γεια χαρα παιδια,
μετα απο πολυ σκεψη και συναισθηματισμο,αποφασισα να μην δωσω το cbδακι μου οπως ειχα κατα νου..και αντιθετως να το ψιλομαζεψω,με οσο το δυνατον λιγοτερα κερατιατικα..εννοω οσα μπορω να γλυτωσω απο μηχανικο φυσικα.
λοιπον αυτα που θελω να μαθω ειναι φανταζομαι για τους εχοντες το cb απλα,αλλα για με που δεν εχω ασχοληθει με λυσε δεσε,ειναι θεμα,και ελπιζω να βγαλω ακρη...
λοιπον αυτα που λεω να αλλαξω στη μικρη μου ειναι τα παρακατω...γνωριζοντας φυσικα οτι αλλος στη θεση μου θα προτημουσε να τα δωσει σε καποιο αλλο μηχανακι...αλλα εχω κολλησει οπως ανεφερα και πιο πανω και θελω να της τα κανω δωρο..τη λυπαμαι να τη δωσω (..δε ξερω αν με καταλαβαινει κανεις..) και απο τη στιγμη που θα την κρατησω ειπα να της δωσω κατι,μιας και που τοσα χρονια δεν εχει ζητησει τιποτα..
(ουτε λαδια δεν της εχω αλλαξει 10χρονια...............πλακα κανω)
τα απαραιτητα ειναι.....
γραναζια αλυσιδα
φιλτρο αερα
μπουζι
παραφλου
τα προαιρετικα....
τιμονι(ειναι λιγο στραβο)
μανετα συμπλεκτη(..επισεις)
αμορτισερ πισω και λυση για τα μπροστα(?)
καλυμα σελας(για ανανεωση)
ολα τα αλλα οκ
.....αλλα ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ?????????????
ΒΟΗΘΕΙΑ!!!ξερει καποιος να μου πει?απο που να ξεκινησω να λυνω?ειναι δυσκολο?
ΥΓ.μη μου πειτε δεν αξιζει τον κοπο για μηχανακι 16 χρονων...το ξερω αλλα καψουρα ειναι αυτη...οσοι το εχουν καταλαβαινουν
απο τιμες?ποσα πανω κατω θα μου στοιχισει..γνωριζετε?(αξιζει τον κοπο να το κανω μονος μου?γλυτωνω τιποτα,ή καλυτερα να την παω σε μαστορα?)
ευχαριστω προκαταβολικα
![]()