Εσύ δε μπαίνεις εδω για το ποστάρισμαΑρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
με το καπελο ειναι ο καπτεν....![]()
![]()
![]()
![]()
Εσύ δε μπαίνεις εδω για το ποστάρισμαΑρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
με το καπελο ειναι ο καπτεν....![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
το διημεράκι στα ενδιάμεσα θα γίνει στα μουλωχτά ρε !Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
η ετήσια είναι σε 4 μήνες
νωρίτερα κανένα 2ημεράκι δεν προβλέπεται?
ή μήπως σε χάλασε την προηγούμενη φορά κάτι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Όταν μπήκαν τα πρώτα ποστ από την βόλτα-διήμερο που έγινε, δεν αναφέρθικε που πήγαν και ποιοι πήγαν!!! Όχι δεν είναι απαραίτητο να ποσταρηστεί μια κλειστή βόλτα αλλά από την στιγμή που ανοίγεται ένα thread με το πώς πέρασαν ας μας πουν και ποιοί ήταν, και πώς πέρασαν, και που πήγαν!!!!
Όχι να γράψει ένας "ευχαριστώ παιδιά, το σκ πέρασα απίστευτα"
και να πεταχτεί και κάποιος άλλος "πράγματι ήταν καταπληκτικά!!!"
Πειτε μας όλη την ιστορία!!! Δε θα σας παρεξηγήσει κανείς!!! Ας πούμε "Την προηγούμενη Τετάρτη απόφασίσαμε οι ..... να πάμε ..... και περάσαμε super!!!" Και γράψτε και ότι άλλο θελετε!!! Γιατί τότε πραγματικά φαίνεται σα να μην θέλετε να το μάθουμε!!!!
![]()
![]()
Πάντα βόλτε παιδιά!!!
![]()
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Όταν μπήκαν τα πρώτα ποστ από την βόλτα-διήμερο που έγινε, δεν αναφέρθικε που πήγαν και ποιοι πήγαν!!! Όχι δεν είναι απαραίτητο να ποσταρηστεί μια κλειστή βόλτα αλλά από την στιγμή που ανοίγεται ένα thread με το πώς πέρασαν ας μας πουν και ποιοί ήταν, και πώς πέρασαν, και που πήγαν!!!!
Όχι να γράψει ένας "ευχαριστώ παιδιά, το σκ πέρασα απίστευτα"
και να πεταχτεί και κάποιος άλλος "πράγματι ήταν καταπληκτικά!!!"
Πειτε μας όλη την ιστορία!!! Δε θα σας παρεξηγήσει κανείς!!! Ας πούμε "Την προηγούμενη Τετάρτη απόφασίσαμε οι ..... να πάμε ..... και περάσαμε super!!!" Και γράψτε και ότι άλλο θελετε!!! Γιατί τότε πραγματικά φαίνεται σα να μην θέλετε να το μάθουμε!!!!
![]()
![]()
Πάντα βόλτε παιδιά!!!
![]()
η αληθεια ειναι οτι επιτιδες ξεκινησε ετσι ...
ηθελα να γινει ..... οραια περασαμε
και ακουγα απο κατο .... τι που ποιος και γιατι ...
και για αυτο συνεχισα χωρις ονοματα .....
στο στιλ ποιοι ρε παιδια πηγα ν και που
και να πουμε ο καθενας την ιστοριουλα του .. να πεφτουν και οι φωτο ... αλλα κανιε δεν ψαρωσε διοτι ....
εχουμε χασει τον αφθορμιτισμο ....
και αμεσως να παρεξηγησουμε και να πουμε ειναι κλειστη βολτα ....
πολλεσ βολτεσ κλειστεσ εχουν γινει ...αλεσ εχουν γραφτει και αλλεσ οχι ...
δεν σημαινει τιποτε για μενα ...
απλα να περναει καλα ο κοσμος και να μας ταξιδευει με τα ταξιδια του
δεν ειναι οτι δεν κανεις παρεα ατομα οπος καποιος ειπε .. ειναι οτι ετσι εκατσε ρε φιλε
.....φιλεναδα .... κλπ μοτοφιλοι ..
ετσι λοιπον ηθελα να ξεκινησω ... να ρωτατε να απανταμε να κανουμε παιχνιδι
να πεζουν οι φωτο να γινει γελιο
αλλα το μαμισατε και αυτο και λυπαμε
ρε δεν ξαναβαζω τιποτε λεο ....
καλεσ βολτεσ να εχετε .....
μα τι διαολο αλλη φορα πηγαινα βολτα εβαζα φοτο ελεγα και τοπ χαβαλε μου
και υπηρχε χαρα και αγαπη ..
μην προτρεχετε ρε παιδια υπαρχουν και αγνοι
σκοποι που γινονται καποια πραματα ...
εισαστε ομορφο[παιδα ολοι ....παο καλοπουλα να γινω μοναχος
![]()
Το βραδυ θα παω για χεσιμο στην παρνηθα οποιος θελει ερχεται, ετσι για μην παρεξηγηθω αργοτερα.![]()
:rotflmao:
:a41: :a31:
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Το βραδυ θα παω για χεσιμο στην παρνηθα οποιος θελει ερχεται, ετσι για μην παρεξηγηθω αργοτερα.![]()
:a41: :a31:
Γιατί αργότερα θα βάλεις φωτογραφίες????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Θα ηθελες?Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Γιατί αργότερα θα βάλεις φωτογραφίες????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Θα ηθελες?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
όχι ευχαριστώ! Αλλά ρώτα και κανάν άλλο!!! ποτέ δεν ξέρεις!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Είναι χωμάτινη η βόλτα ή μπορω να έρθω και με το cbr? Έχω και εγώ ένα σφιξιμο....:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
:a41: :a31:![]()
![]()
Graphic Designer for Hire
http://www.brightside.gr
Kαι εγω το βρισκω λιγο αγενες!
Δεν με προσκαλεσε κανενας και αναγκαστικα πηγα με τους αλλους που ειχαμε κανονισει απο εδω μεσα, αφου ομως ακυρωσα με τα αλλα παιδια (ξερουν αυτοι) που λεγαμε να παμε (τελικα πηγαν) .... γαμω περασμε πολυ γελιο θα βαλω και φωτογραφιες σε λιγο
Τεσσερις εκδρομες - συναντησεις και μια βολτιτσα για ψαρομεζεδες στο Σουνιο (sorry Αργυρη και λοιποι δεν μπορεσα τελικα) επαιζαν ρε παιδα για αυτο το ΣΚ ....σε καμια δεν σας καλεσαν
![]()
μεσα, (οχι χεσε μεσα...μεσα ειμαι εννοω) μπορω να κρατηθω μεχρι το βραδυ, αλλα γενικα ειμαι πρωϊνος τυποςΑρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
:a41: :a31:![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Kαι εγω το βρισκω λιγο αγενες!
Δεν με προσκαλεσε κανενας και αναγκαστικα πηγα με τους αλλους που ειχαμε κανονισει απο εδω μεσα, αφου ομως ακυρωσα με τα αλλα παιδια (ξερουν αυτοι) που λεγαμε να παμε (τελικα πηγαν) .... γαμω περασμε πολυ γελιο θα βαλω και φωτογραφιες σε λιγο
Τεσσερις εκδρομες - συναντησεις και μια βολτιτσα για ψαρομεζεδες στο Σουνιο (sorry Αργυρη και λοιποι δεν μπορεσα τελικα) επαιζαν ρε παιδα για αυτο το ΣΚ ....σε καμια δεν σας καλεσαν
![]()
πήγες τελικά;
εγω δεν πρόλαβα, πήγα στην άλλη που δε με καλέσανε για σπάσιμο....:rotflmao: :rotflmao:
Graphic Designer for Hire
http://www.brightside.gr
Γιατι ηρθες σε αυτη που δεν σε καλεσαν οι αλλοι που φτυσαμε, που καλεσανε αυτους που θελαμε, αλλα δεν μπορεσαν, γιατι ειχαν ερθει καποτε απροσκλητοι με τους ετσι που δεν καλουσαμε ποτε, και απο τοτε οι μισοι απο μας τους κραταμε μουτρα, γιατι οι αλλοι μισοι εφυγαν και πηγαν με τους αλλους;:hypnotizeΑρχικά δημιουργήθηκε από cOzAtS
πήγες τελικά;
εγω δεν πρόλαβα, πήγα στην άλλη που δε με καλέσανε για σπάσιμο....:rotflmao: :rotflmao:
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?