Μήπως υπάρχει φοτο από το καμένο τύλιγμα ;
Αν πιάνουν τα χέρια σου έχω την εντύπωση ότι μπορείς να κάνεις μόνος σου τη δουλειά
Εγώ έκανα μόνος μου περιέλιξη στο μηχανάκι μου και μέχρι τώρα δεν έχω κανένα πρόβλημα
Τα υλικά μου στοίχισαν 20 ευρω και έχω αρκετό περίσσευμα από σύρμα και από βερνίκι
Αν αποφασίσεις να το παλέψεις εδώ είμαστε
![]()
Οπως ειπε και ο nktR ο Μανος στην Θηβων ειναι εξαιρετικος μαστορας.Απλα εχει παντα πολυ δουλεια.
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Συμφωνώ απολύτως ....Αρχικά δημιουργήθηκε από toulis
Αν πιάνουν τα χέρια σου έχω την εντύπωση ότι μπορείς να κάνεις μόνος σου τη δουλειά
Εγώ έκανα μόνος μου περιέλιξη στο μηχανάκι μου και μέχρι τώρα δεν έχω κανένα πρόβλημα
![]()
Μόνος μου έκανα την περιέλιξη στη γεννήτρια μου ( πρίν κάμποσα χρόνια είναι η αλήθεια ...) , και έκτοτε δεν είχα ΑΠΟΛΥΤΩΣ κανένα πρόβλημα .
Απ' ότι θυμάμαι πήγα σε ένα μαγαζί (κάπου στη βουλιαγμένης ) , πήρα μερικά μέτρα σύρμα (βερνικωμένο) ίδιας διαμέτρου και έκανα ακριβώς τα ίδια τυλίγματα .
Σου πέρνει λιγότερο χρόνο απο όσο φαντάζεσαι...
Βέβαια όλα αυτά σε μιά εποχή που περίσευε ο χρόνος και έλειπε το χρήμα (και τα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά - ένα μεταχειρισμένο περιέλιγμα αποδίδει και αντέχει ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο με ένα καινούργιο ...)
Κοίταξε να δεις που το σκέφτομαι .. :wacko:
και πως μπορώ να είμαι σίγουρος ότι η ωμικότητα του καλωδίου που θα πάρω θα είναι η κατάλληλη![]()
ωχ....Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
και μπορώ να είμαι σίγουρος ότι η ωμικότητα του καλωδίου που θα πάρω θα είναι η κατάλληλη![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Πόσο κοστολογείς την εργατοώρα σου, να σου στείλω και γω κάτι που θέλει ''λίγη'' δουλειά...Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
Κοίταξε να δεις που το σκέφτομαι .. :wacko:![]()
![]()
Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...
ξέχασα να αναφέρω ότι θα με βοηθήσεις εθελοντικά στό όλο εγχείρημαΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
ωχ....![]()
![]()
ΤΙΜΑΙ ΦΙΛΙΚΑΙ !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
Πόσο κοστολογείς την εργατοώρα σου, να σου στείλω και γω κάτι που θέλει ''λίγη'' δουλειά...![]()
![]()
το ακριβές αντίτιμο θα καθοριστεί βάσει της "διπλοβελονιάς" που θα επιτύχω στο πρώτο εγχείρημα![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
ξέχασα να αναφέρω ότι θα με βοηθήσεις εθελοντικά στό όλο εγχείρημα![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Θα δείξεις το τύλιγμα στον μάστορα και αυτός με τη μια θα σου δώσει το σωστό!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
Κοίταξε να δεις που το σκέφτομαι .. :wacko:
και πως μπορώ να είμαι σίγουρος ότι η ωμικότητα του καλωδίου που θα πάρω θα είναι η κατάλληλη![]()
Εγώ θα βάλω το ραδιοφωνάκι, ο Βρωμιάρης τις μπύρες και εσύ το ημερολόγιο της PirelliΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
![]()
Τώρα μιλάς όμορφα....Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
Εγώ θα βάλω το ραδιοφωνάκι, ο Βρωμιάρης τις μπύρες και εσύ το ημερολόγιο της Pirelli![]()
![]()
έχει κρύο για να τη βγάλουμε στην πυλωτή όμως....![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Μάνο έχω κάνει περιέλιξη μίζας με πολύ καλά αποτελέσματα , το σύρμα πρόσεξε να είναι ίδιας διατομής και μην σκας για την ωμικοτιτα τουΑρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
Εγώ θα βάλω το ραδιοφωνάκι, ο Βρωμιάρης τις μπύρες και εσύ το ημερολόγιο της Pirelli![]()
Αν θες το κάνουμε μαζί
Από μαστόρους με κάλυψαν οι προηγούμενοι
![]()
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
πω-πω μια κανονια!!!!