Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 48

Θέμα: 1098s vs 312

Παλαιό μέλος Το avatar του/της spyroszx

1098s vs 312

Στο επομενο 2-3μηνο ενα απο τα δυο θα με πηγαινει,κατα κυριο λογο,πιστα. ακομα ειμαι σε διλημα ποιο να παρω?

Αραχτό Μέλος Το avatar του/της red_monster

Re: 1098s vs 312

Αρχικά δημιουργήθηκε από spyroszx
    Στο επομενο 2-3μηνο ενα απο τα δυο θα με πηγαινει,κατα κυριο λογο,πιστα. ακομα ειμαι σε διλημα ποιο να παρω?

Αν το θες για πίστα ducati χωρίς δεύτερη σκέψη, αλλιώς πάλι 1098 θα επέλεγα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    ρε μεγαλε,παιζεις με τον πονο μας?

ΑΝΤΕ ΠΑΓΑΙΝΕ ΠΑΡΕ ΟΠΟΙΟ ΝΑ'ΝΑΙ!!!

ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΜΠΟΥΣΤΑΣ.

καλες αγορες οτι και να παρεις!

ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Κ@ΥΛΑ!!

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Agusta και ξερό ψωμί!Τι να λέμε τώρα...:a32: :a32: :a32:

Απλά...δεν υπάρχει πιο όμορφο μηχανάκι.Άντε,με το καλό να μάς κάνεις να τρέχουν τα σάλια μας!!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	12.jpg 
Προβολές:	531 
Μέγεθος:	58,8 KB 
ID:	116764
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Παρε τρια GSX R διαφορετικου χρωματος, να μην πλητεις κιολας!:rotflmao: Ασε που ειναι και καλυτερα!!! πλακα σου κανω Φοβερα και τα δυο μηχανακια! Το κατεχεις ομως το αθλημα; Σε ρωταο γιατι τα μηχανακια δεν παλευοντε στο οριο και αν σε περνανε ακομα και τα 250ρια στην πιστα, οι θεατες θα λενε καλως τον φραγκατο τον μπουλη το κουλαδι!:rotflmao: Βεβαια τα περισσοτερα αρνητικα σχολια θα ειναι απο ζηλια, οποτε κανε την κινηση σου και ασε μας να βρασουμε στο ζουμι μας!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Οποιο και να παρεις ειναι κοσμημα!!! Με το καλο, και πολλα καλα χιλιομετρα

Καλά τα Ducati,πανέμορφα τα Ducati αλλά τα Agusta είναι η εταιρία που βγάζει τις πιο όμορφες μοτοσυκλέτες κατά την γνώμη μου.Εγώ δεν θα είχα καν τέτοιο δίλημμα
    Fortis Fortuna Adiuvat

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    vstrom παρε
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

GSX R και ξερο ψωμι! Νυχτεροφαγε ΟΖΖΥ. Το επιβαλει το θεμα. Το VSTROM ειναι μηχανακι υπερανω κριτικης και ειναι για αλλες δουλιες.

αλλιώς AnTiPaSTi Το avatar του/της mustaine1990
    εγω ψηφιζω 1098 γιατι ειναι ελαφρυτερο, γραμμικοτερο και γιατι οσο ομορφο και να ειναι το αγκουστα, το ιταλικο αν ειναι IL4 ...

ασε και το σερβις...
    οteenαναι...

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mustaine1990

ασε και το σερβις...
    Εμ το σέρβις είναι είναι το δύσκολο πράγμα στο Ducati και το ακριβότερο φυσικά.Τα V γενικώς έχουν έξοδα.

Τώρα για γραμμικότερο που λές δεν ξέρω,αλλά το θέμα τού ελαφρύτερου δεν πολυισχύει γιατί το MV έχει και καμμιά 30αριά άλογα παραπάνω και δεν νομίζω ότι υστερεί στο στρίψιμο από το 1098.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

αλλιώς AnTiPaSTi Το avatar του/της mustaine1990
    παντως διαβαζω συχνα πυκνα απο ατομα που εκαναν βολτα το αγκουστα, οτι οσο ομορφο ειναι, αλλο τοσο ειναι απογοητευτικο σε αισθηση...
    οteenαναι...

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Το Performance Bikes, δοκιμάζει ολες τις μοτό στο Nurburgring.

Στο προηγούμενο τευχος ειχαν 1098 και 312.

Οταν καβάλησαν το 312, το βρήκαν χάλια, απότομο, δύσκολο, το γκάζι παρα πολύ απότομο, υπερθερμαινόταν με τη μία οταν σταματούσε κλπ κλπ.

Τελικά εκανε καλύτερο χρόνο από όλες τις μοτοσυκλέτες που εχουν δοκιμάσει εως τώρα.
    Ειναι όμως και το πιο δύσκολο. Με λίγα λόγια αν δεν είναι κανείς πολύ καλό τιμόνι, θα ειναι απογοήτευση, αν είναι όμως ειναι το απόλυτο όπλο.
    Το 1098 ηταν πολύ ανετο μπροστά του απ οτι εγραψαν.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Καμμια σχεση το ενα μηχανακι με το αλλο. Οδηγησε τα και τα δυο πρωτα. Ειναι πολλα τα λεφτα.
    Αντικειμενικα, αν εχεις σκοπο να ιδρωνεις, Agusta. Τιποτα δεν φρεναρει ετσι (μπροστινο).
    Αν θελεις να χαλαρωνεις, Ducati. Παει καλυτερα με ρυθμο.
    Ειναι κι αυτη η καρααντιγραφη της ουρας του Ducati που μου τη σπαει χοντρα καθως και το οτι το εχει παρει και η κουτση μαρια καθ'οτι δικυλινδρο και υπακουο. Το 312 ειναι οτι πιο τρομακτικο κυκλοφοραει στην πιστα απο γκαζι γιατι ειναι μασιφ σαν το Ducati και κουβαλαει και 175 αλογα ροδα με φιλτρο προγραμμα εξατμιση χωρις την γραμμικοτητα του R1.
    Οποιοδηποτε αλλο μηχανακι ειναι για πεταμα σε δυο χρονια εκτος απο τα δυο Ιταλικα.
    Atomic H-D & Triumph
    White Line Cycles
    Paranoid Racing ltd.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis
    Φοβερές μηχανές και οι 2.Έχω οδηγήσει το 1098S και πραγματικά ήταν πολύ καλό.Το 312 δεν το έχω οδηγήσει αλλά πιστεύω ότι θα είναι εξίσου καλό.Όποια από τα 2 και αν πάρεις στην πίστα θα ξετρελαθείς.Ίσως το 1098 να είναι λίγο πιο βατό αλλά πιστεύω ότι και τα 2 θα είναι άπαιχτα, ειδικά στις Σέρρες.

αμα πεσεις με τετιο μηχανακι στι πιστα δε θελω να μαθω ποσο θα σου βγει να το ξαναφτιαξεις

αν παλι εισαι λεφτας agousta δαγκωτο κανει καυλα ηχο οχι σαν το 1098 αθλιο ηχο...

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. street VS enduro
    από anr11 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2014, 12:21
  2. Mercedes vs VW
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2010, 07:40
  3. 300v vs 5100
    από alex14 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket