αυτος εφαγε τακλιν στο κεφαλι :rotflmao: :rotflmao:
Αλλα τι λετε ρε παιδια?
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΦΑΝΣΕΙΣ ΒΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΕ.
Κ φυσικα κανεις μας δεν εχει δουλεια να παιρνει τον νομο στα χερια του. Κ κακως δεν κλεισαν μεσα οσους τους αλητες που τον πλακωσαν τον ΚΑΘΕ Χ ΛΑΜΟΓΙΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ.
ΔΕΝ μπορουμε να παρουμε τον νομο στα χερια μας. Υπαρχουν ανθρωποι που πρεπει να τιμωρουν τον καθε Χ λαμογιο εποπτη κλπ. Τωρα το αν δεν το κανουν τοτε πρεπει να διεκδικησουμε να γινεται το σωστο κ οχι να κανουμε οτι γουσταρουμε.
Εννοειται οτι ανθρωποι ειμαστε ολοι, κ εχουμε τα ορια μας. Αλλα δεν μπορουμε να κανουμε οτι μας καπνισει. Ως παραδειγμα δειτε το ποστ του αλλου στο φορουμ οτι ο αδερφος ή φιλος του(δεν θυμαμαι τωρα) επιασε 2 που του εκλεβαν την εξατμιση κ τους σαπισε στο ξυλο. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ. Εκει ομως ειπαμε ολοι μπραβο του κλπ. Αν ομως γραψω εγω κατι τετοιο εδω οτι εκανε ενας οπαδος κατι σε εναν που του εκανε μια μλκ, τοτε ΟΛΟΙ θα αρχισετε περι αλητων, να καουν ΟΛΟΙ κλπ.
Μηπως πρεπει επιτελους να ξεκαθαρισουμε στο μυαλο μας οτι ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ το κρατος? Οτι υπαρχουν ανθρωποι που πρεπει να κανουν μια Χ δουλεια κ εμεις την δικη μας?
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ. ΙΣΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ
Ο παλιος ειναι αλλιως....
Συγκρινεις μισα αντιπαραθεση μεταξυ οπαδων,που δεν εχουν να χωρισουν τιποτα,με καποιον που σαπιζει στο ξυλο κατι μαλακιζμενα που πηγαν να του κλεψουν την περιουσια του???πλακα μας κανεις τωρα....σου εχουν ποτε κλεψει κατι να καταλαβεις την αισθηση η μιλας εκ του ασφαλους???απο οτι φαινεται τα αρμοδια ατομα που πρεπει να τιμωρουν δεν κανουν καλα την δουλεια τους,γιατι ποσες σπειρες εχεις ακουσει να εχουν πιασει....???η ποσα κλεμμενα εχουν επιστραφει???η σε ποσο καιρο βγαινουν απο την φυλακη και αρχιζουν παλι τα ιδια???Αρχικά δημιουργήθηκε από SvsGreek
Αλλα τι λετε ρε παιδια?
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΦΑΝΣΕΙΣ ΒΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΕ.
Κ φυσικα κανεις μας δεν εχει δουλεια να παιρνει τον νομο στα χερια του. Κ κακως δεν κλεισαν μεσα οσους τους αλητες που τον πλακωσαν τον ΚΑΘΕ Χ ΛΑΜΟΓΙΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ.
ΔΕΝ μπορουμε να παρουμε τον νομο στα χερια μας. Υπαρχουν ανθρωποι που πρεπει να τιμωρουν τον καθε Χ λαμογιο εποπτη κλπ. Τωρα το αν δεν το κανουν τοτε πρεπει να διεκδικησουμε να γινεται το σωστο κ οχι να κανουμε οτι γουσταρουμε.
Εννοειται οτι ανθρωποι ειμαστε ολοι, κ εχουμε τα ορια μας. Αλλα δεν μπορουμε να κανουμε οτι μας καπνισει. Ως παραδειγμα δειτε το ποστ του αλλου στο φορουμ οτι ο αδερφος ή φιλος του(δεν θυμαμαι τωρα) επιασε 2 που του εκλεβαν την εξατμιση κ τους σαπισε στο ξυλο. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ. Εκει ομως ειπαμε ολοι μπραβο του κλπ. Αν ομως γραψω εγω κατι τετοιο εδω οτι εκανε ενας οπαδος κατι σε εναν που του εκανε μια μλκ, τοτε ΟΛΟΙ θα αρχισετε περι αλητων, να καουν ΟΛΟΙ κλπ.
