Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 24 από 24

Θέμα: !?

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis

Ρε φίλε αν θες το μόνο που δεν έχει τίποτα επιλήψιμο για καθυστερημένους -------------->υποκριτές είναι η Ντόρα η εξερευνήτρια αν και δεν είμαι και σίγουρος. Κάτι άκουσα για κτηνοβασία με τον μπότα.

Τα ΕΣΡ από αρχής δεν λειτούργησε και τώρα έγινε εντελώς περίγελος

Αυτό το πρέπει είναι τουλάχιστον άτυχη λέξη

Αλληθώρισα λίγο, από σένα περίμενα πιο ανοιχτό μυαλό
    KATSE re si
    to <<PREPEI na kopoun>> se xalase?
    gia tin elliniki tileorasi milame!!!

kai ksanaleo giati den katalaves MOU ARESEI O BOB exo riksei trelo gelio ALLA DEN EINAI GIA PAIDIA AFTO LEO

edit: oso giafto pou les gia epilipsima, o bob exei ksekathara <<perierga>> minimata, den prepei na ta psakseis

(anoixtomialos eimai vre )
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Μέλος με μέλι Το avatar του/της marulis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    ...... o bob exei ksekathara <<perierga>> minimata, den prepei na ta psakseis

(anoixtomialos eimai vre )
    Άκου και αυτό που πιστεύω
    ΔΕΝ πρέπει να κοπεί από την τηλεόραση τίποτα. Αυτό που πρέπει είναι να αποκτήσουμε την παιδεία να μην τα παρακολουθούμε ώστε να ελπίζουμε σε βελτίωση. Όσο υπάρχει ζήτηση θα υπάρχει και προσφορά όσα ΕΣΡ και να έχουμε

Όλες (νομίζω ) οι τηλεοράσεις έχουν κομβίον διακοπής λειτουργίας, τώρα αν δεν ξέρουμε να το χρησιμοποιήσουμε και περιμένουμε απ’ το ΕΣΡ να κάνει την βρομοδουλεια μάλλον έχουμε μεγαλύτερο πρόβλημα από αυτούς που κρίνουμε.

Και ένα τελευταίο αν είχα παιδί θα το προέτρεπα να βλέπει τον Μπομπ, όχι μόνο γιατί θεωρώ χειρότερο κάθε μεσημεριαναδικο ( που όλα έχουν και μια κραγμένη ) αλλά γιατί νομίζω πως ο πρωταγωνιστής είναι ότι πιο αγνό κυκλοφορεί σαν παράδειγμα.

Ίσως η ανιδιοτελή αγάπη και φιλία που προωθεί , να μην λέει τίποτα σε κανέναν, για εμένα που βλέπω να εκλείπει σαν είδος λέει πολλά .

Τελικά δεν έχω καταλάβει αν οι του ΕΣΡ είναι μ…...ες ή θέλουν να ασχολούνται μαζί τους.

Κάτι ακόμα, μπορείς να μου πεις κάποιο περίεργο μήνυμα που ίσως δεν κατάλαβα (δεν είμαι και πολύ έξυπνος )
    Βοήθα και λίγο
    θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
    ...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
    Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
    πω-πω μια κανονια!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Υπαρχει και η Εθνικη Επιτροπη Ηλεκτρονικων Μεσων Επικοινωνιας απο την αλλη και οποιος βρει τι κανει κερδιζει λουκουμακι.
    Δυστυχώς δεν ξέρω. Το χάνω το λουκουμάκι
    θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
    ...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
    Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
    πω-πω μια κανονια!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Είσαστε όλοι λούγκρες σαν τον Bob, που παντρεύεται τον Patrick στο τελευταίο επεισόδιο.

ΤΕΛΟΣ
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
    Είσαστε όλοι λούγκρες σαν τον Bob, που παντρεύεται τον Patrick στο τελευταίο επεισόδιο.

ΤΕΛΟΣ
    Υπάρχει τέτοιο επεισόδιο? Γμτ τα καλύτερα χάνω
    θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
    πω-πω μια κανονια!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr

ΤΕΛΟΣ

που ποτε πως γιατι ?

