Σελίδα 2 από 10 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 140

Θέμα: Αξιζει τελικα?

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    O VanDiemen εχει δικιο. Και αυτα που περιγραφει εχουν γινει αν και δεν ειναι οτι χειροτερο.
    Το χειροτερο ειναι να εχεις και μια οικογενεια/μικρα παιδια να θρεψεις. Εκει τι γινεται ?

Δεν λεω να μην καβαλατε μηχανη. Για πολλους ειναι ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ, συμπεριλαμβανομενου
    και του εαυτου μου. Απλα, ΠΡΟΣΟΧΗ , μην το παιρνετε αψηφιστα το θεμα.

Υγεια πανω απ'ολα.

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mako
    Δεν υπαρχει καμια παρεξηγηση με κανεναν. Φιλε μου "οριζοντα" καταλαβαινω (νομιζω) πως το θετεις. Θα σου πω μονο οτι τον περασμενο Οκτωβριο ο γιος μου (23 ετων) ειχε ενα σοβαρο τροχαιο με τη μηχανη του. Ηταν πολυ τυχερος και η ζημια τον ψιλοταλαιπωρει ακομα. Θα μπορουσε να εχει χασει τη ζωη του και παροτι τη γλυτωσε παραλιγο να χασει το αριστερο του ποδι απο τον αστραγαλο. Οπως πιστευω καταλαβαινεις και εγω εχω στα 25 χρονια που οδηγαω μηχανες καποιες "ασχημες" στιγμες οπως και σοβαρο ατυχημα. Παρολ'αυτα πιστευω πως αξιζει. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι πως καποιοι που εχουν διαφορετικη αποψη, οδηγανε μηχανη και βρισκονται εδω μεσα!!!! Εχω ακουσει πολλες φορες την εκφραση "αυτες οι μηχανες, ειναι σκοτωστρες" . Δεν το αποδεχομαι ομως και το δικαιολογω οταν το λεει ενας ανθρωπος που δεν οδηγει, η φοβαται να οδηγησει μηχανη. Πως μπορει να το εκφραζει ενας που το κανει (οπως και το γιατι το κανει), θελω να καταλαβω!!! Επισης αν προσεξες αναφερθηκα στα εφοδια που χρειαζονται (σε ολους μας) για να εχουμε τις οσο δυνατον λιγοτερες, ασχημες εμπειριες.-

Αρχικά δημιουργήθηκε από mako
    Πως μπορει να το εκφραζει ενας που το κανει (οπως και το γιατι το κανει), θελω να καταλαβω!!! Επισης αν προσεξες αναφερθηκα στα εφοδια που χρειαζονται (σε ολους μας) για να εχουμε τις οσο δυνατον λιγοτερες, ασχημες εμπειριες.-

Πιστευω οτι ειναι η πραγματικοτητα.Αλλα το θετεις σε λαθος βαση.

Δεν ειναι οι μηχανες σκοτωστρες.Ειναι αυτοι που κυκλοφορουνε γυρω μας.Και οπως και να το κανεις εχεις μεγαλες πιθανοτητες να παθεις ζημια ακομα και με ελαχιστα χλμ.

Τεσπα....

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Πιστευω οτι ειναι η πραγματικοτητα.Αλλα το θετεις σε λαθος βαση.

Δεν ειναι οι μηχανες σκοτωστρες.Ειναι αυτοι που κυκλοφορουνε γυρω μας.Και οπως και να το κανεις εχεις μεγαλες πιθανοτητες να παθεις ζημια ακομα και με ελαχιστα χλμ.

Τεσπα....
    Απο οσο εγραψα δεν το εβγαλες αυτο το συμπερασμα;;;; Ειπα εγω το αντιθετο;;;; Γιαυτο εβαλα το ατυχημα του γιου μου!!! Για να το παω ομως λιγο πιο μακρια. Μηπως να κατσουμε σπιτι η να φοβηθουμε το σεισμο;;; Παντου υπαρχει παραμονευει ο κινδυνος. Αν θυμασαι πριν 1-2 χρονια ενα παληκαρι, στο μοναστηρακι εφαγε στο κεφαλι ενα κομματι απο μπαλκονι που επεσε και τον τραυματησε. Εχασε τη μαχη στο νοσοκομειο. Πριν πολλα χρονια (μεσα στην Αθηνα), μια μπετονιερα που την μετεφερε τρακτορας, λυθηκε και πλακωσε ενα αυτοκινητο, που μεσα ηταν μια οικογενεια με μικρο παιδι. Υπαρχουν πολλα παραδειγματα που μπορω να θυμηθω, αλλα δεν νομιζω οτι χρειαζεται. Ναι πανω στη μηχανη εισαι περισσοτερο εκτεθειμενος, αλλα παιζεις και εσυ καποιο ρολο. Γνωση, εξοπλισμος και λιγο παραπανω προσοχη συντροφια με λιγη τυχη, ισως βοηθησουν. Αυτο λεω!!!

