Δε μου αρέσουν καθόλου οι σπαραξικάρδιες καταστάσεις, ιστορίες, εικόνες κτλ, αλλά το παρακάτω video είναι όντως συγκλονιστικό...
Δε μου αρέσουν καθόλου οι σπαραξικάρδιες καταστάσεις, ιστορίες, εικόνες κτλ, αλλά το παρακάτω video είναι όντως συγκλονιστικό...
....and you run, and you run
to catch up with the sun....
σορι αλλα δεν.......ειδα μολις 15 δευτερολεπτα....
συγνωμη που το λεω αλλα δεν αντεχω ρε παιδια να βλαπω τετοια........ξερω οτι για αυτους ειναι χαρα
που το κανουν αλλα εγω δεν μπορω............
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....
μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....
όντως
στην αρχή δεν είχα προσέξει ότι και η κοπέλα είναι με ένα χέρι
Πολύ ωραίο! Πολύ συγκινητικό! Άμα θέλει ο άνθρωπος και τό`χει μέσα του καταφέρνει πολλά! Σκεφτείτε τι ψυχικό σθένος χρειάζεται για να κάνει κανείς κάτι τέτοιο!! :a19:
Chris
χωρις λογια !!!!!!
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
![]()
![]()
απίστευτο κουράγιο...
Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
…αν
Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:
Pics
Αυτο ειναι να το βαζεις να το βλεπουν κατι αρτιμελεις πτσιρικαδες, που βαριουντε και γινοντε ιμο και τρεντυ και ενω τα εχουν ολα καθοντε και κλαιγοντε, οι καθοντε και πινουν ουσιες και φταιει η κοινωνια και η τυχη τους. Συγχαρητηρια που το βρηκες και μας το δειξες για να μην το βαζουμε κατω. Οσοι δεν μπορουν να το δουν επειδη λυπουντε, ναναι σιγουροι οτι τετοιους τυπους ανθρωπους πρεπει να τους ζηλευεις και οχι να τους λυπασαι.
Ενώ τα βαριέμαι αυτά τα χορευτικά,το είδα απο απορία για να δώ τι θα κάνουνε και ενθουσιάστηκα.
Μπράβο!![]()
ήτανε ωραία σούζα...αλλά ξύπνησα
Έτσι ακριβώς! Μάλλον αυτοί μας λυπούνται για την κατάντια μας...Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
...Οσοι δεν μπορουν να το δουν επειδη λυπουντε, ναναι σιγουροι οτι τετοιους τυπους ανθρωπους πρεπει να τους ζηλευεις και οχι να τους λυπασαι.![]()
Chris
σωστος ο βεστρομας......
ειμαι αρρωστος λεει,παιρνω ναρκωτικα......δε πα να ψοφησεις.επιλογη σου ηταν
ειμαι ιμο και τρεντυ και ,νομο του καραφλου κεφαλιου με την ψιλη που θελετε.
αλλα φταινε οι γονεις σας που σας ανεχοντε μην σας πληγωσουν το ψυχικο σας τιποτα.......
και αυτοι παρεα στην ψιλη.......
και στην ψειρου για πιο πολλους ακομα....
dagazono
VINCERE................
φτηνα κτεβατια-επιπλα
www.kouketa.com
Αρχικά δημιουργήθηκε από mourgakos
σωστος ο βεστρομας......
ειμαι αρρωστος λεει,παιρνω ναρκωτικα......δε πα να ψοφησεις.επιλογη σου ηταν
ειμαι ιμο και τρεντυ και ,νομο του καραφλου κεφαλιου με την ψιλη που θελετε.
αλλα φταινε οι γονεις σας που σας ανεχοντε μην σας πληγωσουν το ψυχικο σας τιποτα.......
και αυτοι παρεα στην ψιλη.......
και στην ψειρου για πιο πολλους ακομα....
ναι μωρε καλα!!!! οταν ερθει αυριο μεθαυριο ο γιος ή κορη σου με περιεργα μαλλια θα δουμε τι θα κανεις.....!!!!!!!
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....
μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....