Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 54

Θέμα: Τροχαίο δυστύχημα με έξι νεκρούς στην εθνική οδό Αθηνών-Πατρών

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Και φυσικά κανένας δεν ανέφερε οτι ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ υπήρχαν 6 άτομα στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο...

Δηλαδή θα έπρεπε να αφήσει το ένα παιδί στην Κακαβιά ή να πάρει η γυναίκα το άλλο αυτοκίνητο;

Απαντάω με χιούμορ γιατί έτσι μου φάνηκε η πρότασή σου, αναλογιζόμενος τα προαναφερθέντα περί οδοστρώματος και διάρκειας ταξιδίου.

# unzip ; strip ; touch ; grep ; > finger ; mount ; fsck ; > more ; yes ; umount ; sleep ...

Κρίμα, αλλά τώρα αν σας πω πως το 99% των αλβανών οδηγεί όπως αυτός που στούκαρε το πρωί τι θα πείτε; Ότι είμαι νταλικέρης και τα λέω όπως με βολεύουν ή ότι το πάω ρατσιστικά;

Τέλος πάντων.. χέστηκα ότι και να πείτε. Την αλήθεια σας είπα!.-
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

κυραΚουλα στο εκανα γουλι Το avatar του/της SpineshankD
    δεν γινεται αυτο το πραγμα με τον συγκεκριμενο κωλοδρομο ρε ΠΟΥΣΤΗ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
    Κρίμα, αλλά τώρα αν σας πω πως το 99% των αλβανών οδηγεί όπως αυτός που στούκαρε το πρωί τι θα πείτε; Ότι είμαι νταλικέρης και τα λέω όπως με βολεύουν ή ότι το πάω ρατσιστικά;

Τέλος πάντων.. χέστηκα ότι και να πείτε. Την αλήθεια σας είπα!.-
    Ρατσίστα νταλικέρη που τα λες όπως σε βολεύουν.

# unzip ; strip ; touch ; grep ; > finger ; mount ; fsck ; > more ; yes ; umount ; sleep ...

big boned μέλος Το avatar του/της cartman

Μ' αρέσει που τα γράφομε όλα αυτά εδώ αλλα όταν βρεθούμε στο συγκεκριμένο δρόμο το γ@μάμε....

Δεν έχει τύχη να περάσω μηχανή που να πηγαίνει με 100-120
    Και φυσικά κανένας δεν ανέφερε οτι ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ υπήρχαν 6 άτομα στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο...

+1

Έτσι δεν συμβαίνει με όλα γενικώς? Γκρινιάζουμε γκρινιάζουμε αλλά όταν έρθει η στιγμή να τηρήσουμε κανόνες και να δείξουμε επίπεδο...άστα να πάνε...
    Chris

Παλαιό μέλος Το avatar του/της maniak.

Μ' αρέσει που τα γράφομε όλα αυτά εδώ αλλα όταν βρεθούμε στο συγκεκριμένο δρόμο το γ@μάμε....

Δεν έχει τύχη να περάσω μηχανή που να πηγαίνει με 100-120

+1

απο 'μπλα-μπλα' να φαν κι 'κοτες'

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas

Σ'αυτο το δρομο δεν παω με αμαξι ουτε για πλακα. Με μηχανη και γρηγορη μαλιστα για να χωραω να βγω στην ακρη οταν βγαινουν οι μα&&^ες αντιθετο και να τους αφηνω πισω μου για να μην τους εχω εννοια με ενα κατεβασμα. Με ΙΧ νιωθω σαν καθιστη παπια.
    Atomic H-D & Triumph
    White Line Cycles
    Paranoid Racing ltd.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    πολυ ωραια !!!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Κουράγιο στις οικογένειες αυτών των ανθρώπων!!!!

Αλλά να πούμε και του στραβού το δίκιο, η Εθνική στο μεγαλύτερο μέρος της σε εκείνο το σημείο έχει όριο 90!!!!!!!

Ούτε καν 120!!!!!! Ναι είναι κ@λοδρομος, ναι γλιστράει, ναι να τα σπάσουμε τα μπουρ....λα τα διόδια αλλά ρε φιλαράκι όταν πας γ@μιόντας μη ζητάς και τα ρέστα!!!! Το έπαιξες το κεφαλάκι σου και έχασες!!! Ψυχρό???? Ναι αλλά έτσι είναι!!!!

Στο συγκεκριμένο δρόμο ήμουν με αμάξι και μας κυνηγούσε ΚΤΕΛ (εμείς με 110) με 52 επιβάτες!!! Πήγενε τον κ@λο του!!! Ε δεν φταίει πάντα ο δρόμος! Έχουμε κι εμείς τις ευθύνες μας!!!!!!

Υ.Γ. Για να μην σας πω ότι τελικά θα πούνε ότι δεν δούλεψαν τα συστήματα ασφαλείας (ESP,TCS κλπ)

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Ε δεν φταίει πάντα ο δρόμος! Έχουμε κι εμείς τις ευθύνες μας!!!!!!
    η ευθηνη βαραινει ΜΟΝΟ εμας !!!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

i love you 80's Το avatar του/της zoropatra
    χτες το βραδυ τα δυο δικτυα ταξι της πατρας μας εβγαλαν ανακοινωση οτι σημερα απο τις 8:30 το πρωι μαζι με αλλους φορεις της πατρας θα κανουν καταλυψη στα διοδια με σκοπο οι διερχομενοι οδηγοι να μην πληρωνουν διοδια.......

και λεω εγω τωρα........θα λυθει το πλοβλημα ετσι?
    Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....

μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    Δείτε και αυτό ρε παίδες

Chris

Το πιο τρελο απο ολα ειναι αυτοι που σκανε με 140-150+++ απο πισω σου,οταν πας με 110-120 και σου παιζουν τα φωτα να πας στην βοηθητικη επειδη δεν θελουν να περιμενουν 3-4 δευτερολεπτα να αδειασει το αντιθετο ή να βγουνε στην ευθεια.Αυτοι που προσπερνανε πανω στην στροφη.Αυτοι που προσπερνανε στο αντιθετο φορτηγα,σειρα αυτοκινητων κτλ.

Με λιγα λογια για εμενα ειναι πιο σοβαρο και σημαντικο η ελλειπης εκπαιδευση και η νοοτροπια των Ελληνων οδηγων παρα ενας κακος δρομος τον οποιο τον ξερουν υποτιθεται κιολας.

Εχω κανει το πεταλο του Μαλλιακου 150 φορες για παραδειγμα και δεν εχω δει τον Χαρο να με περιμενει στην ευθεια ουτε στην στροφη.Εχω δει ομως ηλιθιους να κανουν ολα τα παραπανω και πολλα περισσοτερα σε τετοιους κακους δρομους.

Σήμερα το πρωί, προσπέραση 4τραξονικού φορτηγού σε τράκτορα με επικαθήμενο βυτίο καυσίμων και ρυμουλκό βυτίο καυσίμων πάνω σε στροφή φουρκέτα στο Καλάμι Χανίων και σε δρόμο που χωρά-δε χωρά 2 αυτοκίνητα.
    Ήμουν 100 μέτρα πίσω και περίμενα το ατύχημα και την έκρηξη που θα επακολουθούσε αν γινόταν σύγκρουση. Ευτυχώς ο καλός Θεός...
    Αλήτες....Ζώα....
    Τι θα έχανες ρε τρόμπα αν περίμενες 100 μέτρα να ανοίξει ο δρόμος;
    Τι κέρδισες; 10 δευτερόλεπτα από το δρομολόγιό σου;
    Δολοφόνε!
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Στην Εθνικη Οδο πριν απο λιγο.
    από Panopticon7 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 04/05/2010, 01:10
  2. Ατυχημα στην Εθνικη Οδο Υψος ΑΒ
    από edmarios στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2009, 06:22
  3. Στον έξυπνο με το Tdm στην εθνική σήμερα το πρωί
    από satel στο forum Στραβά κι ανάποδα