Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 37

Θέμα: To Lisbon or not to lisbon...

Παλαιο τόμαρο

To Lisbon or not to lisbon...

Χαλο εβριμπαντι… (σε απταιστα ηνγκλισγκρικ)

Επειδή κωλοβαριέμαι τις γιορτές έκατσα και πάλευα με το viamichelin και ονειρευόμουνα την καλοκαιρινή άδεια... Βέβαια, θα πείτε, από τώρα? Ε ναι, από τώρα. Γιατί θα μάθω πολύ αργά πότε θα πάρω άδεια, γιατί δεν αντέχω τις γιορτές, γιατί θέλω να το σχεδιάσω από τώρα για να μπορώ μετά να κάνω οτιδήποτε άλλο εκτός από το προσχεδιασμένο και να νιώθω δικαιωμένος αφού θα έχω βαρεθεί τη διαδρομή (καλά, ντάξει,,,)

Έχω ήδη αποφασίσει ότι φέτο θα πάρω όλη την άδεια μαζεμένη (οπότε μέχρι τότε, αχχχχχχ).
    Πιθανότατα μαζί με πολύ κοντινό μου φίλο (που πιθανότατα μπορεί να με αντέξει για τόσο καιρό) και γλυκοκοιτάζει το gs800, λέγαμε να πάμε Λισσαβώνα και να κάνουμε επι της ευκαιρίας τα παράλια της ιβηρικής γύρου γύρουουουουου...
    Κοιτάζοντας τα χιλιόμετρα (από επαρχιακούς αυστηρά) και με βάση την μικρή μου εμπειρία από το φετεινο καλοκαίρι προέκυψαν οι εξής προβληματισμοί

1. Δεν θα μπορούμε (πέρα από τη Λισσαβώνα) να δούμε κανένα μέρος από αυτά που θα περάσουμε (νότια Γαλλία, Ισπανία, Ανδόρα) αφού με τόσες ώρες οδήγηση και τη διαδικασία του αντίσκηνου βράδυ θα φτάνουμε, μέρα θα φεύγουμε. Πολύ περισσότερο δε ότι δυτικά από το Μιλάνο δεν έχουμε πάει ποτέ!
    2. Από san sebastian ξεκινώντας και καταλήγοντας βαρκελώνη ο γύρος της Χισπανίας είναι περίπου 3200!!! Βάλτε άλλα τόσα για μέχρι εκεί και βγάλτε συμπέρασμα.
    3. Μήπως θα ήταν καλύτερα να πάμε μέχρι βασκία-καταλωνία και να προσθέσουμε και λίγο από κεντρική Ευρώπη και να αφήσουμε την δυτική ακτή για του χρόνου αφού θα έχουμε εικόνα της περιοχής τουλάχιστον μέχρι εκεί? Που σημαίνει ότι δε θα ήταν καλύτερα να ξέρεις τους χρόνους για τέτοια απόσταση αλλά και να έχεις δει περίπου ότι θα ήθελες πάνω στη διαδρομή οπότε να μη σταματάς κάθε λιγο?
    4. Η εναλλακτική είναι να πάμε (χοντρικά έτσι?) Issburg, Μοναχο, Βέρνη, Σαιντ Ετιεν, Τουλουζ, Μπιλπάο, Βαρκελώνη και επιστροφή από παραλία με ολίγον Φλωρεντία και πίσω...

Θα έχουμε στη διαθεσή μας περίπου 20-25 μέρες... Διάβασα αρκετά από όσους εκλεκτούς συμφορουμίτες έχουν πάει προς ή ΚΑΙ προς τα εκεί και μάλλον θα προτιμήσω την κουρτίνα δυο (το ενναλακτικό δηλαδής)...

Πεστε καμια γνώμη και εσείς για να ξέρω για που να ρωτήσω πληροφορίες...

ΥΓ 1. Πληροφορίες (κυρίως για το σίγουρο κομμάτι Νότια Γαλλία και Βασκία Καταλωνία) για camping που κάποιος έχει μείνει, για ιδιαιτερότητες, για must go διαδρομές-περιοχές-χωριά κλπ (για να τα αποφύγουμε) θα γίνουν δεκτές με αντάλαγμα αιώνια ευγνωμοσύνη... (σιγά μη ζήσουμε για πάντα)

ΥΓ 2. Το αν θα αντέξει το ντακαράκι ή όχι θα θεωρηθεί εντελώς εκτός θέματος... Αντε που καλομάθαμε και ακούμε 650 και ξυνίζουμε...
    (Βέβαια θα έχω φτάσει τις 98000 μέχρι τότε αφού ήδη 90ρίζω...)

Ευχαριστούμε πολύ και αν είμαστε σε λάθος ενότητα θα υποστούμε τις συνέπειες των πράξεών μας με σεμνότητα (Μήπως να πάει ταξιδιωτικά? Αλλά το ταξίδι δεν έγινε ακόμα... Μήπως πληροφορίες, έ? Το ρίχνω στις πληροφορίες και το κρίμα στο λαιμό μου...)

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k

Re: To Lisbon or not to lisbon...

