Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 20 από 20

Θέμα: Βοηθεια για μηχανη....

Νέο μέλος
    οντως το ΑΧ 1 ξεχασα να το αναφερω.....το εχω σκεφτει και αυτο

η αληθεια ειναι οτι με απασχολει και μενα το μεγεθος και το πως θα το κοντρολαρω απλα αλλοι μ λενε οτι απλα συνηθιζεις και αλλοι σαν και σενα μου λενε να παρω παπι καλυτερα για να μην φαω τα μουτρα μου....

με τη καμια δεν το φερνω αμεσως αθηνα (ειμαι απο επαρχια-ηρακλειο) αλλα μετα απο το καλοκαιρι που θα το εχω 'νιωσει' λιγο για κανα 2μηνο σε πιο ευκολους δρομους...το καλο με το παπι ειναι οτι θα ναι πιο ευκολο για μενα στην αρχη και πως με τα λεφτα αυτα παιρνω καινουριο...γι αυτο και ανεφερα τον προβληματισμο μου και εδω

η αληθεια ειναι οτι δεν ξεμπερδευτηκα ιδιαιτερα ακομα αλλα οκ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Το ΑΧ1 το ειχα ...πολυ ευκολο ..ελαφρυ 8α σε βολεψει μια χαρα...αλλα...βαρετο...
    Απο 8εμα αξιοπιστιας συγκεκριμενα το δικο μου ειχε βγει μια χαρα αλλα γενικοτερα λεγανε πως τα συγκεκριμενα μηχανακια δεν ειναι και τα πλεον αξιοπιστα..

Στα λεφτα που ζητας 8α σου προτεινα το Serow μπορεις να βρεις απειρα στα 1700-1800 ευρω ...8εωρουνται ποοοολυ αν8εκτικα και αξιοπιστα μηχανακια ..μπαινουν ανετοτατα στο χωμα (αν 8ες) και τα δινεις αργοτερα πιο ευκολα...
    Επισης δεν ειναι και τοσο ψηλα οπως το ΧR οποτε 8α πατας καλυτερα κατω ειδικα τωρα που εισαι στη αρχη 8α νιω8εις λιγο πιο σιγουρος ...

Μη σε απασχολει το 8εμα του συμπλεκτη...Βαλε ενα φιλο σου να σου δειξει τα βασικα και ξεκινα σε ασφαλες μερος εξασκηση μονος σου...

σε μια βδομαδουλα 8α κυκλοφορεις και μεσα σε κινηση ανετα..αλλωστε στην αρχη εισαι ακομα οποτε σιγα σιγα 8α το συνη8ισεις...

αυτια....

Καλως ηρ8ες!!
    Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    παρε κατι που να καλυπτει το διπλωμα σου για να μην γινει καμια στραβη και σε τρεχουν και απο εκει και περα οτι και να παρεις....

καλους δρομους!

εγω προτεινω XR125.

Νέο μέλος
    το διπλωμα καλυπτει μεχρι 34 ιππους ή κανω λαθος???

Banned Το avatar του/της crewdriver
    αναλογα τα kw παει το διπλωμα και το βαρος(καπου εχει γραφτει εκτενως στο φορουμ αλλα δε το βρισκω τωρα).
    αρχικα(επειδη βρισκομαι στη θεση σου εδω και κανα 4μηνο και ψαχνομαι,
    με το παπι θα μαθεις την κινηση στο δρομο και θα ειναι πιο δυσκολο να πεσεις,θα εχεις λιγα εξοδα κλπ αλλα μηχανη δε θα εχεις.δεν ειναι μηχανη το παπι.ειναι απλα ενα μεσο μεταφορας που ενιοτε και για διαφορυς λογους αντικαθιστα το αισθημα μιας μηχανης αλλα οχι την αυθεντικοτητα της.
    παρε ενα εντουρακι μεχρι 250 κυβικα(xr,klx,klr,kle,dr,tt) και θα μαθεις με τον καιρο...μην περιμενεις πολλα συντομα γιατι θα απογοητευτεις(εκτος αν εισαι φυσικο ταλεντο) αλλα σε κανα μηνα θα του χεις παρει τον αερα και θα τπ πηγαινεις πιο αυτοματα(στο χειρισμο εννοω).τωρα τη μηχανη δε τη μαθαινεις ποτε πληρως...
    στριτακια κλπ για μενα δεν αξιζουν τα κυβικα αυτα...ενα τετραχρονο 250 εχει και δυναμη ωστε να μην το βαρεθεις πολυ γρηγορα αλλα δεν τρομαζει πολυ καποιον αρχαριο....
    ενναλακτικα(αν ενδιαφερεσαι μονο για μεταφορα)παρε ενα σκουτερακι(οχι ιταλικο θα ελεγα ουτε κινεζικο...)...

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. ΘΕΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ.ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗ
    από A-MOTO στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 13/09/2012, 06:57
  2. βοήθεια για πρώτη μηχανή
    από mpompas στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 30/05/2008, 13:47
  3. Βοήθεια για μονοκύλινδρα αερόψυκτα
    από ctpanoramix στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 13/12/2004, 13:01
  4. Βοηθεια Για Επιλογη!!!!
    από djupiter στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2004, 01:05
  5. Πλυντήριο ΓΙΑ μηχανή
    από NLS στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 19/03/2004, 15:51

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •