Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 41 από 41

Θέμα: ερωτηση για τον ozzzy

Retired Rider Το avatar του/της 675
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    πολυ ομορφο και δυνατο sm.
    αν και τα εχει τα χρονακια του....ειναι αρκετα μπροστα απο καποια καινουργια!

για δειτε και τον νεο δουκα που ειναι Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο Σ ! ! !

Επειδή όλα συμβαίνουν σε τούτη τη ζωή και για να ρωτάς για πρόστιμα και πατέντες πάει να πει πως κατά πάσα πιθανότητα ετοιμάζεσαι να κάνεις σοβαρότατο λάθος, οφείλω να σου πω -μόνο και μόνο για να έχω τη συνείδηση μου ήσυχη μια και το διάβασα- να μη κυκλοφορήσεις μηχανάκι παράνομα όσο σπαστικό και αν σου φαίνεται!!!!

Όλα τα παραπάνω με φιλική διάθεση από ένα μεγαλύτερο σου, ο οποίος έχει δει πολλά, έχει ακούσει περισσότερα και για καλή του τύχη δε μετανιώνει για κάμποσα..!!

(πρόσφατα παραλίγο να σκοτωθώ και να σκοτώσω υπαιτιότητα δική μου, με πάρα πολύ απλό και γελοίο τρόπο παρότι οδηγώ από το 1984..)

More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

αλλιώς AnTiPaSTi Το avatar του/της mustaine1990
    συμφωνω με οτι μου λες, αλλα 2 κυριως ειναι οι λογοι που με ωθουν σε τετοια κινηση

1ον δεν ειμαι απο εκεινους που θελουν να αλλαζουν μηχανακια καθε 3 και λιγο, αλλα απο την αλλη το να κρατησω ενα 125, το οποιο ΔΕΝ ειναι παπι (για το rs125 μιλαω), και συνεπως δεν ειναι και χρηστικο ακομα και μετα τα 21 μου μοιαζει απιθανο

2ον τα 4600 που κοστιζει το rs ειναι πολλα, ειδικα αν σκεφτει κανεις οτι τα περισσοτερα θα τα εχει χασει σε 3 χρονια. ειναι ωραιο, ειναι γρηγορο, ειναι ποιοτικο, αλλα καλη αγορα ΔΕΝ ειναι

αντιθετα, ενα ktm supermoto ειναι πιο χρηστικο, με περισσοτερες δυνατοτητες και το κραταω για περισσοτερο καιρο. θεωρω τον εαυτο μου αρκετα συνειδητοποιημενο και εγκρατη, ωστε να μη παρασυρθω απο το γκαζι, και ειλικρινα, το μονο που με προβληματιζει ειναι το νομικο ζητημα αυτα τα 3 πρωτα χρονια(18-21)

διπλωμα ομως Α1 σκοπευω να βγαλω ουτως η αλλως

τεσπα, δεν εχω κατασταλαξει, αλλα μπορεις να μου πεις ακριβως τους λογους για τους οποιους δε θα επρεπε να κανω μια τετοια αγορα?

α ακομη

στοχευω σε στρατιωτικη σχολη (σμα), που σημαινει οτι αν περασω εκει, το μηχανακι θα χρησιμοποιειται μονο σαββατοκυριακα και στις διακοπες
    οteenαναι...

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    το θεμα δεν ειναι να σαι εσυ προσεχτικος και συνετος..το θεμα ειναι πως δεν ειναι οι αλλοι
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

Αρχικά δημιουργήθηκε από mustaine1990
    συμφωνω με οτι μου λες, αλλα 2 κυριως ειναι οι λογοι που με ωθουν σε τετοια κινηση

1ον δεν ειμαι απο εκεινους που θελουν να αλλαζουν μηχανακια καθε 3 και λιγο, αλλα απο την αλλη το να κρατησω ενα 125, το οποιο ΔΕΝ ειναι παπι (για το rs125 μιλαω), και συνεπως δεν ειναι και χρηστικο ακομα και μετα τα 21 μου μοιαζει απιθανο

2ον τα 4600 που κοστιζει το rs ειναι πολλα, ειδικα αν σκεφτει κανεις οτι τα περισσοτερα θα τα εχει χασει σε 3 χρονια. ειναι ωραιο, ειναι γρηγορο, ειναι ποιοτικο, αλλα καλη αγορα ΔΕΝ ειναι

αντιθετα, ενα ktm supermoto ειναι πιο χρηστικο, με περισσοτερες δυνατοτητες και το κραταω για περισσοτερο καιρο. θεωρω τον εαυτο μου αρκετα συνειδητοποιημενο και εγκρατη, ωστε να μη παρασυρθω απο το γκαζι, και ειλικρινα, το μονο που με προβληματιζει ειναι το νομικο ζητημα αυτα τα 3 πρωτα χρονια(18-21)

διπλωμα ομως Α1 σκοπευω να βγαλω ουτως η αλλως

τεσπα, δεν εχω κατασταλαξει, αλλα μπορεις να μου πεις ακριβως τους λογους για τους οποιους δε θα επρεπε να κανω μια τετοια αγορα?

