μα Τεταρτη πηγα , ημουν εκει μεχρι τις 1.00 , αλλα τιποτα , κατα τις 11.30 κατεβηκαν την Βουλιαγμενης 2-3 gsxr , αλλα ουτε που τους ξαναειδαμε .
μα Τεταρτη πηγα , ημουν εκει μεχρι τις 1.00 , αλλα τιποτα , κατα τις 11.30 κατεβηκαν την Βουλιαγμενης 2-3 gsxr , αλλα ουτε που τους ξαναειδαμε .
παιδια αυριο πρωι λεμε με κατι φιλους να τραβηχτουμε προς Βαρκιζα , Σουνιο κ.λ.π , οποιος γουσταρει ας ενημερωσει . Ενημερωνω οτι απο Κυριακη ο καιρος χαλαει οποτε ειναι ευκαιρια αυριο.
Παντα τεταρτη τους πετυχενα καθονται ως συνηθος πανω στο σαντουιτσαδικο στην γεφυρα τι να σου πω.Αρχικά δημιουργήθηκε από k7600
When the unnamed feeling
It comes alive
Then the unnamed feeling
Takes me away
Μηπως τα δυο ηταν φουλ ανθρακονημα?Αρχικά δημιουργήθηκε από k7600
μα Τεταρτη πηγα , ημουν εκει μεχρι τις 1.00 , αλλα τιποτα , κατα τις 11.30 κατεβηκαν την Βουλιαγμενης 2-3 gsxr , αλλα ουτε που τους ξαναειδαμε .![]()
![]()
Keep spamming!!!:a13:
τέλη Μαΐου δυστυχώς, θα πάρω το κ8, τα κολοοικονομικά μου είναι χάλια αυτη την εποχή.να πέσει και λίγο η τιμή του. πάντως απο τώρα σας λέω είμαι μέσα για το GSXR club.
![]()
Aντε με το καλο αλλα τοτε ερχεται το καινουργιο μοντελο.Αρχικά δημιουργήθηκε από EnterTheDragon
τέλη Μαΐου δυστυχώς, θα πάρω το κ8, τα κολοοικονομικά μου είναι χάλια αυτη την εποχή.να πέσει και λίγο η τιμή του. πάντως απο τώρα σας λέω είμαι μέσα για το GSXR club.
![]()
When the unnamed feeling
It comes alive
Then the unnamed feeling
Takes me away
![]()
COUNT ME IN
![]()
![]()
Μας φερνουν εμποδια,γιατι θα ειμαστε η πιο γρηγορη λεσχη που εγινε ποτε![]()
δεν ξερω να σου πω αν ηταν φουλ ανθρακονημα γιατι κατεβεναν την Βουτα και εγω ημουν στο σαντουιτσαδικο . τα ειδα οπως καταλαβαινεις απο μακρια .
lipon apoth blepo exoyme polloys pistoys gia boltes amma thelete moy stelnete pm na kanonisoyme![]()
![]()
mexri ta oria
loipon paides eida mia syzitisi gia gsxr club, mallon arxise prin kana xrono i syzitisi alla eimai mesa gia na tin ylopoiisoume fetos... TWR@!!!!!!!! ap oso xserw prepei na mazeftoume kamia 10- 20 atoma gia na to kanoume kai anagnwrismeno... tespa eite anagnwrismeno eite oxi to thema einai na mazeftoume arxizw apo mena.. to mail mou einai nirve22001@hotmail.com kai to kin mou 6974003068 osoi pistoi prosilthate... to vasikotero einai na mazevomaste na travame kamia voltitsa, kalokairaki einai!!! mixalis k8-750
μαζι σου φιλε nivre , εχω Κ7 600 , το ιδιο και ο κολλητος , αντε να ξεκινησουμε τις βολτουλες ρε παιδια ...
το κινητο μου 6981 304286
Ειμαι και εγω εδω μην με ξεχνατε.... Κ7 1000 Μαριος![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αν δεν μπορείς να βρεις λύση βρες άλλο πρόβλημα.
wraia... opote to kanonizoume gia kamia volta pros ta katw?? (limania etc) tha vroume kiallo kosmo... (gia simera...)
Σημερα αργα το βραδυ φτανω Αθηνα,ψηνεται κανενας για καμια βολτα εντος Αθηνων??![]()
Επειδη φευγω με το καραβι σε λιγο αν κανονισετε τιποτα στειλτε ενα μυνημα στο 6947447507...![]()