Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
Τι νέα έχουμε από το μέτωπο των street-άδων?
![]()
![]()
![]()
I siopi ton amnon.
Τι νέα έχουμε από το μέτωπο των street-άδων?
![]()
![]()
![]()
I siopi ton amnon.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Την έχεις ακόμα την κυρα-dommie καλέ μου άνθρωπε;
![]()
![]()
(αν τα καταφέρω τελικά, με κατι τέτοιο το σκέφτομαι)
Ρε Ηλία, γιατί από την ώρα που διάβασα αυτό το ποστ, μου έρχεται συνεχώς στο μυαλό παραφρασμένο αυτό το ανέκδοτο...
-Είσαι για καμιά παρτούζα?
-Μέσα. Ποιοί θα είμαστε?
-Εγώ, εσύ και οι γυναίκες σου!
Η "τίγρης" με το που άκουσε για σκόνες και ερήμους dasht-e-kavir...
...παριστάνει τη γατούλα του καναπέ?
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
Ρε Ηλία, γιατί από την ώρα που διάβασα αυτό το ποστ, μου έρχεται συνεχώς στο μυαλό παραφρασμένο αυτό το ανέκδοτο...
-Είσαι για καμιά παρτούζα?
-Μέσα. Ποιοί θα είμαστε?
-Εγώ, εσύ και οι γυναίκες σου!
Η "τίγρης" με το που άκουσε για σκόνες και ερήμους dasht-e-kavir...
...παριστάνει τη γατούλα του καναπέ?
![]()
![]()
![]()
Η τίγρης δεν παριστάνει τίποτα, ο ιδιοκτήτης της έχει ενδοιασμούς![]()
Λες μαζί με συνεργείο bmw στο Ιράν να είμαστε τυχεροί και να βρούμε και για Triumph :rotflmao:
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Καταλαβα !! Συνεργειο στο Ιραν ψαχνεις !!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ο ιδιοκτήτης της έχει ενδοιασμούς![]()
,συνεργείο στο Ιράν για Triumph :rotflmao:
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Θα παμε εγω η μαχιμη κοπελα μου με το ΚΤΜ και ενας φιλος με κ5.Μαλλον πασχα θα τζουκριζουμε σφιχτα αυγα στο Εσφαχαν οπως προπερσι στην Καππαδοκια.Ναι απτην Λεσβο απεναντι Αιβαλι και βουρ για τα Αδανα κτλ.Οκ για την επαφη θαχει φαση να βρεθουμε στο δρομοΑρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
Aleikom salam!
Θα πάμε σίγουρα ...(2) δύο!
Για το πόσοι τελικά θα έρθουν μαζί μας, πρέπει να το ρίξω για κάμποσο καιρό σε ασκήσεις συμπερασματικής λογικής...
Η ημερομηνία "παίζεται" και για μας. Θα το αποφασίσουμε σύντομα. Εσύ πότε ακριβώς αναχωρείς? Θα φύγεις τις μέρες του Πάσχα? Θα πας από την Λέσβο με καράβι στην Τουρκία? Πόσοι θα είστε?
Θα είναι πολύ ευχάριστο να συναντηθούμε στο ταξίδι!
Να κρατήσουμε επαφή και να ανταλλάξουμε απόψεις.
![]()
![]()
![]()
![]()
Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΚΕΙ ΕΞΩ!
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Για κανα μπαφο γραφεις τιποτα?![]()
Πολυς ο καιρος ,καποια στιγμη θα γινει και αυτο.![]()
![]()
![]()
Φίλε, πάνε χρόνια τώρα που...
..."το βαπόρι απ΄τη Περσία,
το πιάσανε στη Κορινθία..."
Ψάξε για καμιά κρητική μαντινάδα από τα Ζωνιανά!
![]()
![]()
![]()
Μ'αρεσει που επανερχεσαι αφου ωριμασει λιγο.Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
Φίλε, πάνε χρόνια τώρα που...
..."το βαπόρι απ΄τη Περσία,
το πιάσανε στη Κορινθία..."
Ψάξε για καμιά κρητική μαντινάδα από τα Ζωνιανά!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Η μηχανή πλέον είναι έτοιμη! Εννοείται πριν το ξεκίνημα θα γίνει ένας προληπτικός έλεγχος & service.![]()
Να ευχαριστήσουμε τον MikeG από την Κρήτη...για το ρεπορτάζ...Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Η μηχανή πλέον είναι έτοιμη! Εννοείται πριν το ξεκίνημα θα γίνει ένας προληπτικός έλεγχος & service.![]()
![]()
![]()
![]()
...και να προχωρήσουμε στην επόμενη είδηση.
Αύριο 16/01/08 στη Θεσσαλονίκη, θα λάβει χώρα η πρώτη επίσημη συνάντηση των υποψήφιων ταξιδευτών για το Ιράν. Ο τόπος της συνάντησης δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα. Ο αριθμός των συμμετεχόντων ανέρχεται στους 3...
Εκτός του Θωμά και του υπογράφοντα, θα συμμετέχει και τρίτο άτομο, που διαβάζει το φόρουμ αλλά κρατά την ανωνυμία του...σύμφωνα με τις νέες τάσεις των καιρών.
Αύριο πιθανόν να κατατεθεί και επίσημα η συμμετοχή του.
Σημείωση:Δεν θα ενοικιαστεί ειδικός χώρος για την οργάνωση και προετοιμασία του ταξιδιού. Οι συσκέψεις θα τελούνται σε καφέ και ουζερί της αρεσκείας των συμμετεχόντων.
Νεώτερες ειδήσεις σύντομα!
![]()
![]()
![]()
...και να προχωρήσουμε στην επόμενη είδηση.
Αύριο 16/01/08 στη Θεσσαλονίκη, θα λάβει χώρα η πρώτη επίσημη συνάντηση των υποψήφιων ταξιδευτών για το Ιράν. Ο τόπος της συνάντησης δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα. Ο αριθμός των συμμετεχόντων ανέρχεται στους 3...
Εκτός του Θωμά και του υπογράφοντα, θα συμμετέχει και τρίτο άτομο, που διαβάζει το φόρουμ αλλά κρατά την ανωνυμία του...σύμφωνα με τις νέες τάσεις των καιρών.
Αύριο πιθανόν να κατατεθεί και επίσημα η συμμετοχή του.
Σημείωση:Δεν θα ενοικιαστεί ειδικός χώρος για την οργάνωση και προετοιμασία του ταξιδιού. Οι συσκέψεις θα τελούνται σε καφέ και ουζερί της αρεσκείας των συμμετεχόντων.
Νεώτερες ειδήσεις σύντομα!
![]()
![]()
![]()
Την άλλη Παρασκευή, αν το επιθυμειτε, δυναται να παρευρίσκεται η αφεντομουτσουναρα μου εις το προκαθορισμένο ΔΣ ως απλός ακροατής!
Πληροφοριαι σε έταιρο θρεντιον :hypnotize για να μη σπαμμάρωμεν εδώ!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Βασίλη αυτό το "τρίτο άτομο" το γνωρίζω? Πάει σωστά το μυαλό μου?![]()
![]()
![]()
![]()
Οκ.Αρχικά δημιουργήθηκε από TOMASKTM
οχι.απ'τα μέρη μου είναι![]()
![]()
Salam!
Haletun chetor e?
Η πρώτη συνάντηση των υποψηφίων, κατασταλαγμένων και αποφασισμένων μέχρι μυελού οστέων, συνταξιδευτών ετελέσθη στη Θεσσαλονίκη στις 16/01/08, με exotic mood όπως επέβαλε και το θέμα της συζήτησης σε ...Ινδικό ρεστοράν!
Η πρόθεσή μου ήταν σαφής! Να δοκιμαστεί η ομάδα στα καυτερά και τα γλυκόξινα αντί περαιτέρω γαστρεντερολογικών εξετάσεων.
Παρόντες οι Θωμάς (TOMASKTM), Λευτέρης (univega), ο υπογράφων και ο Χρήστος (mpairas που συμπρωταγωνιστεί στο "ταξίδι στο περίπτερο για εφημερίδες") σαν ακροατής και για να επιδώσει χαιρετισμό στους 3 συνέδρους με την ευκαιρία της πρώτης, ανοιχτής στο κοινό, Συνεδρίασης για την ψήφιση της ημερομηνίας αναχώρησης.
Οι εργασίες του Συνεδρίου προχώρησαν με ενθουσιασμό και συνοδεία βαρυκαρυκευμένων εδεσμάτων και υπό την ηχητική υπόκρουση της Ινδικής ταινίας (που έπαιζε το βίντεο) "Mother India" με πρωταγωνίστρια τη Nargis και τον Rajendrakumar...
Ο Λευτέρης είναι κλασσικός ταξιδευτής και ιδανικός συνταξιδευτής με γερά σιδηρόκωλα μοναχικά ταξίδια στο ενεργητικό του (Ευρώπη, Συρία, Ιορδανία κλπ) και σχεδίαζε να κάνει (και θα το κάνει) το συγκεκριμένο ταξίδι μόνος του! Μας βρήκε τυχαία. Η μαγεία της υγιούς χρήσης των φόρουμ...που λέγαμε!
Σε όλα τα θέματα υπήρξε συμφωνία με μοναδικό πρόβλημα στην ημερομηνία αναχώρησης.
Δυστυχώς, δεν υπήρξε η ευρύτερη δυνατή συναίνεση, στο θέμα της ημερομηνίας και οι εργασίες του 1ου Συνεδρίου έληξαν κατά τα μεσάνυχτα μιας και ο Θωμάς και ο Λευτέρης είχαν να ταξιδέψουν πίσω για Έδεσσα.
Η ημερομηνία του ταξιδιού προσδιορίζεται για την αρχή Μαίου. Ο Λευτέρης θα φύγει μόνος στις 15 Ιουνίου αψηφώντας υψηλές θερμοκρασίες κλπ
Η ευχή μας είναι να μπορέσει ο Λευτέρης να ταξιδέψει μαζί μας τον Μάιο, μιάς και η συμμετοχή του κρίνεται πολύτιμη!
Με τον Θωμά αρχίζουμε τη ...μελέτη και σε λίγο καιρό βίζες, καρνέ κλπ. κλπ.
Μέχρι να ξεπεραστούν τα ..."υπαρξιακά" προβλήματα των μηχανών, των φίλων που εκδήλωσαν την επιθυμία τους να συμμετάσχουν στο ταξίδι...
...η στήλη διατίθεται για ανατολίτικες συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής.
khahesh mikonam!
![]()
![]()
![]()