χωρίς να θέλω ν' ακουστώ κακός
μήπως δεν είναι και πολύ ευγενικό να ποστάρεται κατόπιν εορτής συνάντηση - βόλτα στο στυλ "ωραία περάσαμε" "πάντα τέτοια" κλπ![]()
![]()
μήπως δεν είναι και πολύ ευγενικό να ποστάρεται κατόπιν εορτής συνάντηση - βόλτα στο στυλ "ωραία περάσαμε" "πάντα τέτοια" κλπ![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
![]()
Προσωπικά μιλώντας ποτέ μου δεν παρεξήγησα αλλά ούτε και χαλάστηκα από βόλτα που κανονίστηκε από παιδιά και δεν μπήκε εδώ μέσα πρώτα ρε Λεωνίδα .. πόσοι πάνε βόλτες και βόλτες και ποστάρουν μετά φωτογραφίες ... σιγά μην κολλήσουμε και εδώ τώρα ...
Αν το θέμα είναι το subforum ας πάει στις γενικές σε τελική ανάλυση... (η στα τεχνικά)
![]()
![]()
![]()
μια ερώτηση έκανα ρε Άκη δεν τρέχει τίποτα πραγματικάΑρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Προσωπικά μιλώντας ποτέ μου δεν παρεξήγησα αλλά ούτε και χαλάστηκα από βόλτα που κανονίστηκε από παιδιά και δεν μπήκε εδώ μέσα πρώτα ρε Λεωνίδα .. πόσοι πάνε βόλτες και βόλτες και ποστάρουν μετά φωτογραφίες ... σιγά μην κολλήσουμε και εδώ τώρα ...
Αν το θέμα είναι το subforum ας πάει στις γενικές σε τελική ανάλυση... (η στα τεχνικά)
![]()
![]()
![]()
αλλά το 'χω κάνει και 'γω και τώρα που το 'φερε η κουβέντα λάθος μάλλον ήταν και τότε :smilea:
ορίζοντα δε μου πέρασε καν απ' το μυαλό να μπω σε διαμάχη![]()
μια ερώτηση έκανα ρε Άκη δεν τρέχει τίποτα πραγματικά
αλλά το 'χω κάνει και 'γω και τώρα που το 'φερε η κουβέντα λάθος μάλλον ήταν και τότε :smilea:
ορίζοντα δε μου πέρασε καν απ' το μυαλό να μπω σε διαμάχη![]()
δε τρέχει ρε Λεώ τίποτα .... τούμπανο όλα ....![]()
![]()
![]()
(θα τρέξει όταν δείς τις φωτό με κάτι γλυκά αγόρια αγκαλιά ....)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
καλό θα ήταν αν ήταν ανοιχτή συναντηση να το ξέραν και μερικοί άλλοι απο την αρχή απο εδω...
μην ξεχνάτε ότι και στην αρχή όσοι πήγαν άσχετοι μεταξύ τους ήταν και γνωρίστηκαν καλύτερα εκεί....
Ηταν κλειστη "συναντηση",και ο χαρακτηρας της ηταν τετοιος που δεν θα μπορουσε ενα τετοιο διημερο να ηταν ανοιχτο για ολους.Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
καλό θα ήταν αν ήταν ανοιχτή συναντηση να το ξέραν και μερικοί άλλοι απο την αρχή απο εδω...
μην ξεχνάτε ότι και στην αρχή όσοι πήγαν άσχετοι μεταξύ τους ήταν και γνωρίστηκαν καλύτερα εκεί....
Τωρα για το οτι κακως ανοιγονται τετοιου ειδους θρεντς για κλειστες βολτες οχι αμιγως μοτοσυκλετιστικες συμφωνω,εκτος βεβαια και αν ο τζερτζελες γινεται με μετρο.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Ηταν κλειστη "συναντηση",και ο χαρακτηρας της ηταν τετοιος που δεν θα μπορουσε ενα τετοιο διημερο να ηταν ανοιχτο για ολους.
Τωρα για το οτι κακως ανοιγονται τετοιου ειδους θρεντς για κλειστες βολτες οχι αμιγως μοτοσυκλετιστικες συμφωνω,εκτος βεβαια και αν ο τζερτζελες γινεται με μετρο.
Θα συμφωνήσω ότι εφόσον ήταν "κλειστή" συνάντηση κακώς μπαίνει εδώ και γράφονται εντυπώσεις, σχόλια κλπ.
Δεν χρειάζεται να γνωρίουμε οι υπόλοιποι και γενικώς να μαθαίνουμε πράγματα που έχουν κανονισθεί από μια παρέα.