Μηπως πρεπει επιτελους να ξεκαθαρισουμε στο μυαλο μας οτι ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ το κρατος? Οτι υπαρχουν ανθρωποι που πρεπει να κανουν μια Χ δουλεια κ εμεις την δικη μας?
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ. ΙΣΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ
?????
!!!!!
Menω εκπληκτος.....
Εγινε φιλε μου, αν με κλεψει κανεις ΞΑΝΑ, τοτε θα σε τηλ να ερθεις με τη καραμπινα σου.
Η ΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ. Αν εμενα σαν οπαδο μου κλεψουν ενα πχ, πανο που μου κοστισε προσωπικα 10.000 ευρω, κ αν μου κλεψουν τη μηχανη που κοστισε το ιδιο τα θεωρεις διαφορετικα? Τα ιδια λεφτα εδωσα. ΑΛΛΑ δεν θα παρω κ τον νομο στα χερια μου.
Αν καποιος δεν κανει σωστα την δουλεια του, βλεπε αστυνομια, να πλακωσεις αυτους, κ οχι να κανεις οτι σου καπνισει.
Προσεξε, κ εγω το ιδιο θα εκανα, αν τα εβλεπα τα μλκ μπροστα μου κ πανω στα νευρα μου, ΑΛΛΑ λεω πιο ειναι το σωστο.
Δες παραδειγματα παντου στον πλανητη οπου τα κλεφτρονια σε κανουν μηνυση κ τους πληρωνεις κιολας για ξυλοδαρμο!!!!
Τιτλος: "Λευτερια στους οπαδους"
Τιτλος Εναλλακτικος: "Οι οπαδοι ειναι πραγματι σκλαβωμενοι"
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από SvsGreek
?????
!!!!!
Menω εκπληκτος.....
Εγινε φιλε μου, αν με κλεψει κανεις ΞΑΝΑ, τοτε θα σε τηλ να ερθεις με τη καραμπινα σου.
να φερω το δικανο η το μπαζουκα???
Η ΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ. Αν εμενα σαν οπαδο μου κλεψουν ενα πχ, πανο που μου κοστισε προσωπικα 10.000 ευρω, κ αν μου κλεψουν τη μηχανη που κοστισε το ιδιο τα θεωρεις διαφορετικα? Τα ιδια λεφτα εδωσα. ΑΛΛΑ δεν θα παρω κ τον νομο στα χερια μου.
τωρα αυτο ειναι μετρο συγκρισης???πλακα κανεις σιγουρα...και αν δεν κανεις για πες πως θα αντιδρουσες....
Αν καποιος δεν κανει σωστα την δουλεια του, βλεπε αστυνομια, να πλακωσεις αυτους, κ οχι να κανεις οτι σου καπνισει.
τελικα λεμε ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΒΙΑ???η ΟΧΙ???
Προσεξε, κ εγω το ιδιο θα εκανα, αν τα εβλεπα τα μλκ μπροστα μου κ πανω στα νευρα μου, ΑΛΛΑ λεω πιο ειναι το σωστο.
Δες παραδειγματα παντου στον πλανητη οπου τα κλεφτρονια σε κανουν μηνυση κ τους πληρωνεις κιολας για ξυλοδαρμο!!!!
εισαι εναντια στην ΒΙΑ,αλλα θα εκανες το ιδιο,που δεν ειναι σωστο.....η μαλλον το σωστο η λαθος της κρισης σου ειναι αναλογα αν σου κανει μηνυση η οχι το κλεφτρονι...
ελπιζω το φιλαρακι σου να μην σε παρει για μαρτυρα υπερασπισης,γιατι τον κοβω παρεα με τους Ξηρους....αλλα αυτοι καποια στιγμη θα βγουνε....
υ.γ. κρουκιιιιιιιιιιιιιιι....![]()
![]()
![]()
Ειλικρινα εχετε μεγαλο προβλημα παιδια. Τα περνετε ολα στα αστεια, λες κ προκειται για ανεκδοτο.
Μιλας για μετρο συγκρισης με το παραδειγμα για το πανο. Ναι ειναι μετρο συγκρισης γιατι εγω γουσταρω ενα πανο οσο κ τη μηχανη μου. Εσυ αν θες μπορεις να γουσταρεις κυλοτες απο ανηλικα κ να τις ψωνιζεις απο το ebay. Δικαιωμα σου κ κολλημα σου. Ακου εκει που θα κρινεις κ τα γουστα μου.
Οσο για τον ετερο το αποτελεσμα οσων εχουν ειπωθει μεχρι τωρα ειναι μια προταση του....πραγματικα ατελειωτα επιχειρηματα κ φαια ουσια πρεπει να σπαταλησες. Καλα που δεν γραφεις με μελανι γιατι θα ειχες φαει ολα τα λεφτα σου
Παμε τωρα κ σε ενα ακομα υπεροχο δειγμα του νεου αυτου τερατουργηματος, του νομου Ορφανου.
Μολις σημερα δικαστηκε ο οπαδος του Ηρακλη που συννεληφθη τις προαλλες.
- Ο κατηγορουμενος ζητησε να παρθει το βιντεο απο τις καμερες ασφαλειας ωστε να αποδειχθει οτι δεν ειναι αυτος ο ενοχος.
- Ο εισαγγελεας, σε αντιθεση με τον συναδελφο του σε προτερη υποθεση, ΔΕΝ το δεχτηκε, καθως οπως ειπε "δεν μπορω να πιστεψω μια καμερα κ οχι εναν αστυνομικο" !!!!![]()
- Ο οπαδος ειχε μαρτυριες περιπου 20+ ατομων που κατεθεσαν οτι ΔΕΝ ηταν αυτος που εκανε χρηση πυροσβεστηρα σε ανθρωπο της σεκιουριτυ. Δεν τον κοπανησαν τον σεκιουριτα, τον ψεκασαν(ακου εκει...ποιος ο λογος δεν καταλαβαινω τι κολλημα εφαγε ο βλακας που το εκανε αυτο).
- Ο σεκιουριτας κατεθεσε οτι ΔΕΝ ειναι αυτος ο ανθρωπος που τον ψεκασε με πυροσβεστηρα. Ζητησε κ ο ιδιος να γινει χρηση του βιντεο απο τις καμερες για να βρεθει ο ενοχος.
- ΜΙΑ μονο καταθεση υπηρχε οτι αυτος ο ανθρωπος ειναι ενοχος.....η καταθεση του αστυνομικου που τον συνελαβε 2 ωρες μετα το τελος του αγωνα, κοντα στο σπιτι του.
Το αποτελεσμα? 17 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗ στον ενοχοαυτον αλητη, δολοφονο, βιαστη κ wanna be πυροσβεστη. Επιτελους μπορουμε να εχουμε τις μηχανες ξεκλειδωτες...ειμαστε ελευθεροι χωρις τετοιους οπαδους!![]()
Το δικαστηριο των εκρινε ενοχο με αναστολη. Κατι που εγινε για πρωτη φορα. ΑΛΛΑ ο εισαγγελεας, ναι αυτος που δεν δεχτηκε το βιντεο απο τις καμερες ασφαλειας, ζητησε να ΜΗΝ ισχυσει η αναστολη, μιας κ ο νομος ορφανου δεν προβλεπει αναστολη. Οι δικαστες εκριναν υπερ της αναστολης λογω του οτι ο οπαδος ειχε λευκο ποινικο μητρωο. Αναμενουμε την τελικη αποφαση μετα την εντολη του αγιου εισαγγελεα.
Μπορειτε να συνεχισετε να χλευαζετε το ποστ αυτο, να θεωρειτε εμενα βλακα-ηλιθιο ή οτι γουσταρετε. Μπορει επισης να θελετε να καουμε στην πυρά, να εξαφανιστημου απο προσωπου γης.
