Το καλύτερο site με ελληνικούς υπότιτλους κατά την άποψή μου είναι το www.subs4u.gr και όσο για torrent client πολύ σωστά είπαν κάποιοι προλαλήσαντες πως το καλύτερο είναι το mtorrent![]()
Το καλύτερο site με ελληνικούς υπότιτλους κατά την άποψή μου είναι το www.subs4u.gr και όσο για torrent client πολύ σωστά είπαν κάποιοι προλαλήσαντες πως το καλύτερο είναι το mtorrent![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
Γιατί λέτε μ%$%@#ες και παραπλανείτε τον κόσμο;
Λοιπόν... Torrent είναι καινούριο σάντουιτς στα Goodys. Ή όχι! Μάρκα μπουζόκλειδου! Αυτό είναι!
Κατεβαζεις την ταινια που γουαταρεις (νομιμη παντα)
Κανεις ενα search μετα για να βρεις τους υποτιτλους για την "εκδοση" της ταινιας που κατεβασες
Βαζεις το αρχειακι τον υποτιτλων ΜΕΣΑ στο φακελο που υπαρχει η ταινια
Ανοιγεις με ΜΕDIA PLAYER και παιζει μια χαρα
Αν έχεις τα codecs εννοείτεΑρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Κατεβαζεις την ταινια που γουαταρεις (νομιμη παντα)
Κανεις ενα search μετα για να βρεις τους υποτιτλους για την "εκδοση" της ταινιας που κατεβασες
Βαζεις το αρχειακι τον υποτιτλων ΜΕΣΑ στο φακελο που υπαρχει η ταινια
Ανοιγεις με ΜΕDIA PLAYER και παιζει μια χαρα![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Αν έχεις τα codecs εννοείτε![]()
Codecs δεν εβαλα απο τοτε που το εκανα ενα clean sweep
Και μου παιζει κανονικα με τον μιντια 10
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Αν έχεις τα codecs εννοείτε![]()
Και πρέπει η ταινία να έχει ακριβώς την ίδια ονομασία με το αρχείο .srt δηλαδή τους υπότιτλους για να το ανοίξει αυτόματα αλλιώς θα πρέπει να κάνεις χειροκίνητα load subtitles.Χρειάζεσαι και το VobSub για να ανοίγει τους υπότιτλους και για να παίζεις με τις γραμματοσειρές,το μέγεθος των γραμμάτων,τον συγχρονισμό κτλ...
Fortis Fortuna Adiuvat
Στη μαμά σου το' πες;Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Codecs δεν εβαλα απο τοτε που το εκανα ενα clean sweep
Και μου παιζει κανονικα με τον μιντια 10![]()
Ας πω και γω το κατιτις μου .
1. Για torrent client : Utorrent δαγκωτό
2. Για ελληνικούς υποτίτλους καλό ψαχτηρί ειναί αυτό , σου βγάζει απο πολλά sites μαζεμένους , όμορφα και ωραία .
3. Για ξένα πράματα καλό ψαχτηρί ειναι τούτο . Δυστυχώς το demonoid to καθαρίσανε . Ελληνικοί τρακερς ειναι αυτός και αυτός . Και οι δύο απαιτούν εγγραφή με τον δεύτερο να είναι αρκετά αυστηρός σε θέματα copyright και ratio.
4.Για προβολή ταινιών BSPlayer αν και απαρχαιωμένο κάπως .
5.Για ενσωμάτωση υποτίτλων μέσα στην εικόνα της ταινίας , για avi, το avisub (θέλει χρόνο)
6.Για ενσωμάτωση υποτίτλων μέσα στο avi , ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ, όπως το παραπάνω προτείνω ανεπιφύλακτα και δοκιμασμένα το AVIAddXSubs. Με έσωσε καθώς αν και το dvd player μου υποστηρίζει divx , avi , κλπ και φορτώνει εξωτερικούς υποτίτλους (srt,sub) τις ελληνικές γραμματοσειρές δεν τις αναγνωρίζει .Ετσι την πάτησαν πολλοί από αυτά που διαβάζω . Με το παραπάνω προγραμματακι σε 1.5 λεπτό έχεις περασει subs μέσα στο avi και τις βλεπει το dvd player κανονικα σαν να βλεπει dvd disk
Για dc ++ άλλη φορά .
:rotflmao:
Τα παραπάνω πρόγραμμα είναι σχεδόν όλα free .Google and enjoy
Modenas Kriss 125
:a31: :a019: :a47: :a57: :a57: :a019: :a16: :a16:Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Λοιπόν ας τα πάρουμε από την αρχή :![]()
Τι είναι το BitTorrent;
Πρόκειται για ένα πρωτόκολλο το οποίο είναι σχεδιασμένο για τη μεταφορά δεδομένων. Ο τρόπος λειτουργίας του BitTorrent το κατατάσσει στην κατηγορία Peer To Peer, αφού οι χρήστες συνδέονται μεταξύ για να λάβουν ή να αποστείλουν τμήματα των μοιραζόμενων αρχείων. Στην όλη διαδικασία σημαντική είναι η λειτουργία του Tracker (Ιχνηλάτη). Πρόκειται για έναν υπολογιστή που αποτελεί ουσιαστικά το διαχειριστή των συνδέσεων μεταξύ των χρηστών. O Tracker ουσιαστικά παίζει το ρόλο του μεσάζονται χωρίς να έχει γνώση του περιεχομένου των δεδομένων που διανέμονται μεταξύ των χρηστών.
Τι είναι το αρχείο .torrent;
Ένα αρχείο .torrent περιέχει πληροφορίες για τα δεδομένα που μοιράζονται οι χρήστες μεταξύ τους. Το αρχείο .torrent δημιουργείται αρχικά από έναν χρήστη ο οποίος διαθέτει το σύνολο των δεδομένων. Αφού λοιπόν δημιουργήσει το .torrent, έπειτα το ανεβάζει στον tracker. O tracker με τη σειρά του προσθέτει τις πληροφορίες που χρειάζεται για να δώσει στο .torrent μία μοναδική ταυτοποίηση (info hash), ώστε να είναι σε θέση να διαχειρίζεται τα στατιστικά του. Έπειτα, το νέο .torrent είναι πλέον διαθέσιμο στους υπόλοιπους χρήστες.
Τι είναι οι seeders, οι leechers και οι peers;
Seeders αποκαλούνται οι χρήστες οι οποίοι διαθέτουν το σύνολο, δηλαδή το 100%, των δεδομένων που περιγράφονται από το αρχείο .torrent και παράλληλα το μοιράζουν σε άλλους χρήστες.
Leechers αποκαλούνται οι χρήστες οι οποίοι κατεβάζουν τα δεδομένα που περιγράφονται από το .torrent και επομένως διαθέτουν και μοιράζονται κάποιο τμήμα από αυτά τα δεδομένα. Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία του κατεβάσματος του συνόλου των δεδομένων, τότε ο leecher μετατρέπεται σε seeder.
Peers είναι το σύνολο των χρηστών που είναι seeders και leechers
Τώρα αυτό που εσύ χρειάζεσαι κάποιο πρόγραμμα με το οποίο θα ανοίγεις το αρχείο .torrent & αυτό στη συνέχεια θα κατεβάζει το αρχείο που θες. Αν για παράδειγμα λοιπόν θες να κατεβάσεις τη ταινία Matrix, χρειάζεσαι το matrix.torrent το οποίο ουσιαστικά περιέχει διάφορες πληροφορίες για το που υπάρχει το αρχείο που θες, ποιος το έχει & άλλα τέτοια. Το πρόγραμμα που σου προτείνω είναι το μtorrent . Το κάνεις install & μετά ανοίγεις το αρχείο .torrent με αυτό & όλα γίνονται.
Happy downloading![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
:a31: :a019: :a47: :a57: :a57: :a019: :a16: :a16:
![]()
![]()
Τι τρέχει μάστορα? Δε σου άρεσαν οι οδηγίες μου...?Ε?![]()
oraies itan :oΑρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Τι τρέχει μάστορα?
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Θα τα πούμε αύριο εμείς οι 2Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
oraies itan :o![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
βαζω μπυρονια σε οποιον μου βρει τη μασκα(την σειρα,οχι την ταινια)εχουν βγει 3 κυκλοι επεισοδιων,ΚΑΝΕΝΑΣ ομως δεν εχει κυκλοφορισει επισημα σε dvd οποτε δυσκολο να βρεθει rip...
σε οποιαδηποτε μορφη,εννοειται...
για οποιον δεν ξερει την σειρα
http://www.youtube.com/watch?v=SU57N...eature=related
![]()
teenage angst has paid off well, now I'm bored 'n' old
Αν κάποιος (νομίζει ότι) ασχολείται με το άθλημα torrents και p2p μπορεί να περάσει μια βόλτα και από εδώ:
www.p2pgr.com
και τωρα;
κατεβηκε η ταινια 100%...
πως την βλεπω γαμω την τρελα μου γαμω;
το media pleyer των windows δεν την βλεπει παντως...