Αρχικά δημιουργήθηκε από thou-vou
    ...........................
    Ευχαριστούμε πολύ και αν είμαστε σε λάθος ενότητα θα υποστούμε τις συνέπειες των πράξεών μας με σεμνότητα (Μήπως να πάει ταξιδιωτικά? Αλλά το ταξίδι δεν έγινε ακόμα... Μήπως πληροφορίες, έ? Το ρίχνω στις πληροφορίες και το κρίμα στο λαιμό μου...)

Μια χαρά το 'βαλες κι απ' την μιά μ' έβγαλες απ' τον κόπο να το μετακινήσω, απ' την άλλη μ' έβαλες στον κόπο να σ' απαντήσω...

:rotflmao:
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Παλαιο τόμαρο
    με σπαμαρες με το βαμβακι...

Re

Geia soy file , eixa katevei mexri Lissavona ayto to kalokairi, an theleis tipota plirofories , epikoinwnise prismagr@hotmail.com

Παλαιο τόμαρο
    θα έχεις νεα μου σύντομα...
    Gracias

Μα ο σκοπός του τόπικ (και του φόρουμ γενικότερα) είναι να τα γράφουμε εδώ να τα διαβάζουν όλοι...

Αλλιώς είναι τηλεγνωριμίες....

Μήπως το βλέπω λάθος...

Αρχικά δημιουργήθηκε από nocarder
    Μα ο σκοπός του τόπικ (και του φόρουμ γενικότερα) είναι να τα γράφουμε εδώ να τα διαβάζουν όλοι...

Αλλιώς είναι τηλεγνωριμίες....

Μήπως το βλέπω λάθος...

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ! :smilea:

Γι' αυτο και σε πολλες περιπτωσεις που εχω ερωτηθει με Π.Μ. απανταω "ανοικτα" στο Φορουμ.

Παλαιο τόμαρο
    Μη φοβάστε χάρο... Θα τα βγάλω όλα στη φόρα λέμεεεεεεεεε...

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    iparxoun skepseis kai apo do gia paromoio taksidi, gia fetos to kalokairi me paromoies mixanes..
    opote thou-vou oti psaxneis apo tora tha voithisei.gia na doume
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Γεια σας παιδιά
    δηλαδή φιλαράκι εσύ θέλεις να γράψω εδώ ενα μήνα ταξίδι, ε? δηλαδή αν υποθέσουμε ότι κάθε μέρα είναι μισή σελίδα το λιγότερο, μου λες να καθίσω να γράψω 15 σελίδες , προσωπικά δεν μπορώ , πληροφορίες όμως αν θέλει κάποιος πολύ ευχαρίστως.

Αρχικά δημιουργήθηκε από prismagr
    Γεια σας παιδιά
    δηλαδή φιλαράκι εσύ θέλεις να γράψω εδώ ενα μήνα ταξίδι, ε? δηλαδή αν υποθέσουμε ότι κάθε μέρα είναι μισή σελίδα το λιγότερο, μου λες να καθίσω να γράψω 15 σελίδες , προσωπικά δεν μπορώ , πληροφορίες όμως αν θέλει κάποιος πολύ ευχαρίστως.

Δεν ξερω σε ποιον αναφερεσαι, αλλα δεν ειπε κανεις κατι τετοιο, αν δεν το θες.

Απλα τις πληροφοριες, που θα μπεις στον κοπο να γραψεις σε καποιο e-mail, γραψτες εδω, ωστε να τις δουν κι αλλοι(ες) που πιθανον ενδιαφερονται (αν θελεις παντα)! :smilea:

Δίκιο έχεις αγαπητέ φίλε, αλλά μου στέλνεις μαιλ , και μιλάμε στο τηλέφωνο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από prismagr
    Δίκιο έχεις αγαπητέ φίλε, αλλά μου στέλνεις μαιλ , και μιλάμε στο τηλέφωνο.

Αλλαζει ο πράγμας...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    iparxoun skepseis kai apo do gia paromoio taksidi, gia fetos to kalokairi me paromoies mixanes..
    opote thou-vou oti psaxneis apo tora tha voithisei.gia na doume
    ωραία!
    και απο δω υπάρχουν σκέψεις για ταξίδι προς τα εκεί, τον ιούνιο. Δε θα φτάσουμε μέχρι πορτογαλία όμως... ο σκοπός (ή το έναυσμα αν προτιμάτε) είναι το motogp της ισπανίας που γίνεται τότε. ...

στα χαρτιά παραμένει προς το παρόν... βλέπουμε...

Καλησπέρα
    Βασίλη ελπίζω να ελαβες ότι σου έστειλα

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. To Bagster Or Not To Bagster?????
    από TROOPER στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 09/05/2008, 10:33
  2. To buy or not to buy???
    από johnaros στο forum BMW
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 05/02/2007, 13:21
  3. To be or not to be ?
    από Anarane στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 24/03/2006, 14:43
  4. To σκισεις or not to σκισεις στο στρωσημο?
    από DrIoannis στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 01/09/2005, 19:58
  5. aprilia pegasos. to buy or not to buy?
    από mormegil στο forum Aprilia
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 16/03/2005, 10:47

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF