Σελίδα 4 από 10 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 137

Θέμα: Συνάντηση ΜΟΤΟβιων Ηράκλειο-Κρήτης!

[spam, και σορρυ, αλλά ...]

madgordons, την ιστορία της σημαίας που έχεις στο αβαταρ σου, την ξέρεις?

μου απαντάς με πμ αμα ειναι, να μη χαλάσουμε το θρεντ

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Η συνάντηση λοιπόν μάλλον Τετάρτη

Μανιβελάτο μέλος
    Τετάρτη ε? κρίμα.. ήλπιζα να το κάναμε αύριο για να ακούσω γνώμες (ναι ξέρω τα 250 άρια είναι καλύτερα..αλλά κοστίζουν και 2.000 ευρώ παραπάνω.. ) μέχρι τότε μάλλον θα έχω παραγκείλει..

Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
    Τετάρτη ε? κρίμα.. ήλπιζα να το κάναμε αύριο για να ακούσω γνώμες (ναι ξέρω τα 250 άρια είναι καλύτερα..αλλά κοστίζουν και 2.000 ευρώ παραπάνω.. ) μέχρι τότε μάλλον θα έχω παραγκείλει..
    Εσύ κοίτα να πάρεις ένα μεταχοιρισμένο 250 σε αυτά τα λεφτά που δίνεις & άσε τα 125 που σε 6 μήνες θα λες, γιατί, γιατί, γιατί!

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    + 500 ston mike.
    oxi 125
    oxi 125
    oxi 125
    oxi 125
    oxi 125
    oxi 125
    oxi 125
    oxi 125
    oxi 125
    oxi 125
    oxi 125
    oxi 125
    oxi 125
    oxi 125
    oxi 125

katarxas afou to xeis ligo kairo to 50ari, krata to akoma kana 6mino na mazepseis lefta na pareis 250 i 400, to 125 den tha sou kanei tipota se 3 mines tha thes kati poio dinato
    ektos an pareis 125 dixrono ktm
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Μανιβελάτο μέλος
    Το πενηντάρι θέλει αλυσίδα, γρανάζι, ντίζα, λάστιχα.. και κάποια στιγμή μπορεί να θέλει και τπτ άλλο.. αυτός είναι ο λόγος που δεν περιμένω και το κάνω τώρα.. όσο για τις επιδόσεις δεν με χαλάει..εδώ σχεδόν με καλύπτει το 50 άρι.. εντάξει στην αρχή μου φαινόταν αεροπλάνο και τώρα ποδήλατο αλλά δεν με πολυ ξύνει το χέρι μου..κάνω τουρισμό.. το μόνο παράπονο που έχω είναι ότι δεν θα έχει ψυγείο..αλλά ας είναι..

http://www.aprimoto.com/Motos/fotos/...m44-140525.jpg

99 % αυτό θα πάρω..σε αυτό το χρώμα..καημό το χω από 4 ρων να πάρω κάτι σε κόκκινο/μπορτνώ.. τηλεκατευθηνόμενο, αμάξι, μηχανή..με το κλειδί στο χέρι 2050 έουρος..

εναλλακτικά

http://www.mototeca.it/foto/moto_testi_foto4_60_b.jpg εάν πέσει η τιμή του αφού θα πληρωθεί..μετρητοίς..

Το πενηντάρι θέλει αλυσίδα, γρανάζι, ντίζα, λάστιχα.. και κάποια στιγμή μπορεί να θέλει και τπτ άλλο.. αυτός είναι ο λόγος που δεν περιμένω και το κάνω τώρα.. όσο για τις επιδόσεις δεν με χαλάει..εδώ σχεδόν με καλύπτει το 50 άρι.. εντάξει στην αρχή μου φαινόταν αεροπλάνο και τώρα ποδήλατο αλλά δεν με πολυ ξύνει το χέρι μου..κάνω τουρισμό.. το μόνο παράπονο που έχω είναι ότι δεν θα έχει ψυγείο..αλλά ας είναι..

http://www.aprimoto.com/Motos/fotos/...m44-140525.jpg

99 % αυτό θα πάρω..σε αυτό το χρώμα..καημό το χω από 4 ρων να πάρω κάτι σε κόκκινο/μπορτνώ.. τηλεκατευθηνόμενο, αμάξι, μηχανή..με το κλειδί στο χέρι 2050 έουρος..

