γιατί σπίτι του πήγα για να θέλω πρόσκλησηΑρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
δε με εχει καλεσει !!!!!!!!!
μη τυχον και ποσταρεις φωτογραφιες μετα !!!!
ειναι κλειστος ο καφες !!!!
ρε δε με χαιρετας λεω γω !!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
είχε δουλειά και την έκανα![]()
γιατί σπίτι του πήγα για να θέλω πρόσκλησηΑρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
δε με εχει καλεσει !!!!!!!!!
μη τυχον και ποσταρεις φωτογραφιες μετα !!!!
ειναι κλειστος ο καφες !!!!
ρε δε με χαιρετας λεω γω !!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
ε το μλκΑρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
kai mono pou apantises, to niosa to travigma:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ama mou tsantisete kai afton to leonida, sas gamisa olous mazi kai enan enan ksexorista:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
:rotflmao:
δεν το εκανα ποτε αλλα αυτο δε σημαινει οτι οποιος το κανει με ενοχλει,ουτε οτι δεν θα θελα να το κανω.απλα επειδη ηξερα οτι καποιος θα βρεθει να πει αυτο που ειπες εσυ τωρα και επειδη βαριεμαι αφορητα να εξηγω σε καθε κολλημενο τι και πως,δεν το εκανα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
η ερώτηση είναι το θέμα μας ή ποιος την έκανε; πρωτα ποιος την εκανε.με φανταζεσαι να ρωταω στα τεχνικα τον αντωνη τι σημαινει γκριπ???αν ημουνα ενας νεος οδηγος ομως???
το δέλεαρ το σιχάθηκα, βαρέθηκα, με κούρασε, πώς το λένε. δικαίωμά μου. σε άλλους καφέδες έχω έρθει (είχαμε βρεθεί στο Περιστέρι νομίζω ...)και βεβαια δικαιωμα σου!!! αλλα το προκλητικο ''καλα να περασετε εγω δεν...'' δε νομιζω οτι ειναι απαραιτητο
στο ενήλιον την πρώτη φορά δεν είχα γυρίσει ακόμα από Χανιά και τη δεύτερη είχα φιλοξενούμενο που δε μου φταίει να τον τραβολογάω σε 50 άγνωστα άτομα. άσε που ήταν και κρυωμένος και ακράνωτοςδεν ηταν αναγκη να εξηγησεις.απλα το εβαλα για να σου πω οτι ακομα και οταν αλλαξε το μαγαζι εσυ δεν πηγες(ουτε και εγω μια και ημουν στο εξωτερικο).και για να χουμε καλο ρωτημα αν συνεχισουμε να πηγαινουμε στο ενηλιον εσυ θα ερθεις???
σε βόλτα ανοιχτή έχω συμμετάσχει αρκετές φορές, έχω ξεκινήσει αρκετές φορές επίσης... το αν είναι λίγες ή πολλές οι βόλτες που βγαίνει κάποιος δε νομίζω ότι έχει δικαίωμα να το κρίνει κανείςξερεις απο ποτε εχω να σε δω να συμμετεχεις σε βολτα???και δεν κρινω.κουβεντα κανω.απλα μου δινεις την αισθηση οτι γουσταρεις μονο την παρεα απο το πισι και αυτο μια και εισαι μπροστα σε μια οθονη.
το πώς με πάει τον τελευταίο καιρό και γιατί δεν έχεις δει το στρομ θα στο στείλω σε λιγάκι με πμοκ
αυτά, φιλικά πάντα (αλήθεια)αλλοιμονο ρε !!!
ίσως να με "ενόχλησε" λιγάκι το στυλάκι του ορίζοντα με τα μισόλογα (χωρίς να έχω κανένα πρόβλημα με το παιδί)απλα δεν τον ξερεις γι' αυτο σε ενοχλησε.αν ερχοσουνα σε καμια συναντηση ομως θα εβλεπες...
anyway αν δεν το βλέπεις αγενές μπορείς να συνεχίσεις να το κάνεις (αν και δε θυμάμαι να το έκανες ποτέ), δε θα ασχοληθώ ξανά όπως προείπα
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
δεν ξερω πως λειτουργει το συστημα του κλειστου καφε αλλα ευτυχως που δεν ξεκινησα να ερθω !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
γιατί σπίτι του πήγα για να θέλω πρόσκληση![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Εκανα ενα χεσιμο,φωτο αργοτερα.
![]()
Γιατί ρε;Το πολύ πολύ νά'φευγες με κανα καινούργιο Fazer.:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
δεν ξερω πως λειτουργει το συστημα του κλειστου καφε αλλα ευτυχως που δεν ξεκινησα να ερθω !!!
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
με αυτο το κρύο πήγες για χέσιμο ρε??Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Εκανα ενα χεσιμο,φωτο αργοτερα.
![]()
![]()
λές να του φόρτωνε κανένα χοντα??Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Γιατί ρε;Το πολύ πολύ νά'φευγες με κανα καινούργιο Fazer.:rotflmao: :rotflmao:![]()
:rotflmao: :rotflmao:
FZ6 είναι όχι fazer του gixxerprp... μέχρι πριν 2 ώρες βέβαια δεν ήξερε τη διαφοράΑρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Γιατί ρε;Το πολύ πολύ νά'φευγες με κανα καινούργιο Fazer.:rotflmao: :rotflmao:
όταν του το 'πα μου λέει δε γαμ... θα το δώσω σε καμιά βδομάδα έτσι κι αλλιώς![]()
![]()
Να σας πω ρε Κυρατσες αφου δεν ποσταρετε που δεν ποσταρετε φωτο και βιντεα, δε φκιανετε κανα σιντι λεω γω να με δωκετε να με δω και γω μια φορα με την κιθαρα του Βαγγελη αγκαλια;(εκανα και ριμα ο τουπακ)
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Να σας πω ρε Κυρατσες αφου δεν ποσταρετε που δεν ποσταρετε φωτο και βιντεα, δε φκιανετε κανα σιντι λεω γω να με δωκετε να με δω και γω μια φορα με την κιθαρα του Βαγγελη αγκαλια;(εκανα και ριμα ο τουπακ)
Το θρεντ της βολτας ειν' αλλού (οχι fun park) ... :a24:![]()
Αμα το βαλω εκει δεν θα το δει ουτε ο δημιουργος....
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
τουπακ.... φωτό σΕ κάνει λέω;;
![]()
ηρθα ....
ειχα φυγει ...
σκεφτικα ...αποφασισα .... τα κανα....
καλημερα σας