Αλλα αυτο που δεν μπορειτε ειναι να αποφυγετε την αληθεια. Οτι ενας ΑΘΩΟΣ ανθρωπος κινδυνευει να μπει μεσα για 17 μηνες. Κ γιΑΤΙ ΛΕΩ ΑΘΩΟς? Επειδη πολυ απλα μονο ενας ηλιθιος μπορει να ζητησει να εχει το βιντεο ως αποδειξη της αθωοτητας του, ΑΝ δεν ειναι σιγουρος οτι ειναι αθωος. ΑΝ ομως ειναι ενοχος, τοτε ειλικρινα δεν γινετε να τιμωρειτε με τετοια ποινη....ΔΗΛΑΔΗ αν το κανω το ιδιο "αδικημα" στον δρομο σε εναν οδηγο θα φαω 17 μηνες ? Φυσικα κ οχι. Ή μηπως αν το κανω στον δρομο παυω να ειμαι οπαδος κ ισχυει αλλος νομος? Εντελως βλακωδεις ερωτησεις, αλλα ακομα δεν εχετε δει οτι υπαρχει ενας κακιστος, κ αντιδημοκρατικος νομος.
ΥΓ. Ο εισαγγελεας τι φοβαται κ δεν κοιταει το βιντεο? Ειναι τετοια η αναγκη να κατασκευαστουν ενοχοι?
ΥΓ. Οι πηγες των γραφομενων ειναι δηλωσεις σημερινες του δικηγορου του οπαδου, κ αρκετων μαρτυρων σε 2 ραδιοφωνα της πολης.
Κ πραγματικα τετοια περιστατικα διωχνουν πολυ κοσμο απο το γηπεδο, καθως πολλοι ανθρωποι δεν εχουν ΚΑΜΙΑ ορεξη να κατηγορηθουν για αδικηματα που δεν εχουν κανει, κ να καταληξουν στην φυλακη. Φυσικα ο κοσμος εχει φυγει απο τα γηπεδα κ για ηλιθιους χουλιγκαν, ηλιθιους οπαδους αν θελετε να τους πω, απο ηλιθιους διαιτητες κ παει λεγοντας. Δεν μιλαω ποσο μαλλον για το θεαμα που πληρωνουμε, τις εγκαταστασεις κλπ.
Αραγε οι ΚΑΜΕΡΕΣ για ποιο λογο μπηκαν? Γιατι δεν λαμβανονται ΠΑΝΤΑ υποψην απο αστυνομια, ΕΠΟ, δικαστηρια???? Απλα, επρεπε καποιοι να παρουν χοντρες μιζες απο τις καμερες, κ για αυτο μπηκαν.
ΥΓ για γελιο........ Οταν ηρθαν οι υπεθυνοι της ΕΠΟ στο γηπεδο Χαριλαου για να δουν που θα μπουνε οι καμερες, πριν εναμιση χρονο, οι ιδιοκτητες της ΠΑΕ τους δηλωσαν οτι εχουμε τις καλυτερες καμερες, που μπηκαν πρωτες στην Ελλαδα, με εξοδα της ΠΑΕ, στα ακριβως ιδια σημεια που θελετε να μπουν οι καμερες που λετε. Κ μαλιστα οι δικες μας ειναι πιο ανωτερων standard απο αυτες του δημοσιου. Επομενως τους προτειναν να γλυτωσουν ενα περιττο εξοδο, κ απλα να συνδεσουν τις υπαρχουσες με το δικτυο που εστηνε η ΕΠΟ, ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΧΛΕΥΑΖΕΤΕ?
-EΠΟ: Πρεπει να μπουνε οι δικες μας μιας κ εχουν ηδη προπληρωθει κ εχει ηδη αποφασισθει να γινει, χωρις την αποψη σας.
-ΠΑΕ ΑΡΗΣ: Συγνωμη αλλα πότε εγινε διαγωνισμος για το ποια εταιρια θα αναλαβει την ΟΛΗ διαδικασια? Κ γιατι δεν ερωτηθηκαν οι ΠΑΕ ωστε να γλυτωσει το κρατος καποια χρηματα?
- ΕΠΟ: Εεεεεε......χμμμμμ......εεε...κοιταξτε, εγινε απευθειας αναθεση(!!!#$$#!) κ δεν χρειαζομαστε την αποψη σας.