λεγε τι ξερεις που δεν ξερουμε
    θελω link
    κ πληρη αναφορα

θελω moter 250 για xt του 82

κ manual για rf 400
    με 1η αδεια το 97

Ψάξε στο youtube για το επεισόδιο που κόπηκε
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

άρχοντας με χαρέμι! Το avatar του/της elias_21
    Αυτός ήτανε ο λόγος που κόπηκε και στις ΗΠΑ. Γιατι ο Πάτρικ και ο Μπομπ παντρεύονται και πιστευουν οτι περνάει ομοφυλοφιλικά μηνύματα.
    Βεβαια εγώ δεν ξέρω κανενα πιτσιρίκι που να παρακουλουθεί Μπομπ!

απο 20,30 και ανω το παρακουλουθούν! ! !
    ειναι ωραία η επιστήμη της μηχανολογίας!!!

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Άκου και αυτό που πιστεύω
    1 ΔΕΝ πρέπει να κοπεί από την τηλεόραση τίποτα. Αυτό που πρέπει είναι να αποκτήσουμε την παιδεία να μην τα παρακολουθούμε ώστε να ελπίζουμε σε βελτίωση. Όσο υπάρχει ζήτηση θα υπάρχει και προσφορά όσα ΕΣΡ και να έχουμε

Όλες (νομίζω ) οι τηλεοράσεις έχουν κομβίον διακοπής λειτουργίας, τώρα αν δεν ξέρουμε να το χρησιμοποιήσουμε και περιμένουμε απ’

2) το ΕΣΡ να κάνει την βρομοδουλεια μάλλον έχουμε μεγαλύτερο πρόβλημα από αυτούς που κρίνουμε.

3) Και ένα τελευταίο αν είχα παιδί θα το προέτρεπα να βλέπει τον Μπομπ, όχι μόνο γιατί θεωρώ χειρότερο κάθε μεσημεριαναδικο ( που όλα έχουν και μια κραγμένη ) αλλά γιατί νομίζω πως ο πρωταγωνιστής είναι ότι πιο αγνό κυκλοφορεί σαν παράδειγμα.

4) Ίσως η ανιδιοτελή αγάπη και φιλία που προωθεί , να μην λέει τίποτα σε κανέναν, για εμένα που βλέπω να εκλείπει σαν είδος λέει πολλά .

Τελικά δεν έχω καταλάβει αν οι του ΕΣΡ είναι μ…...ες ή θέλουν να ασχολούνται μαζί τους.

5) Κάτι ακόμα, μπορείς να μου πεις κάποιο περίεργο μήνυμα που ίσως δεν κατάλαβα (δεν είμαι και πολύ έξυπνος )
    Βοήθα και λίγο
    arxika Na kano mia diorthosi sto keimeno mou kai na zitiso signomi epeidigiafto exei ginei paranoisi.enoousa na metaferthei se orologiaki zoni,na paei poio arga kai oxi 3 to mesimeri.

1) Oso fasistas kai na me prepei na kopoun pragmata kai isos einai to mono pragma gia to opoio to leo, dioti ta mme einai MESA sto spiti mas, einai ena poli evaisthito komati tis zois mas
    kai pleon den einai toso efkolo na tin kleisei kapoios exoume genithei me aftin tin theoroume eafto mas,den einai san kai mas pou tin anoigame 1-2 fores tin mera gia na doume 1 seira sto toso.
    Pera apo tin savoura xamilou epipedou PREPEI na ksilothoun kai kapoioi dimosiografoi MARIONETES kai oi kalesmenoi tous pou tous akouei o kosmos kai xazevei.

2) to ESR tora ama eixe anthropous pou den ta pairnoun, gliftes klp klp kathikia tha leitourgouse mia xara.Den simainei pos opoiadipote epitropi einai fasistiki apla prepei na einai aneksartiti.

3) ego an eixa paidi tha perimena na megalosei na pei 13 -14 kai meta as evlepe oti ithele

4) ok, einai dikia sou ermineia kai tin dexome, ego den to eida toso poli etsi

5) min anisixeis eksipnos eisai
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF