Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 69

Θέμα: με περνουνε φανταρο

Άσε αυτά τα έχω δει και ακούσει πολλές φορές.

Θα πάω και τι θα μου πούνε; ( θα μου πάρουνε το νούμερο των παπουτσιών; )

Έτσι κι αλλιώς θα πάρω αναβολή λόγω σπουδών. χα,χα,χα,χα,χα

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    παιδια τελικα θα παρω αναβολη γιατι δεν γινεται αλλιως αλλα εχω ενα προβλημα σοβαρο!!
    πηγα σημερα στο στρατολογικο γραφειο θεσσαλονικης οπου νομιζα οτι ανηκω και μου αρχισανε εκει τις μ@λακιες οτι δεν ανικω εκει

το σημειωμα καταταξης μου λεει επανω το μερος απο οπου ειναι ο Πατερας μου (στην Ξανθη )
    και μου λεει οτι η εκει ειμαι η εδω και κατι περιεργα για μητρωα αρενων κτλ,
    και για να μου δωσει αναβολη πρεπει να μαθω απο που ειμαι ,
    ειναι κανεις ρε παιδια που του ετυχε τετοιο περιστατικο και γνωριζει ? ο καιρος περναει

δύο ημισφαιρίων Το avatar του/της ΙΠΠΕΑΣ
    Δες ΕΔΩ και ΕΔΩ μήπως βρεις κάτι που θα σε βοηθήσει.

Ειδικά το δεύτερο έχει σχεδόν όλα τα τηλέφωνα του στρατού, που μπορεί κάποιος να χρειαστεί.

Επίσης πέρνα και ρώτα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής σου, γιατί αντιμετωπίζουν και αυτοί αρκετά τέτοια ζητήματα, οπότε ίσως ξέρουν να σου απαντήσουν που πρέπει να απευθυνθείς.

Το στρατολογικό σου γραφείο είναι αυτό από το οποίο πέρασες "περιοδεύων", αν υπάρχει πλέον αυτή η διαδικασία.
    Πάντα όρθιοι

φιλε μου ευχαριστω , περιοδευον εχω περασει στο ΚΕΠ τις περιοχης μου

Οπότε οι διαδικασίες έχουν αλλάξει. Δες τα δύο παραπάνω link.

Με το πρώτο μπορείς να στείλεις με την φορμα που έχει - βάζοντας εννοείται όλα τα πραγματικά στοιχεία - ερωτήσεις τόσο στο Στρατ. γραφείο Θεσσαλονίκης όσο και σε αυτό της Ξάνθης και να περιμένεις απάντηση και από τους δύο.

Επίσης δες αν σου ανοίγει το δεύτερο που έχει τα τηλέφωνα. Προηγουμένως άνοιγε ενώ τώρα δεν ανοίγει σε εμένα.
    Πάντα όρθιοι

φιλε μου στο στρατολογικο θεσσαλονικης πηγα αλλα εκει περα οι ανθρωποι δεν την παλευουν , δεν πηρα απαντηση απο κοντα θα παρω απο e mail , δεν νομιζω

αυτοι οι ιδιοι που ειναι και η δουλεια τους δεν ξερανε σε πιιο μητρωω αρενων ειμαι και ουτε πως μπορουνε να μαθουνε,

Σαν να θυμήθηκα, κοιτώντας κάποια χαρτιά μου.

Τα μητρώα αρένων στα οποία είσαι εγγεγραμμένος είναι αυτά της περιοχής στην οποία γεννήθηκες. Αν δηλαδή κάποιος έχει γεννηθεί λ.χ στην Καλλιθέα Θεσσαλονικης, τότε είναι εγγεγραμμένος στα μητρώα Αρένων της Καλλιθέας.

Πάρε ένα τηλέφωνο το 11888(Το παλιό 131) και ρώτα τους ποιό είναι το τηλέφωνο του δημαρχείου της περιοχής που γεννήθηκες. Έπειτα πάρε τηλέφωνο στις πληροφορίες αυτού του δήμου και ρώτα τους πληροφορίες για το που βρίσκεται το μητρώο αρένων της περιοχής αυτής ή ποιο τηλέφωνο έχει. Αν τους πάρεις τηλεφωνο ή πας αυτοπροσώπως στο μητρώο αρρένων θα σου επιβεβαιώσουν αν ανήκεις ή δεν ανήκεις σε αυτούς και άρα θα έχεις μάθει με σιγουριά σε ποιο Σ.Γ πρέπει να απευθυνθείς για την αναβολή.
    Πάντα όρθιοι

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
    φιλε μου στο στρατολογικο θεσσαλονικης πηγα αλλα εκει περα οι ανθρωποι δεν την παλευουν , δεν πηρα απαντηση απο κοντα θα παρω απο e mail , δεν νομιζω

αυτοι οι ιδιοι που ειναι και η δουλεια τους δεν ξερανε σε πιιο μητρωω αρενων ειμαι και ουτε πως μπορουνε να μαθουνε,
    ¨

Κοιταξες στο θηλεων ;;

Αν εισαι εκει γραμμενος δε πας φανδαρος !

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΙΠΠΕΑΣ

Τα μητρώα αρένων στα οποία είσαι εγγεγραμμένος είναι αυτά της περιοχής στην οποία γεννήθηκες. Αν δηλαδή κάποιος έχει γεννηθεί λ.χ στην Καλλιθέα Θεσσαλονικης, τότε είναι εγγεγραμμένος στα μητρώα Αρένων της Καλλιθέας.

Πάρε ένα τηλέφωνο το 11888(Το παλιό 131) και ρώτα τους ποιό είναι το τηλέφωνο του δημαρχείου της περιοχής που γεννήθηκες. Έπειτα πάρε τηλέφωνο στις πληροφορίες αυτού του δήμου και ρώτα τους πληροφορίες για το που βρίσκεται το μητρώο αρένων της περιοχής αυτής ή ποιο τηλέφωνο έχει. Αν τους πάρεις τηλεφωνο ή πας αυτοπροσώπως στο μητρώο αρρένων θα σου επιβεβαιώσουν αν ανήκεις ή δεν ανήκεις σε αυτούς και άρα θα έχεις μάθει με σιγουριά σε ποιο Σ.Γ πρέπει να απευθυνθείς για την αναβολή.
    ακου ομως το φοβερο

εχω γενηθει στην Γερμανια :hypnotize :rotflmao: :rotflmao:

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΙΠΠΕΑΣ

Δεν ισχυει αυτο

Ειμαι αλλου γενημενος και αλλου ειμαι γραμμενος στα μητρωα αρρενων

Ξανθη εε?

Ασημακι και εσυ? 151/κτλ/κτλ?

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Για να δεις σε ποια μητρωα αρρενων εισαι κοιτα την ταυτοτητα σου (η παλια λεει σιγουρα για την νεα δεν ξερω)

Λοιπόν ψάχνοντας στο δίκτυο κάτι βρήκα :

------------
    Κάθε άρρεν νέο μέλος οικογενείας, εγγράφεται στα Μητρώα Αρρένων με τη Ληξιαρχική πράξη γέννησής του, την οποία εντός του πρώτου τριμήνου του επομένου έτους από τη γέννησή του, αποστέλλει σε κάθε Δήμο ή Κοινότητα το Ληξιαρχείο που συντάσσει την πράξη αυτή.
    Αρμόδιος Δήμος ή Κοινότητα για την εγγραφή του ανηλίκου είναι αυτός στου οποίου το Δημοτολόγιο φέρονται εγγεγραμμένοι οι γονείς του ανηλίκου (Ν. 2119/93)
    Όταν για οποιοδήποτε λόγο δεν εγγραφεί ο ανήλικος στα Μητρώα Αρρένων, ενώ είναι Έλληνας από γεννήσεως, χαρακτηρίζεται αδήλωτος και εγγράφεται με τη διαδικασία εγγραφής ανηλίκου αδήλωτου.

------------

Είπες ότι γεννήθηκες στην Γερμανία, έτσι ;

Μήπως, λέω μήπως όταν ήρθες στην Ελλάδα με τους γονείς σου από την Γερμανία, οι γονείς σου παρέλειψαν να σε γράψουν στα μητρώα Αρρένων ; Διότι σύμφωνα με το παραπάνω ίσως να είσαι αδήλωτος στα μητρώα αρρένων καθώς το ληξιαρχείο που συνέταξε την ληξιαρχική πράξη γέννησης σου προφανώς ήταν στην Γερμανία(όπως και αν λέγεται εκεί αυτή η υπηρεσία).

Αν οι γονείς σου, σου επιβεβαιώσουν ότι δεν σε δήλωσαν στα μητρώα αρρένων όταν ήρθατε Ελλάδα, τότε να πάτε μαζί στο δήμο διαμονής σας και να ρωτήσετε ποιές διαδικάσίες απαιτούνται για να σε γράψουν στα μητρώα ΤΩΡΑ.
    Η διαδικασία αυτή που πρέπει να κάνετε στον δήμο διαμονής σας λέγεται

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΝΗΛΙΚΟΥ ΑΔΗΛΩΤΟΥ ΣΤΑ ΜΗΤΡΩΑ ΑΡΡΕΝΩΝ

Όλα τα παραπάνω που σου αναφέρω τα βρήκα σε αρχείο pdf του δήμου Ιωαννίνων, ωστόσο θα είναι παρόμοια με αυτά που πρέπει να κάνεις και εσύ στο δικό σου δήμο. Ορίστε και τα δικαιολογητικά που χρειάζονται:

------------
    ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΝΗΛΙΚΟΥ ΑΔΗΛΩΤΟΥ
    Ο ενδιαφερόμενος πρέπει να προσκομίσει τα εξής δικαιολογητικά:
    Αίτηση Εγγραφής του ενδιαφερόμενου (σχετικό έντυπο χορηγείται από την Υπηρεσία)
    Υπεύθυνη δήλωση περί μη εγγραφής σε Μητρώα Αρρένων του ενδιαφερόμενου (σχετικό έντυπο χορηγείται από την Υπηρεσία).
    Ληξιαρχική πράξη γέννησης (σε περίπτωση που έχει γεννηθεί στο εξωτερικό, χρειάζεται πράξη του Ειδικού Ληξιαρχείου Αθηνών)
    Ληξιαρχική πράξη γάμου των γονέων
    Εν ισχύ άδεια παραμονής του παιδιού στην Ελλάδα, σε περίπτωση που γεννήθηκε στο εξωτερικό και διαμένει μόνιμα πλέον στη χώρα μας.
    Πιστοποιητικό Μητρώου Αρρένων του πατέρα (σε περίπτωση που ο πατέρας είναι αλλοδαπός, ξένο πιστοποιητικό γέννησής του και επίσημη μετάφρασή του)
    Πιστοποιητικό Δημοτολογίου της μητέρας (σε περίπτωση που η μητέρα είναι αλλοδαπή, ξένο πιστοποιητικό γέννησής της και επίσημη μετάφρασή του)
    Δύο φωτογραφίες.
    Αρνητική πράξη καταχώρησης από τα Μητρώα Αρρένων του Δήμου ή της Κοινότητας του τόπου κατοικίας των γονέων κατά το έτος γέννησής του ενδιαφερόμενου, ή από το Δήμο ή την Κοινότητα που πιθανόν οι γονείς έχουν οικογενειακή μερίδα. Η αρνητική αυτή πράξη χρειάζεται, δεδομένου ότι στην περίπτωση εγγραφής ενηλίκου αδήλωτου σε Μητρώα Αρρένων, υπάρχει το δικαίωμα επιλογής του ενηλίκου σε ποια Μητρώα Αρρένων θα εγγραφεί.

