Σελίδα 1 από 10 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 136

Θέμα: Ποσταρισμα "κλειστης" βολτας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    χωρίς να θέλω ν' ακουστώ κακός
    μήπως δεν είναι και πολύ ευγενικό να ποστάρεται κατόπιν εορτής συνάντηση - βόλτα στο στυλ "ωραία περάσαμε" "πάντα τέτοια" κλπ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
    χωρίς να θέλω ν' ακουστώ κακός
    μήπως δεν είναι και πολύ ευγενικό να ποστάρεται κατόπιν εορτής συνάντηση - βόλτα στο στυλ "ωραία περάσαμε" "πάντα τέτοια" κλπ

Προσωπικά μιλώντας ποτέ μου δεν παρεξήγησα αλλά ούτε και χαλάστηκα από βόλτα που κανονίστηκε από παιδιά και δεν μπήκε εδώ μέσα πρώτα ρε Λεωνίδα .. πόσοι πάνε βόλτες και βόλτες και ποστάρουν μετά φωτογραφίες ... σιγά μην κολλήσουμε και εδώ τώρα ...

Αν το θέμα είναι το subforum ας πάει στις γενικές σε τελική ανάλυση... (η στα τεχνικά )

Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    Προσωπικά μιλώντας ποτέ μου δεν παρεξήγησα αλλά ούτε και χαλάστηκα από βόλτα που κανονίστηκε από παιδιά και δεν μπήκε εδώ μέσα πρώτα ρε Λεωνίδα .. πόσοι πάνε βόλτες και βόλτες και ποστάρουν μετά φωτογραφίες ... σιγά μην κολλήσουμε και εδώ τώρα ...

Αν το θέμα είναι το subforum ας πάει στις γενικές σε τελική ανάλυση... (η στα τεχνικά )

μια ερώτηση έκανα ρε Άκη δεν τρέχει τίποτα πραγματικά
    αλλά το 'χω κάνει και 'γω και τώρα που το 'φερε η κουβέντα λάθος μάλλον ήταν και τότε :smilea:

ορίζοντα δε μου πέρασε καν απ' το μυαλό να μπω σε διαμάχη

μια ερώτηση έκανα ρε Άκη δεν τρέχει τίποτα πραγματικά
    αλλά το 'χω κάνει και 'γω και τώρα που το 'φερε η κουβέντα λάθος μάλλον ήταν και τότε :smilea:

ορίζοντα δε μου πέρασε καν απ' το μυαλό να μπω σε διαμάχη

δε τρέχει ρε Λεώ τίποτα .... τούμπανο όλα ....

(θα τρέξει όταν δείς τις φωτό με κάτι γλυκά αγόρια αγκαλιά ....)

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    καλό θα ήταν αν ήταν ανοιχτή συναντηση να το ξέραν και μερικοί άλλοι απο την αρχή απο εδω...
    μην ξεχνάτε ότι και στην αρχή όσοι πήγαν άσχετοι μεταξύ τους ήταν και γνωρίστηκαν καλύτερα εκεί....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
    καλό θα ήταν αν ήταν ανοιχτή συναντηση να το ξέραν και μερικοί άλλοι απο την αρχή απο εδω...
    μην ξεχνάτε ότι και στην αρχή όσοι πήγαν άσχετοι μεταξύ τους ήταν και γνωρίστηκαν καλύτερα εκεί....
    Ηταν κλειστη "συναντηση",και ο χαρακτηρας της ηταν τετοιος που δεν θα μπορουσε ενα τετοιο διημερο να ηταν ανοιχτο για ολους.
    Τωρα για το οτι κακως ανοιγονται τετοιου ειδους θρεντς για κλειστες βολτες οχι αμιγως μοτοσυκλετιστικες συμφωνω,εκτος βεβαια και αν ο τζερτζελες γινεται με μετρο.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Ηταν κλειστη "συναντηση",και ο χαρακτηρας της ηταν τετοιος που δεν θα μπορουσε ενα τετοιο διημερο να ηταν ανοιχτο για ολους.
    Τωρα για το οτι κακως ανοιγονται τετοιου ειδους θρεντς για κλειστες βολτες οχι αμιγως μοτοσυκλετιστικες συμφωνω,εκτος βεβαια και αν ο τζερτζελες γινεται με μετρο.

Θα συμφωνήσω ότι εφόσον ήταν "κλειστή" συνάντηση κακώς μπαίνει εδώ και γράφονται εντυπώσεις, σχόλια κλπ.
    Δεν χρειάζεται να γνωρίουμε οι υπόλοιποι και γενικώς να μαθαίνουμε πράγματα που έχουν κανονισθεί από μια παρέα.
    Και δεν τα λέω αυτά επειδή δεν ήμουν μέρος γιατί είχα προσκληθεί απλώς δεν μπόρεσα να παρευρεθώ.
    Απλώς καλό είναι να μην δίνεται δημοσιότητα σε "ραντεβού".

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Ο γυιός μου λάτρεψε το V-strom super mottard btw.....

