εστω να κάνω τα μισά απότι ονειρεύομαι?![]()
Θα δείξει....![]()
όλα και παραπάνω ...![]()
![]()
![]()
Χρόνια πολλά μικρέ ...![]()
ναι το λαμογιο, τα χαρτια που μου εδωσε, αξιζουν οσο και η επιταγη που του στειλα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Και σενα ΧΩΡΙΣ "χαρτια" στο πουλησε φιλαρακι?![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
κοιτα να δεις, εξαρταται απο που θα αγορασεις μηχανη για να τον γυρισεις.....καποιοι αναμεσα μας ειναι μεγαλοι απατεωνες:a13:Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Θα δείξει....![]()
ενω οι υπολοιποι ειναι απλως απατεωνισκοι :wacko:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Ενταξ' ρε φιλαρακι...
Τι φωναζεις τοτενες?:smilea:
πηγε τσαμπα, και με τελειωνει το μπλοκ.....![]()
Ειπες κουβέντα για τον Ντοντοκ ή με φάνηκε φίλος?![]()
![]()
Να πω κάτι, σαν ευχή για μένα....
Θελω να γυρισω τον κόσμο ή εστω ενα μέρος του, με μια προϋπόθεση....
Να συνεχίσω να έχω φίλους σαν εσάς!![]()
Χρόνια πολλά αδερφέ και γραπτώς!Και κανόνισε να επιστρέψεις με άλλο μηχανάκι από κείθες πάνου.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Από το στόμα σου και στου Θεού το αφτί!Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
όλα και παραπάνω ...![]()
Χρόνια πολλά μικρέ ...![]()
![]()
Ευχαριστώ Βαγγελάρα...! Μακάρι να γύρναγα με άλλη μία γυναίκα!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Χρόνια πολλά αδερφέ και γραπτώς!Και κανόνισε να επιστρέψεις με άλλο μηχανάκι από κείθες πάνου.![]()
![]()
Ελπίζω να μην το δει...:rotflmao: :rotflmao:
Χρόνια καλά χρόνια πολλά και παιχνιδιάρικα
όλο τον κόσμο να γυρνάς σαν τα πουλιά τα ταξιδιάρικα
με της καλύτερες ευχές μου για μια ζωή όλο χαρές και με φίλους που αξίζουν σε μια ψυχή σαν την δική σου.
![]()
![]()
![]()
ΥΓ. μαζεύετεμε![]()
![]()
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
πω-πω μια κανονια!!!!
Πες μου οτι το γραψες αποκλειστικά για μένα...ε φανταστικές μαρούλη??![]()
Ευχαριστώ πάρα πολύ από τα εσώψυχά μου!!!![]()
![]()