kai na paiksei ti tha kanei re si? afta einai asteia mono stin elada ginete, paixti theloume tora ton theloume, exei kanei 3 proponiseis me tous allous kai tha paiksei?Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
ωχ excuse me
allo o postiga pou einai for(kai kei vevea diskolo einai an den ksreis tous allous)
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Εσύ τη Τετάρτη μη πεις ότι έχει το ματς & δε μπορείς να έρθεις στο ΤίταΜπρίκι.Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
kai na paiksei ti tha kanei re si? afta einai asteia mono stin elada ginete, paixti theloume tora ton theloume, exei kanei 3 proponiseis me tous allous kai tha paiksei?
allo o postiga pou einai for(kai kei vevea diskolo einai an den ksreis tous allous)![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
kai na paiksei ti tha kanei re si? afta einai asteia mono stin elada ginete, paixti theloume tora ton theloume, exei kanei 3 proponiseis me tous allous kai tha paiksei?
allo o postiga pou einai for(kai kei vevea diskolo einai an den ksreis tous allous)
Αλλου το πηγαινα ομως αλλαξε η σελιδα![]()
![]()
xaxaxaxΑρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Εσύ τη Τετάρτη μη πεις ότι έχει το ματς & δε μπορείς να έρθεις στο ΤίταΜπρίκι.![]()
to xa ksexasei afto!!!
kala enoite pos tha do to paixnidi, i prin i meta tha rtho eksartate![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
να νομιζεις και εντάξει δικαίωμα σου να πιστεύεις οτι θέλεις αλλα να λες και στους αλλους οτι δεν είναι αντικειμενικοι οταν λες εσυ αυτα είναι λίγο υπερβολικο!!!!! οταν δεν είσαι αντικειμενικος εσύ δεν μπορείς να το λες στους άλλους, αυτο νομίζω εγω.Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
κολλημενος εγω;
αφου δεν εχω αναφερθει καν στο γεγονος οτι επρεπε να παιζατε με 9 (αποβολη Γκαλετι και κερατα) και στο οτι δεν δοθηκε πεναλτυ στην φαση που ο Καβασεβιτς σηκωσε τον Σαριεγκι στον αερα...
εσεις λετε τις δικες σας π@π@ριες και εγω τις δικες μου....ο αλλος πιστευει οτι παιξατε καλυτερα...
μια χαρα ολα...
αλλα κολλημενος;
δεν νομιζω...
![]()
εγω που είμαι γαυρος ειπα και πριν οτι έπαιξες καλύτερα και άξιζες τη νίκη άσχετα με τη διαιτησία που αυτο έχει σημασία και τιποτα άλλο
τώρα από εκεί και πέρα αν θες να εξετάσεις τη διαιτησία αντικειμενικά ο διαιτητής έκανε πολλά λάθη μα τα μεγαλύτερα και περισσότερα εναντίων του ολυμπιακού, χωρίς αυτό να μειώνει την εμφάνιση σας στο ελάχιστο. να πάρω μία μία τις φάσεις να στο εξηγήσω είναι χάσιμο χρόνου και δεν έχει σημασία να στεκόμαστε σε ανούσια πράγματα γιατι δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες επαιξες καλύτερα και άξιζες νίκη τέλος. αλλά και συ ρε αδερφέ μη μας βγάζεις και τρελους και γκαβους απο πάνω μάτια έχουμε και βλέπουμε απλά δε τα βλέπουμε όλα υπερ της ομάδας μας όπως κάνεις εσύ (παρα μόνο την ώρα του παιχνιδιού:rotflmao: :rotflmao: ) μετα παραδεχόμαστε αν ο αντίπαλος ήταν καλύτερος απο εμάς.![]()
nai nai parakrousi..Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
καλα μιλαμε για παρακρουση !!!
:hypnotize :hypnotize :hypnotize
http://www.youtube.com/watch?v=oyJIWTwXoHw
koita loipon pou einai o torosidis sto ipsos tis mikri perioxis, molis i mpala sikonete apo tin kefalia pernaei dipla apo ton malartz (pou kata ta alla den ton eide) kai tixaia paei kai kathete kato apo tin mpala
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Hit it.
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΜΑΛΑΚΑΡΤΖ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΣΤΟ ΣΠΡΩΞΙΜΟ.......Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
[B]αντε λοιπον ακου και εσυ και ο stoubis...
η μπαλα ειχε παρει υψος και ο Μαλαρτζ πηγε προς τα εκει...ο Τορ@ρχιδης εχει ναι μεν θεση αλλα τον εμποδιζει εμφανεστατα σπροχνωντας προς τα πισω...δηλαδη ριχνει ολο το βαρος του προς τα πισω...
μην με κανεις και φωναζω ελεος.......![]()
Δεστο καλλυτερα.....![]()
Για αυτο δεν μπαινω ποτε σε τετοιου ειδους αντιπαραθεσεις γμτ μου......![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Δεστο καλλυτερα.....![]()
Και αμα λυθει θα φωναξουμε τον Καλοπουλο![]()
Εγραψες παλι !!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Και αμα λυθει θα φωναξουμε τον Καλοπουλο![]()
![]()
Εγω δεν εχω προβλημα......Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ..........ΠΑΡΤΟΝ..........![]()
Οι αεκτζηδες το εχουν......![]()
![]()
![]()