Για τους ευρισκόμενους στο εξωτερικό επιπροσθέτως χρειάζεται:
    Πράξη καθορισμού ηλικίας από τον Έλληνα Πρόξενο της χώρας όπου ο ενδιαφερόμενος διαμένει.
    Πιστοποιητικό άφιξης και αναχωρήσεως από τον Έλληνα Πρόξενο της χώρας όπου ο ενδιαφερόμενος διαμένει .Πιστοποιητικό άφιξης και αναχωρήσεως από τον Έλληνα Πρόξενο της χώρας όπου ο ενδιαφερόμενος διαμένει. Φωτοτυπίες ξένου ή Ελληνικού διαβατηρίου
    Εν ισχύ άδεια παραμονής του ενδιαφερομένου στην Ελλάδα, σε περίπτωση που γεννήθηκε στο εξωτερικό ή διαμένει μόνιμα πλέον στη χώρα μας.
    ------------

Ελπίζω να είσαι εγγεγραμμένος στα μητρώα αρρένων και να γελάσεις με την ψυχή σου για αυτά που σου αράδιασα χωρίς λόγο.

Πάντα όρθιοι

φιλε μου σε ευχαριστω πολυ που καθησες και εψαξες

αυριο πρωι εχω φυγει καρφωτος για το δημαρχειο να δω τι θα μου πουνε και εκει

οι γονεις μου δεν ξερουν

θα φτασει 13 φεβρουαριου και γω αναβολη δεν θα χω παρει

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    Καλησπέρα!

Με ένα γρήγορο ψάξιμο διαπίστωσα ότι ο φίλος ΙΠΠΕΑΣ έχει δίκιο γ@μ@ τη γραφειοκρατεία
    του Ελληνικού μας κράτους!

Δεν πίστευα στα μάτια μου όταν τα διάβασα όλα αυτά!

Ρε Μπάμπη έχω κάποιες ερωτήσεις για σένα:

1) Ψηφίζεις ? Θέλω να πω είσαι γραμμένος στο ελληνικούς
    εκλογικούς καταλόγους !

2) Εδώ και πόσα χρόνια μένεις μόνιμα στην μπανανία (Ελλάδα)?

3) Στην ταυτότητα σου έχει τόπο κατοικίας Ελλάδα?

4) Κάνεις φορολογική δήλωση?

Και πάλι καλησπέρα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
    Καλησπέρα!

Με ένα γρήγορο ψάξιμο διαπίστωσα ότι ο φίλος ΙΠΠΕΑΣ έχει δίκιο γ@μ@ τη γραφειοκρατεία
    του Ελληνικού μας κράτους!

Δεν πίστευα στα μάτια μου όταν τα διάβασα όλα αυτά!

Ρε Μπάμπη έχω κάποιες ερωτήσεις για σένα:

1) Ψηφίζεις ? Θέλω να πω είσαι γραμμένος στο ελληνικούς
    εκλογικούς καταλόγους !

2) Εδώ και πόσα χρόνια μένεις μόνιμα στην μπανανία (Ελλάδα)?

3) Στην ταυτότητα σου έχει τόπο κατοικίας Ελλάδα?

4) Κάνεις φορολογική δήλωση?

Και πάλι καλησπέρα!
    re απ τι σδοε εισαι ?

1) ναι ψηφιζω και μαλιστα στο Δημο οπου και μενω

2) 11 χρονια

3) ναι κανονικα

4)επρεπε να ειχα κανει αλλα δεν εκανα γιατι ειμαι μικρος ακομα δ=και δεν ειχα και τιποτα να δηλωσω

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Mάνα με πέρνουνε φαντάροοοοοο....
    από DoctorS στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 70
    Τελευταίο μήνυμα: 15/01/2008, 20:30
  2. Κλήση με φώτο
    από flavor στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2003, 17:11
  3. Suzuki με V-2... DESMO !!!!!
    από SeNNinhA στο forum Νέα