εναλλακτικά

http://www.mototeca.it/foto/moto_testi_foto4_60_b.jpg εάν πέσει η τιμή του αφού θα πληρωθεί..μετρητοίς..
    Με 2000 euros βρίσκεις πάρα πολλά μηχανάκια, μεταχειρισμένα, σε πολύ καλή κατάσταση 250 κυβικά που θα μπορούν να σε εξυπηρετήσουν παντού & να έρχεσαι και τις εντουράδες σου.
    Anyway θα τα πούμε τη Τετάρτη από κοντά.

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Με 2000 euros βρίσκεις πάρα πολλά μηχανάκια, μεταχειρισμένα, σε πολύ καλή κατάσταση 250 κυβικά που θα μπορούν να σε εξυπηρετήσουν παντού & να έρχεσαι και τις εντουράδες σου.
    Anyway θα τα πούμε τη Τετάρτη από κοντά.
    To ξέρω, έχω βρει άπειρα xt αλλά το θέμα είναι ότι παίρνω άτοκο δάνειο από τον πατέρα μου και του τα δίνω κάθε μήνα..οπότε αφενός δεν θα εγκρίνει μεταχειρισμένο αφετέρου δεν θέλω να πνιγώ στις δόσεις..άσε που θέλω και να το ασφαλίσω για κλοπή γιατί με αυτά που ακούω εδώ μέσα..δεν έχω καμία όρεξη να πληρώνω ένα μηχανάκι που δεν έχω..

To ξέρω, έχω βρει άπειρα xt αλλά το θέμα είναι ότι παίρνω άτοκο δάνειο από τον πατέρα μου και του τα δίνω κάθε μήνα..οπότε αφενός δεν θα εγκρίνει μεταχειρισμένο αφετέρου δεν θέλω να πνιγώ στις δόσεις..άσε που θέλω και να το ασφαλίσω για κλοπή γιατί με αυτά που ακούω εδώ μέσα..δεν έχω καμία όρεξη να πληρώνω ένα μηχανάκι που δεν έχω..
    Νομίζω τα σκέφτεσαι λάθος. Τέλος πάντων. Δικό σου θέμα.

τελικά πότε θα παίξει η συνάντηση? Αν ναι γράψτε καθαρά ημερομηνία-ώρα-μέρος να το δουν όσοι ενδιαφέροντε να έρθουν και να μην ψάχνουν ολο το topic
    Εγω δεν σας τάζω για αύριο αν γίνει, αλλά θα προσπαθήσω αν δεν μπορέσω να έρθω αύριο να σκάσω μύτη στην επόμενη!
    CALCULATOR ISLAND

paidia opos paei tha ginei avrio i sinantisi

ALLA proteino na tin kanoume 7 avrio giati to matsaki einai 9:30.

ti lete?
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    paidia opos paei tha ginei avrio i sinantisi

ALLA proteino na tin kanoume 7 avrio giati to matsaki einai 9:30.

ti lete?

ΟΚ. 7. Δημιουργώ & νέο post εδώ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    [spam, και σορρυ, αλλά ...]

madgordons, την ιστορία της σημαίας που έχεις στο αβαταρ σου, την ξέρεις?

μου απαντάς με πμ αμα ειναι, να μη χαλάσουμε το θρεντ

???????????
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    νομιζω το κοκκινο τετραγωνακι με το αστερακι σημαινει υποταγη στο σουλτανο η τελος παντων κατι τουρκικο..

αυριο 7 ε? το ξεχασα οτι ηταν ο αγΩν τοτε.. βλεπετε τωρα χωρις gp αναγκαζομαστε κ βλεπουμε ακομα κ ποδοσφαιρο..

Παιδιά ας γράψουμε καλύτερα εδώ ποιοι θα έρθουν & ποιοι όχι.

Σελίδα 4 από 10 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 58
    Τελευταίο μήνυμα: 08/05/2008, 06:27
  2. Τετάρτη 2/4/08 Συνάντηση Ηράκλειο Κρήτης Τίτα Μπρίκι
    από Gares' στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2008, 18:11
  3. Τετάρτη 6/2/08 Συνάντηση Ηράκλειο Κρήτης
    από Gares' στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 08/02/2008, 23:39