Μήπως έχουμε στην παρέα μας κανένα παλληκάρι που να γνωρίζει κάνα καλό -εν Αθήναις- μάστορη στο τύλιγμα πηνίων;
σας ευχαριστώ προκαταβολικά![]()
Μήπως έχουμε στην παρέα μας κανένα παλληκάρι που να γνωρίζει κάνα καλό -εν Αθήναις- μάστορη στο τύλιγμα πηνίων;
Εκαψες ''κάτι'' στο DRZ ή κάνεις restoring σε κανα 70's μοτοσακο;
Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...
Βρες πως το λεν το ανταλλακτικο που θες στα αγγλικά να δούμε αν βγει τιποτα ebay ή στο thumpertalk, γιατί μάλλον τα εργατικά θα είναι πιο ακριβά.![]()
Μηπως ψάχνεις κάτι τετοιο;
Αποκλείεται (αν και πολύ θα ήθελα να είναι τόσο φθηνόΑρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
Μηπως ψάχνεις κάτι τετοιο;) αυτό που ψάχνω ανήκει στην κατηγορία 200-400 ευρω
![]()
Τι ειναι ρε Μάνο τόσο ακριβό;![]()
Είχα φτιάξει 2 φορές τα πηνία του ΧΤ & SRX σε έναν γνωστό στη Βουλιαγμένης, λίγο πριν βγείς στην Υμηττού αλλά δεν έχω το κινητό μου μαζί να σου πω το τηλέφωνο.
Θα το κοιτάξω το απόγευμα.
![]()
Μάνο αν θέλεις πάρε τηλ. στο 9012 736->Δημήτρης. Πές του πως πήρες από μένα.
Η δουλειά του είναι καλή. Ότι ηλεκτρολογικό πρόβλημα είχα αντιμετωπίσει (ανορθωτές, πηνία, ηλεκτρονική κλπ), μου τα είχε φτιάξει πολύ καλά.
![]()
Μάνο έχω έναν που κάνει περιελήξεις πηνιου για παντώς είδους ηλεκτροκινητήρες, είναι στο κάτω Χαλάνδρι Ευβοίας και Βοιωτίας ακριβώς απέναντι απο την 5η στάση Χολαργού ...Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
λεπτομέρειες αν θες παραπάνω , πες μου, για να πεταχτώ απο εκεί να δω τηλέφωνα και όνομα,
συνεργαζόταν μαζί του παλιότερα και ο πατέρας μου και είναι και καλός μάστορας και καλός άνθρωπος.![]()
Ριξε μια ματια ΕΔΩ
, σου δινει οτι κομματι θελεις , τσιμπισα FCR-39 απο wr400 120ε στη πορτα μου απο αυτον το τυπο .
Αυτο δεν ειναι ; Stator στα Αγγλικα , αυτο στη φωτο νομιζω δε κανει γιατι ειναι απο το μανιβελατο που δεν ειχε μπαταρια .
Parnassidos sta kaminia alla gia perielixi ipologize sta 150 euro. 210-4811881.Kalitera na vreis plexoyda metaheirismeni.
![]()
![]()
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
φωτης πολυχρονος στην ν.ιωνια μακραν ο καλυτερος και ο πιο ξηγημενος μαστορας που εχω συναντησει 2102717195
www.soundtech.gr