Ήρθε η ώρα να αλλάξω αλυσίδα στο καμάρι μου καθώς είναι τεντωμένη τέρμα αλλά και πάλι είναι πολύ χαλαρή και ακούγεται.. την αλλαγή την κάνω μόνος μου? υπάρχουν διάφορα μοντέλα/ μάρκες και τι πρέπει να προσέξω? μία μέση τιμή για να ξέρω τι κοιτάω?![]()
Ήρθε η ώρα να αλλάξω αλυσίδα στο καμάρι μου καθώς είναι τεντωμένη τέρμα αλλά και πάλι είναι πολύ χαλαρή και ακούγεται.. την αλλαγή την κάνω μόνος μου? υπάρχουν διάφορα μοντέλα/ μάρκες και τι πρέπει να προσέξω? μία μέση τιμή για να ξέρω τι κοιτάω?![]()
Πήγαινε στου Παπαδάκη στη παλιά γέφυρα των Πατελών να πάρεις μια. Εκεί θα βρεις σε διάφορες τιμές. Μαζί με την αλυσίδα σου λογικά θα αλλάξεις & γρανάζια. Να υπολογίζεις σύνολο γύρω στα 80 euros. Θα σου έλεγα να μη πας να δώσεις πολλά χρήματα για να πάρεις χρυσή DID ή οτιδήποτε παρόμοιο. Κοίταξε να βολευτείς με λίγα χρήματα.Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
![]()
80 ε?Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Πήγαινε στου Παπαδάκη στη παλιά γέφυρα των Πατελών να πάρεις μια. Εκεί θα βρεις σε διάφορες τιμές. Μαζί με την αλυσίδα σου λογικά θα αλλάξεις & γρανάζια. Να υπολογίζεις σύνολο γύρω στα 80 euros. Θα σου έλεγα να μη πας να δώσεις πολλά χρήματα για να πάρεις χρυσή DID ή οτιδήποτε παρόμοιο. Κοίταξε να βολευτείς με λίγα χρήματα.![]()
ρε μήπως να πάω απευθείας στην yamaha για το καινούριο??
θα πάω αύριο και θα πάρω κάτι σε λογική τιμή..εκτός και αν πάω να παραγκείλω το xr125..
![]()
Εδώ που τα λέμε αν τελικά έχεις αποφασίσει να πάρεις το συγκεκριμένο θα ήταν σωστή κίνηση να πας να το παραγγείλεις να ξεμπερδεύεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
80 ε?ρε μήπως να πάω απευθείας στην yamaha για το καινούριο??
θα πάω αύριο και θα πάρω κάτι σε λογική τιμή..εκτός και αν πάω να παραγκείλω το xr125..
![]()
![]()