Εσεις ,οπως εγω, πληρωσατε αυτη τη λαμογια, την απευθειας αναθεση , κ ολα αυτα τα ομορφα. Αλλα ξερω, να καουμε οι οπαδοι.....να πεθανουμε ολοι....ειμαστε προβατα...ακολουθουμε μια γραμμη. Συνεχιστε να κοιτατε το νομισμα απο την μια πλευρα του μονο.....κ αφηστε ολους αυτους να μας κοροιδευουν κ εμεις να μαλωνουμε μεταξυ μας.
Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
σωστος
...........που ειναι τα χρονια που ετρωγαν μαπες τα κορακια?? ......εκεινον τον Μπακα τον ειχαν λιωσει στο ξυλο οι αεκτζηδες
![]()
![]()
Αυτός που έβγαινε στις τηλεοράσεις με τα κόκκινα σωβρακάκια ?:rotflmao:
:rotflmao:
:rotflmao:
ε..... σιγά μην σας συμπαρασταθούμε κιόλας...
Οπαδοί μιας ΚΑΕ-ΠΑΕ και το εκλαμβάνουν σαν ενα απο τα σημαντικά μέρη της ζωής τους. Αν δεν κατανοεί κάποιος πόσο "αφελές" είναι αυτό τι άλλο να πω; Το ποδόσφαιρο είναι απλά διασκέδαση , για τους μη-αθλητές και αθλητικούς συντελεστές. Δεν είναι τρόπος ζωής...
Περαστικά μας.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Τιτλος: "Λευτερια στους οπαδους"
Τιτλος Εναλλακτικος: "Οι οπαδοι ειναι πραγματι σκλαβωμενοι"
![]()
![]()
Ρε φίλε δεν σε ξέρω...αλλά γιατί πάντα γουστάρω αυτά που γράφεις ?
Και έτσι όπως τα διατυπώνεις...
Απαιχτος.
PS...υπάρχει καποιος μοντ ? Δεν ανέχομαι ο κάθε τυχάρπαστος που στην ανωνυμία του πληκτρολογίου αποκαλεί τους υπόλοιπους κομπλεξικούς μόνο και μόνο επειδή δεν συμφωνεί μαζί τους.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από gousgoun_69
.......................
PS...υπάρχει καποιος μοντ ? Δεν ανέχομαι ο κάθε τυχάρπαστος που στην ανωνυμία του πληκτρολογίου αποκαλεί τους υπόλοιπους κομπλεξικούς μόνο και μόνο επειδή δεν συμφωνεί μαζί τους.![]()
Κοιτα τρια ποστ πιο πανω σου...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Κοιτα τρια ποστ πιο πανω σου...![]()
ΟΚ...
Μάλλον όταν έγραφα απαντούσες![]()
Ευχαριστώ.
σου έγραψα πριν πολλές μέρες ότι άλλο πράγμα κακός νόμος και άλλο κακή εφαρμογή του
ο εισαγγελέας αυτός ξεφτιλίζει το επάγγελμά του και είναι ο υπεύθυνος αυτής της κακοδικίας, όχι ο νόμος
Οχι ο νομος? Δηλαη οτι το "αδικημα" αυτο τιμωρειται αλλιως, ΑΝ τιμωρειται, στο δρομο, κανει σωστο το νομο????Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
σου έγραψα πριν πολλές μέρες ότι άλλο πράγμα κακός νόμος και άλλο κακή εφαρμογή του
ο εισαγγελέας αυτός ξεφτιλίζει το επάγγελμά του και είναι ο υπεύθυνος αυτής της κακοδικίας, όχι ο νόμος
Δεν απαντας σε αυτο το κυριο θεμα.
Αν κανω το ιδιο στον δρομο, δεν ειμαι πλεον οπαδος? Ειμαι αλλος ανθρωπος?
Δεν διαφωνω μαζι σου για τον εισαγγελεα, αλλα το θεμα ειναι ο νομος, κ η ανισοτητα του. Κ επειτα ειναι κ ο καθε εισαγγελεας που κανει ετσιτην δουλεια του.