Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 57

Θέμα: προσωπικές μοτο-στιγμές απο τη χρονιά που έφυγε

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    η χειρότερη μου χρονιά μακράν.

Χιλιάδες προβλήματα... ακόμα περισσότερα προβλήματα και αναγκαστική πώληση του DR. H δική μου χρονιά μηχανής , ήταν μέχρι τον Μάρτιο με ελάχιστες διαδρομές....

Ελπίζω φέτος κάτι να αλλάξει.

Πάει το DR

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	limani-boat.gif 
Προβολές:	351 
Μέγεθος:	92,1 KB 
ID:	116090
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    η χειροτερη χρονια οντως.. ξαναχασαμε το πρωταθλημα..

εχω κ κανονικη ζωη μη με βλεπετε ετσι..

το μισο 07 ηταν πανελληνιες κ το αλλο μισο διακοπες! μοτοσυκλετιστικα κ κει υπομονη, μεχρι να παρω κανα μηχανακι της προκοπης! δλδ το δικο μου ας πουμε με ενα γενναιο ντοπαρισμα 475 κυβικων.

το 2008 επιτελους αρχιζει η φοιτητικη ζωη στην πατρα, αυτο περιμενω τοσο καιρο τωρα κ μενει ενας μηνας πλεον!

τζον το καλοκαιρι θα ξαναπαω μισανο, κ θα το συνδυασω με μοντσα formula 1.

τελικα θα πας ολλανδια?

Το μόνο καλό που είχε το 2007 ήταν ο ήπιος χειμώνας που μας επέτρεψε περισσότερες βόλτες και ταξιδάκια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Χαλαρά... η ΠΙΟ ΧΑΛΙΑ χρονιά της ζωής μου!
    Πιο γαμημένο έτος δεν είχα δει και ελπίζω πως δεν θα ξαναδώ.
    Ωστόσο... επειδή μόνο όταν φτάνεις στον πάτο (ο καθένας στο δικό του πάτο) ξανασηκώνεσαι κάτι μου λέει πως το 2008 θα είναι καλό.
    Χαμογελάτε παιδιά θα πάμε καλά.

Πραγματικά λυπάμαι που για πολλούς ήταν άσχημη η χρονιά γιατί για μένα κύλησε πολύ ομαλά αλλά όμορφα.

Γνώρισα περισσότερο κόσμο μέσα απ'αυτό το φόρουμ, είχα ήδη γνωρίσει αρκετούς το καλοκαίρι του 2006 σ'εκείνο το αξέχαστο για μένα Δέλεαρ αλλά και το 2007 μου χάρισε πολλές όμορφες στιγμές με νέους φίλους και συμφορουμήτες.

Βόλτες αρκετές και αξέχαστες στο νησί όλο το χρόνο με αποκορύφωμα εκείνες που έζησα τον Αύγουστο ξεκινώντας με τον Τιτάν και τον Μένιο (Μάνθος λέγεται το κουζουλοκόπελο) και συνέχισε με Road Spirit, Τροπέα, ΛαμπροΦαζέρ, Λεωνίδα, ΝτιμΧίο, ΝικοΚαζέρ, ΜαϊκTζι, Βασίλη88(που'σαι γρήγορε; ) και το Σομπεράκι να μας δίνει μια γατήσια νότα στην παρέα, μοναδικά !

Κάναμε κι ένα ξεπέτα-ντου χάρη στην επιμονή του Λεώ (ευχαριστώ μέσα απ'την καρδιά μου ρε) στην Αθήνα, γνώρισα κι άλλους κι είπαμε και κάμποσες μαλακίτσες, Τζιξερπάπ, Σνάϊπερ Χόρνετ, Καπιτάνο, Κατάνα (Σταύραρεεεε), Μαιράκι, Βαρτλαλάκο (που'ναι τούτος ρε; ), η Λατρίτσα (που'ναι τούτη ρε; ), ξαναείδα τον Άνταμ (α ρε λεβεντιά) και γνώρισα και την Ποκαχόντας, τον Doctor X (Kωστάραααα) και πολλούς άλλους που το γεμάτο αναμνήσεις μυαλό μου δεν κατεβάζει αυτή τη στιγμή.

Τέλεια ! Κάναμε και βολτίτσα στο Ξυλόκαστρο για μια μίνι συνάντηση με τους Πατρινούς την οποία ευχαριστήθηκα ιδιαίτερα - Γιαννιό ευχαριστώ για άλλη μια φορά δημόσια που μου εμπιστεύτηκες τον Πήγασο.

Και για φινάλε ένα ταξιδάκι στη Θεσσαλονίκη και την Έδεσσα (δεν το είδε το Ντοντόκ την πρώτη φορά αλλά τώρα την βάψαμε ) οδικώς με το 206:a13: και το έταιρο ήμισυ για παρέα..

Λίγα και καλά, όμορφα κι αξέχαστα ! Όπως εύχομαι να είναι και το 2008 σε όλους !
    Χωρίς στεναχώριες και χωρίς αναποδιές !

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    τελεια χρονια!ηρθε στα χερια μου ενα πανεμορφο duke :a07: :a07: :a07: :a07:

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
    η χειροτερη χρονια οντως.. ξαναχασαμε το πρωταθλημα..

εχω κ κανονικη ζωη μη με βλεπετε ετσι..

το μισο 07 ηταν πανελληνιες κ το αλλο μισο διακοπες! μοτοσυκλετιστικα κ κει υπομονη, μεχρι να παρω κανα μηχανακι της προκοπης! δλδ το δικο μου ας πουμε με ενα γενναιο ντοπαρισμα 475 κυβικων.

το 2008 επιτελους αρχιζει η φοιτητικη ζωη στην πατρα, αυτο περιμενω τοσο καιρο τωρα κ μενει ενας μηνας πλεον!

τζον το καλοκαιρι θα ξαναπαω μισανο, κ θα το συνδυασω με μοντσα formula 1.

τελικα θα πας ολλανδια?

Ελα ρε πατρινε!!!!!!

Σε ποια σχολη περασες???

Αρχικά δημιουργήθηκε από Γκαζοφωνιξ JR
    Ελα ρε πατρινε!!!!!!

Σε ποια σχολη περασες???
    λογιστικη στο τει!

β 6μηνο..

Το 07 ήταν ψιλοπατάτα...
    Οχι χάλια αλλά μαλλον πικρή γεύση μου άφησε...
    Εχουμε και λέμε: πήρα το μοτόρι που με είχε στοιχειώσει! :a07: , αλλά στριμώχθηκα τόσο που δεν το χάρηκα όσο θα ήθελα...
    Αλλαξα δουλειά και έτσι ψιλοέφτιαξε το οικονομικό αλλά πάνω που πήγα να το χαρώ στούκαρα και ξαναστριμώχθηκα...
    Πήγα την καλύτερη οδηγικά βόλτα που έχω κάνει ως τώρα... ασχετα που τελείωσε άδοξα.
    Και αυτό που με χάλασε πιο πολύ... ότι σβήστηκαν από την ψηφιακή οι φωτο από την βόλτα και έμειναν μόνο 2 στο κινητό με την στραπατσαρισμένη μούρη του gixxer...

Που θα πάει δεν θα φτιάξει ο παλιοκαιρος? (Στο παλιοκαιρος βάλτε ότι σας αρέσει)
    Δεν είναι καν στο χέρι του!

Και ότι ξαναφτιάχνει απλά μας αφήνει με μια εμπειρία παραπάνω!!
    Τωρα που το σκεφτομαι σαν εικόνα του 07 μου έχει μείνει η φάτσούλα του 2 ημερών Μανωλάκη και τα χαμογελαστα πρόσωπα των γονιών του... Γνήσιος μοτοσυκλετιστής ο μικρός!
    Η μαμά του πήγε στο μαιευτήριο με ΚΤΜ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
    λογιστικη στο τει!

β 6μηνο..
    σε ποιό ΤΕΙ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    σε ποιό ΤΕΙ?
    πατρων λεμε!:o

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dodos 900
    Καλά μου πήγε το 2007.Γνώρισα το moto.gr και έξυσα γόνατο Το 2008 θέλω να κάνω
    περισσότερες βόλτες!Άντε να ξεκινάμε μόλις φτιάξει ο καιρός!:wacko:
    ήτανε ωραία σούζα...αλλά ξύπνησα

Ωραιο thread, οντως!

Απολογισμος του 2007 λοιπον... Μπαινοντας το 2007 θυμαμαι οτι ευχομουν με παθος να ειναι καλυτερο απο το καταραμενο 2006.

Τελικα αποδειχτηκε μια πολυ περιεργη χρονια με πολλα σκαμπανεβασματα απο το καλυτερο μεχρι το χειροτερο... Η αρχη ηταν οτι καλυτερο, με ενα υπεροχο ταξιδακι μεσα στο χειμωνα για Θεσσαλονικη, και με το Ζ μου να ειναι καλυτερο απο ποτε μετα απο κοπο και πολυ χρημα), αλλα οσο καλο ηταν αυτο, τοσο ασχημη ηταν η συνεχεια...

Αρχης γενομενης απο το Μαρτιο οπου στην καταραμενη εκεινη βολτα προς Σπαρτη (που τελικα δεν), το αγαπημενο μου Ζ κατεληξε κομματια μεσα στη βιτρινα ενος ανθοπωλειου στην Τριπολη και εμενα στο νοσοκομειο, να κανω παρεα στον συναγωνιστη Στελιο. (Και να σκεφτει κανεις οτι στο νοσοκομειο πηγαιναμε για να δουμε τον Στελιο που ειχε μολις χτυπησει! Τελικα πηγα εκει, αλλα οχι οπως υπολογιζα...)