Και δεν τα λέω αυτά επειδή δεν ήμουν μέρος γιατί είχα προσκληθεί απλώς δεν μπόρεσα να παρευρεθώ.![]()
Απλώς καλό είναι να μην δίνεται δημοσιότητα σε "ραντεβού".![]()
Ο γυιός μου λάτρεψε το V-strom super mottard btw.....Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Τωρα για το οτι κακως ανοιγονται τετοιου ειδους θρεντς για κλειστες βολτες οχι αμιγως μοτοσυκλετιστικες συμφωνω,εκτος βεβαια και αν ο τζερτζελες γινεται με μετρο.![]()
ΥΓ: Δεν πολυκαταλαβαίνω γιατί πρέπει να νοιώθει κάποιος άσχημα και να μην ποστάρει την βόλτα που έκανε με κάποιους φίλους του.![]()
Χαιρομαι που οι νεες γενιες δεν κανουν τα λαθη των γονιωνΑρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ο γυιός μου λάτρεψε το V-strom super mottard btw.....![]()
![]()
![]()
-..Not Yet!
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Θα συμφωνήσω ότι εφόσον ήταν "κλειστή" συνάντηση κακώς μπαίνει εδώ και γράφονται εντυπώσεις, σχόλια κλπ.
Δεν χρειάζεται να γνωρίουμε οι υπόλοιποι και γενικώς να μαθαίνουμε πράγματα που έχουν κανονισθεί από μια παρέα.
Και δεν τα λέω αυτά επειδή δεν ήμουν μέρος γιατί είχα προσκληθεί απλώς δεν μπόρεσα να παρευρεθώ.![]()
Απλώς καλό είναι να μην δίνεται δημοσιότητα σε "ραντεβού".![]()
Ρε παιδιά τι λέτε;;;;![]()
Επειδή δεν συμμετείχε το υπόλοιπο φόρουμ, κακώς μας λένε οι συμμετέχοντες ότι περασαν καλά ;;;![]()
Ουτε μέλη αδελφότητας να είμασταν....![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
............................
Δεν πολυκαταλαβαίνω γιατί πρέπει να νοιώθει κάποιος άσχημα και να μην ποστάρει την βόλτα που έκανε με κάποιους φίλους του.![]()
Θα συμφωνησω απολυτα!
Ο χωρος ειναι "ανοικτος" για να ποσταρονται οι οποιεσδηποτε βολτες που εγιναν απ' τα μελη, ΑΣΧΕΤΩΣ του αν ειχαν "ανακοινωθει" ή οχι.![]()
ο χώρος είναι ανοιχτός για να ποστάρεται οτιδήποτε βασικά, αλλά διατηρώ το δικαίωμά μου να το θεωρώ ολίγον αγενέςΑρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Θα συμφωνησω απολυτα!
Ο χωρος ειναι "ανοικτος" για να ποσταρονται οι οποιεσδηποτε βολτες που εγιναν απ' τα μελη, ΑΣΧΕΤΩΣ του αν ειχαν "ανακοινωθει" ή οχι.![]()
![]()
όχι επειδή δε συμμετείχε, επειδή δεν ανακοινώθηκε η συνάντηση πριν γίνει (έχει μια μικρή διαφορά ε; )Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ρε παιδιά τι λέτε;;;;![]()
Επειδή δεν συμμετείχε το υπόλοιπο φόρουμ, κακώς μας λένε οι συμμετέχοντες ότι περασαν καλά ;;;![]()
Ουτε μέλη αδελφότητας να είμασταν....![]()
![]()
Συμφωνω με τον Βυρωνα αν και καποια θεματα ειναι καπως πιο "λεπτα" και θα πρεπει να αναφερονται με καποιο τακτ,γιατι δεν μιλαμε για κλειστη βολτα αλλα για ενα διημερο καποιων ανθρωπων που θα επρεπε να δενουν καπως ματαξυ τους (οπως εγω με τον οριζοντα που μας περνανε για διδυμους)![]()
![]()
για να περασουμε ολοι καλα.
Οποτε η βγαινει θρεντ με φωτο σχολια και φωτογραφιες η δεν βγαινει τιποτα παραεξω γιατι οι ενδιαμεσες καταστασεις με μισολογα και ατακες που μονο οσοι ηταν εκει μπορουν να καταλαβουν μπορει να δημιουργησει παρεξηγησεις.
Οπως και να εχει λιγος τζερτζελες με μετρο δεν κανει κακο αλλωστε δεν ειμαστε απλα ενα απροσωπο φορουμ......
Αυτο δεν ηθελες να πεις Στελιο η θες να ερθω εκει να σου ριξω καμια κλωτσια που γραφεις βιαστικες μαλακιες;![]()
![]()
-..Not Yet!
ο χώρος είναι ανοιχτός για να ποστάρεται οτιδήποτε βασικά, αλλά διατηρώ το δικαίωμά μου να το θεωρώ ολίγον αγενές![]()
Αν εμενα (και του οποιουδηποτε "εμένα") μου την δωσει δηλαδη ενα πρωι και ντυθω να βγω μια βολτα, ενω παραλληλα παρω και δυο τηλεφωνα για παρεα, θα το δεις σαν "αγένεια" το να ποσταρει καποιος μετα?![]()
Δεν ξερω πως το βλεπετε, αλλα προσωπικα χαιρομαι να βλεπω μια "βολτα" απ' τον οποιονδηποτε, ακομα και "κλειστη". :wacko: