Ακυρο το γκολ του Ηρακλη;
για εξηγηστε το αυτο ρε παιδια...
Σοβαρολογεις....Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
http://www.youtube.com/watch?v=jGcWhkU_fmg
Εβαλες βιντεο την μπαλα να χτυπαει χαμηλα ,στον ΩΜΟ του φυντανιδη , και τον Καφε να πιανει το παιχτη του αγροτικου απο την μεση να σερνετε πανω του και να πεφτει κατω και πιστευεις οτι αδικηθηκατε ????
Ημαρτον idi ......![]()
![]()
![]()
![]()
+1000Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
@zzr2005
Η ΕΥΘΕΙΑ ΠΑΙΖΕΙ με βάση τους νέους κανόνες, το γκολ ήταν ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΟ !!!!
Θα μου(μας) αερισετε ενα τοιχιο ορχειςΑρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
ΟΚ !!!
Θα στο εξηγησουμε απο κοντα !!!![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Σοβαρολογεις....
Εβαλες βιντεο την μπαλα να χτυπαει χαμηλα ,στον ΩΜΟ του φυντανιδη , και τον Καφε να πιανει το παιχτη του αγροτικου απο την μεση να σερνετε πανω του και να πεφτει κατω και πιστευεις οτι αδικηθηκατε ????
Ημαρτον idi ......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to poios prepei na pei imarton...asto
Gandalf signwmi pou tha to pw,alla se sxesi me tis alles omades(kyriws pao kai osfp)Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
alximistis και P70...
ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ...
απο την αρχή της χρονιάς, λέω πως η ΑΕΚ δεν μου αρέσει.
Είδατε αυτοματισμούς;
Είδατε ταχύτητα;
Είδατε μοντέρνο ποδόσφαιρο;
ΝΑΙ... ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ...
αλλά όταν παίζει στην Ευρώπη που εκεί παίζουν μπάλα και οχι με το πουλάκι τους όπως οι υπόλοιπες ομάδες, με την ψυχή στο στόμα να περάσουμε στον επόμενο γύρο UEFA.
Μην μπερδεύεται το τι κάνει στην Ελλάδα η ΑΕΚ με τις ομάδες φαντάσματα... Τέσσερα ντέρμπυ είχε και μόνο αυτό με τον ΆΡΗ πήρε και αυτό με καπρίτσιο της τύχης (autogoal).
Με ΠΑΟ , ΟΣΦΠ, Αστέρα έχασε με συνοπτικές διαδικασίες.
Αντίδραση της ΑΕΚ;... αυτό έλειπε... να καθόταν και στον αντίχειρα.
Μια ομάδα που στο α ημίχρονο δεν έκανε ούτε μία ευκαιρία... στατιστικά δοσμένο!
ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΜΠΑΛΑ... χέστηκα για την κούπα... το είπαμε! Αν συγκρίνετε οτι η ΑΕΚ παίζει μπάλα , επειδή είναι σε διαδικασία τίτλου... συγνώμη αλλά κάπου έχετε χάσει το νόημα.
Για το θέμα "προπονητής εξέδρας"...ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ... αλλά αυτό δεν μου αφαιρεί το δικαίωμα να κάνω κριτική σύμφωνα με αυτά που βλέπω. Και δεν είμαι "κωλοτούμπας". Αν παίξει καλά η ΑΕΚ δεν θεοποιώ καταστάσεις ,ούτε αφορίζω αν δεν το κάνει. Είπαμε...κριτική κάνουμε μιας και θέλουμε την ομάδα μας να παίζει μπάλα και οχι να σέρνεται στο γήπεδο!!!
Gandalf
exeis dei tin AEK na min paizei mpala?
exeis dei tin AEK na kathetai na ton trwei apo ergoteli i ton astera i na tin paizei monoterma i larisa i na min mporoun na valoun ena goal stin kalamaria??????
ayta ta exoun kanei oi alloi!!!!
Emeis exoume xasei to paixnidi me irakli KATHARA apo atyxia(en antithesi me tis parapanw periptwseis) kai to derby me olympiako aytoktonwntas alla ONTAS KALYTEROI kai me pao skepsou oti eixame mexri kai tin eykairia na tous kaname me ton blanco to 2-2 xwris na exoume akoumpisei mpala...!
Me astera pigaine koita ti ekanan oi alloi kai anetrekse se
1)vasara
2)pniksimo moreto
3)mideniko podosfairo sta teleytaia 10 lepta
kai prosthese oti stin teliki kai o asteras einai kali omada kai des oti prepei na eisai ikanopoiimenos!
Egw elega eks arxis oti an i aek itan kai 5-6 vathmous pisw,logw programma 2ou gyrou PALI FAVORI EIMASTE!
poso mallon pou eimaste 1 vathmo pisw kai tin alli vdomada pame kata 70% prwtoi pali...
OLOI OAKA se ola ta mats kai poso mallon sta DERBY me tous 2 allous ,na tous liwsoume!
![]()
![]()
![]()
![]()
πριν λιγα ποστ εγραφες οτι μονο ο γαυρος ειναι μεγαλη ομαδα....Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
αντίστοιχα το πέναλτυ της ξάνθης κανείς δεν θα το σφύραγε εναντίον μεγάλης ομάδας
+1000
βασικα γιατι απανταω σε καποιον που θεωρει ΟΤΙ Ο Ο ΓΑΥΡΟΣ ΑΔΗΚΕΙΤΑΙ???
καμια φορα γινομαι μαζοχας αλλα εχει τα καλα του...
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
πριν λιγα ποστ εγραφες οτι μονο ο γαυρος ειναι μεγαλη ομαδα....
βασικα γιατι απανταω σε καποιον που θεωρει ΟΤΙ Ο Ο ΓΑΥΡΟΣ ΑΔΗΚΕΙΤΑΙ???
καμια φορα γινομαι μαζοχας αλλα εχει τα καλα του...![]()
![]()
ο ΘΡΥΛΟΣ και ο βάζελος έχω πει.και αυτές είναι
απλά ο βάζελος εδω και 2~3 χρόνια ψάχνεται
το αεκακι το έχω πει ΠΟΤΕ δεν το θεώρησα ισάξιο αντίπαλο μου...9 γκολ εξάλλου σε 3 αναμετρήσεις την ίδια σεζόν δεν τα έχω ρίξει ούτε στην παναχαική
![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
Ο ΓΑΥΡΟΣ ΑΔΗΚΕΙΤΑΙ???
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
hmarton![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
alximistis και P70...
ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ...
απο την αρχή της χρονιάς, λέω πως η ΑΕΚ δεν μου αρέσει.
Είδατε αυτοματισμούς;
Είδατε ταχύτητα;
Είδατε μοντέρνο ποδόσφαιρο;
ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΜΠΑΛΑ... χέστηκα για την κούπα... το είπαμε! Αν συγκρίνετε οτι η ΑΕΚ παίζει μπάλα , επειδή είναι σε διαδικασία τίτλου... συγνώμη αλλά κάπου έχετε χάσει το νόημα.
Gandalf
![]()
Έχουμε διάσταση απόψεων...
Παίρνετε καθαρά ώς σύγκριση ποιότητας ποδοσφαιρικής τις εδώ ομάδες και εγώ αυτές που παίζουν πραγματική μπάλα... εκεί έξω.
Για παράδειγμα.
Δείτε την διαφορά ποιότητας ποδοσφαίρου του ΟΣΦΠ του CH.L. με αυτή που έχει εντός συνόρων. Ταχύς , ακριβέστατος σε πάσες και ανάπτυξη. Στην άμυνα εξακολουθεί και έχει προβλήματα αλλά δεν φάνηκαν εώς τώρα, ούτε με Βρέμη που έχει επίθεση φωτιά , ούτε με Λάτσιο. Με την Ρεάλ κόντρα σε Ρομπίνιο, όποια Ελληνική άμυνα θα είχε γίνει γιο-γιο.
Ελάτε τώρα στο εσωτερικό S.L. Οι ταχύτητες ανάπτυξης απο όλους είναι πάρα πολύ αργές. Λες και βλέπουμε άλλες ομάδες. Μόνη διαφορά ο Kovasevic και ο Blanco που δεν έχουν κατανοήσει ακόμα την Ελληνική βλαχο-νοοτροπία και βάζουν goal αβέρτα και όπου λάχει.
Δείτε ανάπτυξη κέντρου σε ΑΕΚ, ΠΑΟ, ΟΣΦΠ που δεν μπορούν να αλλάξουν πάνω απο δύο σωστές πάσες απο μέση και μπρός.
Η ΑΕΚ έχει φαγωθεί να περνάει την μπάλα απο τον Ριβάλντο.
Ο ΟΣΦΠ πετάει την μπάλα απο την άμυνα στην επίθεση με καμινάδες και κάθετες μπαλιές ρισκάροντας.
Ο ΠΑΟ έχει μόνο κέντρο και επίθεση. Η άμυνα είναι κάπου ψηλά στο κέντρο σε κάθε παιχνίδι.
Ο Αστέρας έκανε το αυτονόητο... συμπαγές κέντρο και άμυνα... δύο επιθετικοί κωλοφωτιά μπροστά. Αντεπίθεση και μπαμ... φωτογραφίες τράβαγαν και οι τρείς στις επιθέσεις του.
Η ΑΕΚ εδώ δεν μου αρέσει.. πως να το κάνουμε; Δεν έχει ταχύτητα , δεν έχει δημιουργία , πλήν κάποιες εξάρσεις του Ράμος απο δεξιά.
Κερδίζουν οι μονάδες εντός συνόρων που είναι γαλουχημένες στο τι σημαίνει Ελληνικό πρωτάθλημα. Αλλά κάποια στιγμή όταν μπλοκάρονται , τότε απλά δεν μπορούμε.
Αντιδράσαμε είπατε στον Αστέρα... και το ξαναλέω... αλλοίμονο αν δεν το έκαναν... με τον Αστέρα έπαιζαν. Ούτε με Μάντσεστερ, ούτε με Μπάρτσα έπαιζαν. Το αδιαννόητο για μένα δεν ήταν οτι έφαγαν τα 2 goal... συμβαίνει και στις καλύτερες ομάδες. Το αδιαννόητο είναι να μην μπορούν να αναπτυχθούν σωστά και με τυφλές μπαλιές να ψάχνουν το κεφάλι του Λύμπε ή τον Μπλάνκο σε ακτίνα βολής. Τον έχουν κάψει με τις μπαλιές που του πετάνε στο κενό και τον βάζουν να τρέχει γύρω-γύρω για να προλάβει.
Μια ακριβή μπαλιά απο τον Μανού και το κάρφωσε μέσα, ... ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ. Με κεφαλιά που σπάνια βλέπουμε να μπαίνει απο κλειστή γωνία και στροφή σώματος , σκυφτός, χωρίς να βλέπει τέρμα!!![]()
![]()
Της λείπει της ΑΕΚ η ταχύτητα και η γρήγορη ανάπτυξη. Καλύτερο παράδειγμα απο την επίθεση με Μανού - Μπλάνκο με Αστέρα δεν υπάρχει! Μια γρήγορη ΑΕΚ , θα ισοπεδώσει ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ!.... ναι ρε ... τραγουδάτε οι υπόλοιποι... μια ταχύτατη ΑΕΚ με αυτούς τους παίκτες, θα σας πέρναγε..."βεντούζα"
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αλλά δυστυχώς δεν έχει κάτι τέτοιο και για αυτό , γίνεται οτι γίνεται σήμερα.
Επαναλαμβάνω... το πρωτάθλημα θα το πάρει 99% , λόγω προγράμματος, λόγω πολυάριθμου ρόστερ, λόγω πολύ κακής κατάστασης των άλλων δύο διεκδικητών (3 με τον Αστέρα!!).
Αλλά αυτό δεν με ικανοποιεί. Θέλω να πληρώνω τα 25-35€ για να βλέπω κάτι καλό , όταν είμαι γήπεδο και όταν δεν μπορώ για διάφορους λόγους και το βλέπω απο το σπίτι , να γίνομαι θηρίο , γιατί δεν ήμουν εκεί να τους δώ να κάνουν θαύματα ... αν τα κάνουν ποτέ.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Αρχικά δημιουργήθηκε από P70
Gandalf signwmi pou tha to pw,alla se sxesi me tis alles omades(kyriws pao kai osfp)
exeis dei tin AEK na min paizei mpala?
exeis dei tin AEK na kathetai na ton trwei apo ergoteli i ton astera i na tin paizei monoterma i larisa i na min mporoun na valoun ena goal stin kalamaria??????
ayta ta exoun kanei oi alloi!!!!
Αυτο ακριβως δεν μου αρεσει.
Δεν θελω να ακολουθω τους αλλους και να τους βαζω για μοναδα μετρησης.Ποιος σερνεται λιγο καλυτερα απο τους αλλους.
Θελω οι αλλοι να λενε κοιτα μπαλα που παιζει η ΑΕΚ και εμεις σερνομαστε.
Θελω να πιανουμε τον αντιπαλο απο τον λαιμο.Θελω....Θελω....Θελω....
Το μονο που δεν θελω ειναι ενα πρωταθλημα με οποιονδηποτε τροπο.Προτιμω να τερματισω 2ος ή 3ος.Να ξερω ομως οτι θα ξαναζησω την ατμοσφαιρα να πηγαινω γηπεδο και να ξερω οτι θα δω ΟΜΟΡΦΟ ποδοσφαιρο.
Οπως καποτε....Αυτος ο Μπαγεβιτς μας εκανε μεγαλη ζημια....Οσοι προλαβαμε εχουμε αλλα ποδοσφαιρικα προτυπα και μια βαση να κρινουμε.
Οχι εναν Σεζαρ καπου αριστερα εναν Μαντουκα καπου δεξια,εναν Ριβαλντο καπου στο κεντρο και λιιιιγο δεξια και 7 παιχτες να μην περνανε το κεντρο.Αντε 6 αμα κανει κουρσα ο Ραμος.
ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.
Και τους αλλους τους βαριεμαι αλλα οι αλλοι δεν με ενδιαφερουν.![]()
έχεις τεράστιο δίκιο και ίσως είμαστε και υπερβολικοί αναμένοντας απο μια ΑΕΚ του σήμερα να συγκριθεί με εκείνη του 1996 που διαφήμιζε το ποδόσφαιρο.
Δυστυχώς κάποια παιδιά ήταν σε μικρότερη ηλικία και δεν το βίωσαν αυτό.
Κασσάπης, Κωστένογλου, Τσιάρτας, Δημητριάδης, Νικολαϊδης, Σαβέβσκι, Μανωλάς, ... δύσκολα τόσοι καλοί... και κυρίως , περισσότεροι Έλληνες παίκτες στο ρόστερ, θα ξαναβρεθούν στην ΑΕΚ.
Έχουμε κακομάθει δυστυχώς.
Κάτι είχε γίνει το 2004 αλλά και πάλι δεν διήρκεσε... και να σκεφτείς οτι όλοι ήταν άσημοι (αλλά πιτσιρικάδες) και κόντεψαν να πάρουν την κούπα παίζοντας απλή και γρήγορη μπάλα.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
οπότε καταλήγετε σιγά σιγά στο συμπέρασμα...μια είναι η λύση
ΓΙΝΕΤΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ
y.g ξέχασα να βάλω γελάκια
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w