tati βγαλε τις δωδεκαποντες γοβες και βαρα τον! θα τον βαραω κ εγω με την akrapovic![]()
tati βγαλε τις δωδεκαποντες γοβες και βαρα τον! θα τον βαραω κ εγω με την akrapovic![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
ως προς τι ο γελοτας?Αρχικά δημιουργήθηκε από tati
:a07:
:rotflmao: :rotflmao:![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
κούμπωσε και δε βγαίνει η γόβα:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
γυναίκα είμαι δε μπορείς να με καταλάβεις!!Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
ως προς τι ο γελοτας?![]()
(πριν απο λίγο έλεγα για τακούνια μολις ακουσα για ντουκ αλλαξε το ποίημα....)
στιγμιαι εναλλαγη συναισθηματων λεγεται αυτο?![]()
![]()
![]()
ζηλεύει που εσύ το σπρώχνεις πιο εύκολαΑρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
ως προς τι ο γελοτας?![]()
![]()
![]()
![]()
tati -στικη αποφασιστικότητα:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
στιγμιαι εναλλαγη συναισθηματων λεγεται αυτο?![]()
![]()
![]()
εισαι πολυ προστυχοςΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
ζηλεύει που εσύ το σπρώχνεις πιο εύκολα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ω παρεξήγησις !!Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
εισαι πολυ προστυχος![]()
![]()
![]()
![]()
θα στειλω μαυροπουκαμισαδες με κουμπουρια οπ' εχουνε περιστροφα που μοιαζουν με αγγουρια![]()
γι αυτο προσεχε τα λογια σου :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
θα στειλω μαυροπουκαμισαδες με κουμπουρια οπ' εχουνε περιστροφα που μοιαζουν με αγγουρια![]()
γι αυτο προσεχε τα λογια σου :rotflmao: :rotflmao:
Ε μαζί τους είμαι κι εγώ, ούνα ράτσα ίδια μούρη :o
:rotflmao: :rotflmao:
όλοι ίδιοι τελικά.............Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
ούνα ράτσα ίδια μούρη :o
Κι όλες ίδιες εκτός από σένα τάτι μας !!Αρχικά δημιουργήθηκε από tati
όλοι ίδιοι τελικά.............
:rotflmao: :rotflmao:![]()
για δες τηνε τώρα πως θα λατρέψει και το CBF ;:rotflmao:
![]()
μη προσπαθείς να προβλέψεις τις αντιδράσεις μου!!!:Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Κι όλες ίδιες εκτός από σένα τάτι μας !!![]()
για δες τηνε τώρα πως θα λατρέψει και το CBF ;:rotflmao:
![]()
:a07:
αν ηθελε ασφαλτινο πιστευω θα προτιμουσε κατι καλυτερο..που στριβει κιολας![]()