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Eγω καταλαβα τι σημαινει η φραση "να προσεχεις" μονο οταν χτυπησε ενας δικος μου ανθρωπος...

τουλαχιστον ετσι τον νοιωθω...

Κρανος παντα, και εγρηγορση ειναι αυτα που σε σωζουν...
    Και για τον συνεπιβατη παντα ...μα παντα...

Επειδη ξερω τι σημαινω για την οικογενεια μου,για τα φιλαρακια μου και γι αυτους που
    με ρωτανε 'αν εφθασα καλα?' ακουγοντας τους με αγωνια στο τηλεφωνο...

Δεν θα αφαιρεθω ποτε...γι αυτους...για ΜΕΝΑ!!!

Και ελπιζω ...συνεχιζω να ελπιζω...
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    ελατε βρε παιδια..

αφου τις γουσταρετε..θα πεσετε , θα τρομαξετε αλλα μετα παλι θα την καβαλησετε..
    καποιοι ισως νοερα..

ετσι ειναι οταν αγαπας κατι..δεν το αφηνεις ποτε..οταν εχεις ζησει μαζι του..
    κ ο φοβος..κ η πτωση μεστη ζωη ειναι..:smilea:

οσο για τις στραβες που γινονται..
    παντου γινονται..

isnt ironic?

Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

Εχω ακουσει πολλες φορες την εκφραση "αυτες οι μηχανες, ειναι σκοτωστρες" . Δεν το αποδεχομαι ομως και το δικαιολογω οταν το λεει ενας ανθρωπος που δεν οδηγει, η φοβαται να οδηγησει μηχανη. Πως μπορει να το εκφραζει ενας που το κανει (οπως και το γιατι το κανει), θελω να καταλαβω!!!

Εκει το στηριξα μακο

Εγω δεν ειπα ποτε οτι φταινε οι μοτο.Αυτες ειναι οπως ειναι.Ενα ματσο σιδερα.Το περιβαλλον που κινουνται ειναι <<σκοτωστρα>>.

Περιβαλλον=αναβατης,συνεπιβατης,δρομοι,αλλοι χρηστες του δρομου κτλ κτλ.

Και οντως καθε μερα γινονται πολλα.Αλλα 1600 νεκρους και αλλους δεκαδες χιλιαδες τραυματιες τον χρονο δεν εχουμε ουτε απο πτωσεις μπαλκονιου ουτε απο σεισμο.

Τα ιδια λεμε!!! Αλλωστε αυτο δεν ηταν για αυτα που εγραψες εσυ!!! Εγω επλιζω να μπορω για τα επομενα 15-20 χρονια μου να μπορω να ειμαι πανω σε μοτο!!!

Παλαιό μέλος
    Mako, μην απορείς (Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι πως καποιοι που εχουν διαφορετικη αποψη, οδηγανε μηχανη και βρισκονται εδω μεσα!!!!).. Δεν είπε κανένας πως πρέπει να μπούμε σε μια λαστιχένια φούσκα, για να μην εκθέσουμε τον εαυτό μας σε δυνητικούς κινδύνους! Η κεντρική ιδέα αυτών που είπα, μετά τα οποία εξέθεσες την απορία σου, είναι πως δεν αξίζει να αυξάνουμε ούτε κατά ένα χιλιοστό την πιθανότητα να προκαλέσουμε βλάβη στον εαυτό μας για χάρη της ευεξίας, του ενθουσιασμού, της μαγκιάς, της φιγούρας, της κλανιάς, του πιθανού θαυμασμού άλλων υπανθρώπων προς εμάς. Αυτό είναι στο χέρι του καθενός μας για να το πετύχει, όπως ο ίδιος το αντιλαμβάνεται! Αξίζει να θέσεις τη ζωή σου ή την ποιότητα ζωής σου σε κίνδυνο για πρόσκαιρες, προσωρινές ή ευκαιριακές "απολαύσεις"; Όχι!

Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    Αξίζει! Μετά θα μπορείς να είσαι και ο σκληρός της παρέας! Αυτός που έφαγε τη ζωή με το κουτάλι.
    DIE HARD ........ ........fuck bruce willis ........

Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    Mako, μην απορείς (Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι πως καποιοι που εχουν διαφορετικη αποψη, οδηγανε μηχανη και βρισκονται εδω μεσα!!!!).. Δεν είπε κανένας πως πρέπει να μπούμε σε μια λαστιχένια φούσκα, για να μην εκθέσουμε τον εαυτό μας σε δυνητικούς κινδύνους! Η κεντρική ιδέα αυτών που είπα, μετά το οποία εξέθεσες την απορία σου, είναι πως δεν αξίζει να αυξάνουμε ούτε κατά ένα χιλιοστό την πιθανότητα να προκαλέσουμε βλάβη στον εαυτό μας για χάρη της ευεξίας, του ενθουσιασμού, της μαγκιάς, της φιγούρας, της κλανιάς, του πιθανού θαυμασμού άλλων υπανθρώπων προς εμάς. Αυτό είναι στο χέρι του καθενός μας για να το πετύχει, όπως ο ίδιος το αντιλαμβάνεται! Αξίζει να θέσεις τη ζωή σου ή την ποιότητα ζωής σου σε κίνδυνο για πρόσκαιρες, προσωρινές ή ευκαιριακές "απολαύσεις"; Όχι!
    Εγω δεν ανεφερα τετοια πραγματα!!! Μιλησα για γνωση, εξοπλισμο, απολαυση κλπ. Στο τελος μια ερωτηση, θα φτασει να μπει στις διαμαχες γιατι δεν καταλαβαινομαστε! Αν δεν αξιζει, η γνωμη μου ειναι οτι σταματας να ανεβαινεις σε μηχανη ! Αυτα.-

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ......................
    +1000 σε ολα οσα εχεις πει σε αυτο το θρεντ !!!!!!!!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dodos 900
    ++++++++++

ήτανε ωραία σούζα...αλλά ξύπνησα

Παλαιό μέλος
    Εγω δεν ανεφερα τετοια πραγματα!!! Μιλησα για γνωση, εξοπλισμο, απολαυση κλπ. Στο τελος μια ερωτηση, θα φτασει να μπει στις διαμαχες γιατι δεν καταλαβαινομαστε! Αν δεν αξιζει, η γνωμη μου ειναι οτι σταματας να ανεβαινεις σε μηχανη ! Αυτα.-
    Είπα πως είπες κάτι από τα παραπάνω; Σου εξήγησα τι ακριβώς είχα στο μυαλό μου όταν έγραψα τις πρώτες σκέψεις μου σχετικά με το αν αξίζει ή όχι (ανέλυσα πως το αντιλαμβάνομαι αυτό). Γιατί το πήρες προσωπικά; Γιατί θεώρησες αυθαίρετα πως απευθυνόμουν αποκλειστικά σε σένα; Σου εξήγησα πως κάτι τέτοιο δεν ίσχυε! Γιατί να καταλήξει στις διαμάχες; Πρέπει να συμφωνεί σώνει και καλά ο καθένας μαζί σου; Το που θα ανεβαίνω είναι δικός μου λογαριασμός και μην το γυρίζεις σε προσωπικό επίπεδο. Δε θα πάρω την άδειά σου.

Επίσης.... -0,001 από μένα (για να έρθουμε στα ίσα μας)

Θεωρω οτι εχεις παρεξηγησει τι λεω και το σταματαω εδω. Αλλωστε δεν ειμαι εγω αυτος που θα μπορουσε να σου δωσει την αδεια για το τι θα κανεις. Δεν εχω παρει τιποτα προσωπικα.-:smilea:

Σελίδα 2 από 10 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. F800gs τελικά αξίζει?
    από ssokinn στο forum BMW
    Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 30/04/2010, 18:54
  2. Τελικά αξίζει τον κόπο?
    από btmxyz στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 22/08/2006, 14:00
  3. Επιδαυρος..τελικα αξιζει;
    από gcrook στο forum Off topic