Τουλαχιστον εκει μετρησα τους φιλους μου... Ανταμ και Γιωργη (μπαρτ) σας ευχαριστω για αλλη μια φορα απο τα βαθη της καρδιας μου που τρεξατε ΑΜΕΣΩΣ, σηκωσατε τη μηχανη και κανονισατε τα παντα με την οδικη για να παει Αθηνα.... Σας χρωσταω και ΔΕΝ το ξεχναω αυτο ποτε!
    Και βεβαια ΟΛΑ τα παιδια που ηταν στο νοσοκομειο και μου εδιναν κουραγιο και χαμογελα! Ηλια, Νικολα, Παναγιωτη, Κωστη.... Οτι και να παω ειναι λιγο!!

Απο εκει και περα ξεκινησε η ταλαιπωρια... Εγω βγηκα μεν απο το νοσοκομειο την επομενη μερα, αλλα μετα βιας περπατουσα -το να ξανακαβαλησω ηταν ΠΟΛΥ μακρυνη σκεψη...
    Το Ζ ειχε παθει πολυ μεγαλη ζημια. Το συνεργειο μου εδινε μια εκτιμηση γυρω στα 3,500 με 4,000 ευρω για να φτιαχτει, και βεβαια χωρις την αποζημιωση απο την ασφαλεια (οντας θεωρητικα υπαιτιος κανοντας διηθηση) τα πραγματα ηταν δυσκολα.
    Τελικα πουληθηκε ως scrap, αλλα ηταν δυσκολες στιγμες... Δεν αντεχα ουτε στιγμη να το βλεπω ετσι τσακισμενο, και δεν μπορουσα να βρω καποια μηχανη που να με κανει να νοιωσω αυτο το "κλικ" που μου ειχε κανει το Ζετακι.

Εν τελει, σε μια στιγμη τρελας το κλικ εγινε, μονο που ηταν καπως ακριβο. Για τον ερωτα ομως τα κανουμε ολα, και ετσι η ονειρεμενη μου 999 εγινε δικια μου, και με ταξιδεψε σε μερη μαγικα...

Απο τις πιστες και τα Riding schools....
    μεχρι την Ευρωπη και ταξιδι σε 5 χωρες το καλοκαιρι....

Αυτες ηταν οι ομορφες στιγμες, αλλα στην Ελλαδα τα προβληματα παρεμεναν. Η δουλεια δεν πηγαινε καλα και καπου εκει μια μεγαλη αγαπη μου εστειλε ενα γραμμα που με πληγωσε πολυ βαθια.
    Τελικα ξαναγυρισε, αλλα οι πληγες δεν σβηνουν.....

Τελοσπαντων, το τελος του χρονου με βρηκε μουδιασμενο και με αναμεικτα συναισθηματα... Νεοι αγαπημενοι φιλοι, δοκιμασιες, μεγαλες χαρες, αλλα και εξισου μεγαλες λυπες...

Παμε για αλλα και καλυτερα φετος... Ευχομαι να κανουμε ολοι οτι μπορουμε για να κανουμε τις ζωες μας οσο πιο ομορφες γινεται....
    Νίκος
    Open Horizons

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    ας πάει στο καλό και το 2007,
    μόνο επαγγελματικά και λίγο οικονομικά μας εφτιαξε....
    καλά και αυτά αλλά απο υγεία και ταλαιπωρία ήταν ζόρικο....
    να δούμε το νέο με μεγαλύτερη αισιοδοξία κουράγιο και δύναμη!

2007....

Η χρονιά ξεκίνησε άσχημα, με μια απώλεια. Όσο κι αν ήταν προδιαγεγραμμένη, παραμένει απώλεια.

Συνεχίστηκε με δυσκολίες οικονομικές, δυσκολίες εργασιακές (με εσωτερικές αλλαγές όχι τόσο ευπρόσδεκτες)

Είχαμε κι άλλα θέματα υγείας κατα άνοιξη μερια.

Εν τέλει...

Θυμάμαι τα απανωτά ταξίδια που έκανα στην Πρέβεζα όλο το χρόνο και τις δύο φορές που συναντησα τον Βελζεβούλη στο Αιτωλικό

Θυμάμαι τη μετάβαση το Πάσχα (όπου πάλι το πέρασα σε νοσοκομείο ) υπο βροχή

Θυμάμαι τη Χίο και την όμορφη παρέα εκει

Τη νέα μηχανή

Τις απίθανες βόλτες που μου προσφέρει πλέον

Το Short way around

Τις αναποδιές που έτυχαν σε πολλούς απο εδώ μέσα και που εύχομαι ολόψυχα να αποτελούν μια ανάμνηση

Τους - άδικους πολλές φορές - καυγάδες που έκανα στο φόρουμ που με έκαναν να ψυχραθώ με αρκετό κόσμο - sorry guys and girls

Τα ΔΣ

Καλή χρονιά να έχουμε όλοι μας
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 63
    Τελευταίο μήνυμα: 26/09/2014, 20:10
  2. Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 22/04/2012, 23:58
  3. ΒΑΛΙΤΣΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ Fz 1300
    από 2fast στο forum Ανακοινώσεις
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 14/01/2010, 09:46
  4. Έετσι θα ειμαστε μετα απο 50 χρονια!!!
    από dela στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2003, 19:36

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF