όσα δε φτάνει η αλεπού...........Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
κλαίγεται να τις τα πιάσουν!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
όσα δε φτάνει η αλεπού...........Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
φύγανε ρε αυτοί με τα φώτα, τώρα είμαστε εντάξει!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ασε γιατι άμα κάθε φορά που κάνει μ@λ@κία ένας διαιτητής ή επόπτης στην ελλάδα υπήρχε μπροστα καλλικάτζαρος θα έπρεπε να τους αναγνωρίσει το κράτος σαν μειωνότητα!!!
τι μειονοτητα ρε Βασιλη....πρωτη χωρα σε πληθυσμο παγκοσμιως θα ηταν η Ελλαδα με τις τοσες μαλακιες....τι 1 δις Κινεζοι και μαλακιες.....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
όσα δε φτάνει η αλεπού...........
Θα της τα πιάσετε... θα της τα πιάσετε... καθότι στο τέλος η αλεπού ξέρεις τι θα πει ε;
Πιάστε τα τώρα!!!![]()
ρε busa είπαμε, αλλα υπερβάλεις λιγάκι πιστεύω :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
τι μειονοτητα ρε Βασιλη....πρωτη χωρα σε πληθυσμο παγκοσμιως θα ηταν η Ελλαδα με τις τοσες μαλακιες....τι 1 δις Κινεζοι και μαλακιες.....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
όπα εγώ δε λέω για το πρωτάθλημα alximisti αυτο εχω πει απο την αρχή οτι παίζετε ακόμα, άλλοι έκαναν δηλώσεις και ήταν σίγουροι!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Θα της τα πιάσετε... θα της τα πιάσετε... καθότι στο τέλος η αλεπού ξέρεις τι θα πει ε;
Πιάστε τα τώρα!!!![]()
εγω λέω για κάποιους που από την αρχή του πρωταθλήματος βάζουν τη βαθμολογία και λένε κάνει κρύο εκει κάτω και αυτή την αγωνιστική την περνάνε στο ντούκου........... περαστικά idi
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
ρε busa είπαμε, αλλα υπερβάλεις λιγάκι πιστεύω :rotflmao: [/QUOTE
Τωρα που το ξαναλες,και το ξανασκεφτηκα ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ...![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
υ.γ. αυτη παντως καμμια 100.000 καλικατζαρους,τους κανει ετεροδημοτες Περιστεριου.....![]()
![]()
![]()
![]()
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
αυτή δεν πιάνεται εκείνη τη μέρα διοργανώνουν δεύτερες απόκριες στο περιστέρι και ντύθηκαν πολλοί φέτοςΑρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
ρε busa είπαμε, αλλα υπερβάλεις λιγάκι πιστεύω :rotflmao: [/QUOTE
Τωρα που το ξαναλες,και το ξανασκεφτηκα ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ...![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
υ.γ. αυτη παντως καμμια 100.000 καλικατζαρους,τους κανει ετεροδημοτες Περιστεριου.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
το γέλιο θα είναι να μην μπορέσει πάλιΑρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Περιμένει μετά το ντέρμπι ρε.![]()
γιατι ΑΝ υπάρξει νικητής στο ντέρμπυ πάλι πρώτοι ΔΕΝ θα είστε
μόνο με Χ και ΑΝ κερδίσετε εσείς
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
έχε χάρη που δεν κατεβαίνω Δέλεαρ (την τελευταία φορά που το έκανα, έβαλαν βόμβα σε κοντινό σημείο):hypnotize :rotflmao: :rotflmao:
Αλλιώς μια μπυρίτσα στοίχημα την έβαζα , οτι το ντέρμπυ μάλλον για ισοπαλία το βλέπω με τόσους τραυματισμούς και τόσο "μάγκωμα" απο την πλευρά του ΠΑΟ.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Οι αναμνησειειειειειειειειειειεις.....ξαααααναγυριιιιιι ουνεεεεεε
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=EMe5PVIORA0
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
προς ΠΑΕ ΑΕΚ...
Η Benfica εκανε διακοπή συμβόλαιου στο Κατσουρανη.... Παρτε τον δανεικό μεχρι το καλοκαίρι ειναι ο παιχτης που θα μας δωσει το πρωτάθλημα, γιατι ακριβώς ενας τέτοιος μας λείπει! σκαστε το ζεστο χρημα και μονο τα παραπανω εισιτήρια να βαλετε σα κερδος στο ταμειο.... βγηκε το ποσο του δανεισμού... ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!![]()
![]()
![]()
ATLETIKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Καβούρια ο Ντέμης ??
![]()
Terens...
θυμάσαι κανένα Έλληνα παίκτη φίλε μου , που να έκανε καριέρα έξω να γύρισε πίσω;... προφανώς ο idi αστειευόταν , όπως φαντάζομαι και εσύ εδώ.
Κατσουράνης, Γιαννακόπουλος, Γκέκας, Κυριάκος (Σιγά μην έρθει πίσω), κτλ... παίκτες που κάνουν έστω κάτι έξω, ούτε με σφαίρες δεν έρχονται πίσω.
Αν τώρα π.χ. ο Κατσούρ είχε 6 μύρια , για να έρθει στην Ελλάδα θα ήθελε 12 και αυτά για λίγο διάστημα... πολύ λιγότερο απο την Ατλέτικο.
Εδώ ακόμα και ο Ντέμης που ήρθε στην Ελλάδα, αμέσως μετά σταμάτησε το ποδόσφαιρο και έγινε "Πάρεδρος".
Τι να λέμε τώρα... η "μπανανία" της Ευρωπαϊκής UEFA είμαστε...
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
σίγουραΑρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Οι αναμνησειειειειειειειειειειεις.....ξαααααναγυριιιιιι ουνεεεεεε
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=EMe5PVIORA0
http://www.youtube.com/watch?v=OGnPuhGHL98
όπα εγώ δε λέω για το πρωτάθλημα alximisti αυτο εχω πει απο την αρχή οτι παίζετε ακόμα, άλλοι έκαναν δηλώσεις και ήταν σίγουροι!!!!
εγω λέω για κάποιους που από την αρχή του πρωταθλήματος βάζουν τη βαθμολογία και λένε κάνει κρύο εκει κάτω και αυτή την αγωνιστική την περνάνε στο ντούκου........... περαστικά idi
Τι ώπα ρε; Εγώ σου κάνω πλάκα κια συ απαντάς σοβαρά.![]()
Αφού μέχρι την Κυριακή είναι η ώρα του τσιγκλίσματος.![]()
(Λες και μετά δεν θα είναι)
αν και συμφωνώ με αυτά που λες κοίτα και σε μαχλα, βρύζα και γεωργάτο που γυρίσανε και ειδικά ο μαχλάς που έκανε όντως όνομα εκτός ελλαδοςΑρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Terens...
θυμάσαι κανένα Έλληνα παίκτη φίλε μου , που να έκανε καριέρα έξω να γύρισε πίσω;... προφανώς ο idi αστειευόταν , όπως φαντάζομαι και εσύ εδώ.
Κατσουράνης, Γιαννακόπουλος, Γκέκας, Κυριάκος (Σιγά μην έρθει πίσω), κτλ... παίκτες που κάνουν έστω κάτι έξω, ούτε με σφαίρες δεν έρχονται πίσω.
Αν τώρα π.χ. ο Κατσούρ είχε 6 μύρια , για να έρθει στην Ελλάδα θα ήθελε 12 και αυτά για λίγο διάστημα... πολύ λιγότερο απο την Ατλέτικο.
Εδώ ακόμα και ο Ντέμης που ήρθε στην Ελλάδα, αμέσως μετά σταμάτησε το ποδόσφαιρο και έγινε "Πάρεδρος".
Τι να λέμε τώρα... η "μπανανία" της Ευρωπαϊκής UEFA είμαστε...
Gandalf