ΥΓ: Δεν πολυκαταλαβαίνω γιατί πρέπει να νοιώθει κάποιος άσχημα και να μην ποστάρει την βόλτα που έκανε με κάποιους φίλους του.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Ο γυιός μου λάτρεψε το V-strom super mottard btw.....

Χαιρομαι που οι νεες γενιες δεν κανουν τα λαθη των γονιων
    -..Not Yet!

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Θα συμφωνήσω ότι εφόσον ήταν "κλειστή" συνάντηση κακώς μπαίνει εδώ και γράφονται εντυπώσεις, σχόλια κλπ.
    Δεν χρειάζεται να γνωρίουμε οι υπόλοιποι και γενικώς να μαθαίνουμε πράγματα που έχουν κανονισθεί από μια παρέα.
    Και δεν τα λέω αυτά επειδή δεν ήμουν μέρος γιατί είχα προσκληθεί απλώς δεν μπόρεσα να παρευρεθώ.
    Απλώς καλό είναι να μην δίνεται δημοσιότητα σε "ραντεβού".

Ρε παιδιά τι λέτε;;;;

Επειδή δεν συμμετείχε το υπόλοιπο φόρουμ, κακώς μας λένε οι συμμετέχοντες ότι περασαν καλά ;;;

Ουτε μέλη αδελφότητας να είμασταν....
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    ............................
    Δεν πολυκαταλαβαίνω γιατί πρέπει να νοιώθει κάποιος άσχημα και να μην ποστάρει την βόλτα που έκανε με κάποιους φίλους του.

Θα συμφωνησω απολυτα!

Ο χωρος ειναι "ανοικτος" για να ποσταρονται οι οποιεσδηποτε βολτες που εγιναν απ' τα μελη, ΑΣΧΕΤΩΣ του αν ειχαν "ανακοινωθει" ή οχι.
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Θα συμφωνησω απολυτα!

Ο χωρος ειναι "ανοικτος" για να ποσταρονται οι οποιεσδηποτε βολτες που εγιναν απ' τα μελη, ΑΣΧΕΤΩΣ του αν ειχαν "ανακοινωθει" ή οχι.
    ο χώρος είναι ανοιχτός για να ποστάρεται οτιδήποτε βασικά, αλλά διατηρώ το δικαίωμά μου να το θεωρώ ολίγον αγενές

Ρε παιδιά τι λέτε;;;;

Επειδή δεν συμμετείχε το υπόλοιπο φόρουμ, κακώς μας λένε οι συμμετέχοντες ότι περασαν καλά ;;;

Ουτε μέλη αδελφότητας να είμασταν....
    όχι επειδή δε συμμετείχε, επειδή δεν ανακοινώθηκε η συνάντηση πριν γίνει (έχει μια μικρή διαφορά ε; )

Συμφωνω με τον Βυρωνα αν και καποια θεματα ειναι καπως πιο "λεπτα" και θα πρεπει να αναφερονται με καποιο τακτ,γιατι δεν μιλαμε για κλειστη βολτα αλλα για ενα διημερο καποιων ανθρωπων που θα επρεπε να δενουν καπως ματαξυ τους (οπως εγω με τον οριζοντα που μας περνανε για διδυμους) για να περασουμε ολοι καλα.

Οποτε η βγαινει θρεντ με φωτο σχολια και φωτογραφιες η δεν βγαινει τιποτα παραεξω γιατι οι ενδιαμεσες καταστασεις με μισολογα και ατακες που μονο οσοι ηταν εκει μπορουν να καταλαβουν μπορει να δημιουργησει παρεξηγησεις.
    Οπως και να εχει λιγος τζερτζελες με μετρο δεν κανει κακο αλλωστε δεν ειμαστε απλα ενα απροσωπο φορουμ......

Αυτο δεν ηθελες να πεις Στελιο η θες να ερθω εκει να σου ριξω καμια κλωτσια που γραφεις βιαστικες μαλακιες;
    -..Not Yet!

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    ο χώρος είναι ανοιχτός για να ποστάρεται οτιδήποτε βασικά, αλλά διατηρώ το δικαίωμά μου να το θεωρώ ολίγον αγενές

Αν εμενα (και του οποιουδηποτε "εμένα") μου την δωσει δηλαδη ενα πρωι και ντυθω να βγω μια βολτα, ενω παραλληλα παρω και δυο τηλεφωνα για παρεα, θα το δεις σαν "αγένεια" το να ποσταρει καποιος μετα?

Δεν ξερω πως το βλεπετε, αλλα προσωπικα χαιρομαι να βλεπω μια "βολτα" απ' τον οποιονδηποτε, ακομα και "κλειστη". :wacko:
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Σελίδα 1 από 10 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. quote: VANDA Πριν κατεβούμε από τη μηχανή...
    από mikios400 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 19/10/2008, 00:03
  2. famous quotes from dirt people..
    από dirtbird στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2008, 09:41
  3. Quote
    από Mago Babidi στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 12/07/2007, 21:23

Κανόνες δημοσιεύσεων