α ακομη

στοχευω σε στρατιωτικη σχολη (σμα), που σημαινει οτι αν περασω εκει, το μηχανακι θα χρησιμοποιειται μονο σαββατοκυριακα και στις διακοπες
    Θα σου πω ένα ενδεχόμενο (θα μπορούσαμε να πούμε πολλά αλλά δε νομίζω να έχει αξία. Υπάρχει η ενότητα Στραβά κι Ανάποδα όπου αν ψάξεις θα μπορούσες να βρεις διάφορα παραδείγματα της καθημερινότητας ) το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα θεωρήσεις ακραίο, όμως σίγουρα δεν είναι απίθανο!
    Έχεις κάνει την αγορά και κυκλοφορείς παράνομα 2 χρόνια και 11 μήνες. Θες ένα μήνα ίσως και λιγότερο για να περάσεις στη νομιμότητα. Αποφασίζεις να πας για καφέ και παίρνεις κοντά και κάποιον συνεπιβάτη. Συμβαίνει το απίστευτο στο δρόμο και ο συνεπιβάτης σκοτώνεται.
    Τι θα πεις σε όσους σε κυνηγήσουν μέχρι τελικής πτώσεως; Πως ήσουν εγκρατής και συνειδητοποιημένος; Και; Κάτι τέτοιο θα σε απάλλαζε από τις ευθύνες σου;
    Ως εγκρατής και συνειδητοποιημένος που λες πως είσαι και δεν έχω κανένα λόγο να αμφιβάλω, θεωρώ πως πρέπει να κάνεις υπομονή για παν ενδεχόμενο.
    Εξάλλου το να αλλάξεις και 2 - 3 μηχανάκια δε είναι δα και τόσο τραγικό, έχει και αυτό τη χάρη του!

Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
    το θεμα δεν ειναι να σαι εσυ προσεχτικος και συνετος..το θεμα ειναι πως δεν ειναι οι αλλοι
    Δε συμφωνώ!
    Το θέμα είναι να είσαι πάρα πολύ προσεκτικός και συνετός!! Την ημέρα που δε θα είσαι θα έχεις περάσει στο στρατόπεδο των άλλων!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
    Επειδή όλα συμβαίνουν σε τούτη τη ζωή και για να ρωτάς για πρόστιμα και πατέντες πάει να πει πως κατά πάσα πιθανότητα ετοιμάζεσαι να κάνεις σοβαρότατο λάθος, οφείλω να σου πω -μόνο και μόνο για να έχω τη συνείδηση μου ήσυχη μια και το διάβασα- να μη κυκλοφορήσεις μηχανάκι παράνομα όσο σπαστικό και αν σου φαίνεται!!!!

Όλα τα παραπάνω με φιλική διάθεση από ένα μεγαλύτερο σου, ο οποίος έχει δει πολλά, έχει ακούσει περισσότερα και για καλή του τύχη δε μετανιώνει για κάμποσα..!!

(πρόσφατα παραλίγο να σκοτωθώ και να σκοτώσω υπαιτιότητα δική μου, με πάρα πολύ απλό και γελοίο τρόπο παρότι οδηγώ από το 1984..)

+1

φιλε respect δεν με καταλαβες μαλλον! εννοουσα πως οτι και να κανεις ΕΣΥ αν δν ειναι ο αλλος προσεκτικος την π@υτσισες
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

κ βεβαια εσυ απο την πλευρα σου εισαι προσεκτικος και συνετος και ελπιζεις αντιστοιχα πραγματα απ τους αλλους

αλλιώς AnTiPaSTi Το avatar του/της mustaine1990
    respect καταλαβαινω τι εννοεις. οποτε για την ωρα το αφηνω και θα σκεφτω τι θα παρω οταν ερθει η ωρα του.

υγ:δε κουβαλαω συνεπιβατη (τουλαχιστον ξεκρανωτο).

στην τελικη μπορει να μην παρω καθολου μηχανη μεχρι τα 21
    οteenαναι...

Retired Rider Το avatar του/της 675
    εγω θα πω κατι αλλο...

πολυ πιο απλο και πιθανο αν και συμφωνω απολυτα με τον respect ...

σκεψου το ενδεχομενο να μην παθεις ποτε τιποτε ουτε εσυ ουτε συνεπιβατης (που στο ευχομαι φυσικα ολοψυχα)
    αν παρασυρεις-κτυπησεις-τραυματισεις οποιονδηποτε στο δρομο ενας θεος ξερει ποιος θα σε ξεμπλεξει...
    αν παλι σε τρακαρει καποιος ακομα και επιτηδες ΕΣΥ τον πληρωνεις!!

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Για Τον Σπυρο (duke IΙ)
    από XTMPAM στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2003, 09:27
  2. Ερωτηση Για Ολους...
    από almalibera στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 07/11/2003, 11:43
  3. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2003, 09:03