Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 19

Θέμα: ΟΡΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ

ΟΡΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ

Το Μάιο του 2007 μου έρχεται φωτογραφική κλήση για παράβαση ορίου ταχύτητας στην αττική οδό με 163 χλμ (μόνο , μαλακία μου γιατί αφού είχα την πινακίδα από κάτω, δεν έπρεπε να την έχω καθόλου, τώρα την έχω βγάλει.
    Τώρα θα μου πείτε πως είδε το ραντάρ την πινακίδα.Είναι στημένο στην άσφαλτο σε απόσταση 50cm απ' αυτήν & πιάνει τα πάντα.
    Τα σημεία που υπάρχουν τα ραντάρ αυτά τα οποία & αναφέρονται από πινακίδα, είναι στην μεγάλη ευθεία πηγαίνοντας για Ελευσίνα, στον περιφερειακό Υμηττού μεταξύ Χολαργού - Αγίας Παρασκευής & στη μεγάλη ευθεία πηγαίνοντας για αεροδρόμιο μετά την έξοδο Σπατών.
    Επειδή όμως η παράβαση ήταν πριν την ισχύ του νέου Κ.Ο.Κ. μου είπαν ότι θα μπει αρχείο.
    Προχθές μου ήρθε μπάτσος στο σπίτι για το ίδιο πράγμα, πήγα την επόμενη στο τμήμα για κατάθεση όπως μου είπε, αλλά το χαρτί που είχαν εκεί ήταν για να παραδώσω το δίπλωμα για 30 ημέρες.
    Εκανα αντιρρήσεις για να έχει η απόφαση ανασταλτικό χαρακτήρα & μετά από επικοινωνία με την τροχέα αττικής οδού μου είπαν ότι όντως το ποινικό μέρος δεν ισχύει, αλλά το διοικητικό που είναι η αφαίρεση διπλώματος ισχύει.
    Τώρα περιμένω να δω τι θα γίνει, μου είπαν ότι μάλλον δεν θα το πάρουν γιατί έχω επικαλεστεί επαγγελματικούς λόγους.
    Στην αστυνομία μου είπαν επίσης ότι με αυτές τις κλήσεις γίνεται χαμός.
    Μα είναι δυνατόν να έχουν τέτοια όρια ταχύτητας ρε παιδιά (μέχρι 120 χλμ ή & 70 χλμ σε κάποια σημεία), όλοι μα όλοι πάνε του σκοτωμού.
    Δεν σε αναγκάζουν να γίνεις παράνομος ;
    Τώρα πια μπαίνοντας αττική οδό ταινιούλα.

ΥΓ Σημειωτέον ότι αν σε πιάσει το ραντάρ η κλήση σου έρχεται μετά από τουλάχιστον 4 μήνες, εμένα μου ήρθε τέλη Σεπτέμβρη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της BUSA MAKIS

Re: ΟΡΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από FZ1S
    Το Μάιο του 2007 μου έρχεται φωτογραφική κλήση για παράβαση ορίου ταχύτητας στην αττική οδό με 163 χλμ (μόνο , μαλακία μου γιατί αφού είχα την πινακίδα από κάτω, δεν έπρεπε να την έχω καθόλου, τώρα την έχω βγάλει.
    Τώρα θα μου πείτε πως είδε το ραντάρ την πινακίδα.Είναι στημένο στην άσφαλτο σε απόσταση 50cm απ' αυτήν & πιάνει τα πάντα.
    Τα σημεία που υπάρχουν τα ραντάρ αυτά τα οποία & αναφέρονται από πινακίδα, είναι στην μεγάλη ευθεία πηγαίνοντας για Ελευσίνα, στον περιφερειακό Υμηττού μεταξύ Χολαργού - Αγίας Παρασκευής & στη μεγάλη ευθεία πηγαίνοντας για αεροδρόμιο μετά την έξοδο Σπατών.
    Επειδή όμως η παράβαση ήταν πριν την ισχύ του νέου Κ.Ο.Κ. μου είπαν ότι θα μπει αρχείο.
    Προχθές μου ήρθε μπάτσος στο σπίτι για το ίδιο πράγμα, πήγα την επόμενη στο τμήμα για κατάθεση όπως μου είπε, αλλά το χαρτί που είχαν εκεί ήταν για να παραδώσω το δίπλωμα για 30 ημέρες.
    Εκανα αντιρρήσεις για να έχει η απόφαση ανασταλτικό χαρακτήρα & μετά από επικοινωνία με την τροχέα αττικής οδού μου είπαν ότι όντως το ποινικό μέρος δεν ισχύει, αλλά το διοικητικό που είναι η αφαίρεση διπλώματος ισχύει.
    Τώρα περιμένω να δω τι θα γίνει, μου είπαν ότι μάλλον δεν θα το πάρουν γιατί έχω επικαλεστεί επαγγελματικούς λόγους.
    Στην αστυνομία μου είπαν επίσης ότι με αυτές τις κλήσεις γίνεται χαμός.
    Μα είναι δυνατόν να έχουν τέτοια όρια ταχύτητας ρε παιδιά (μέχρι 120 χλμ ή & 70 χλμ σε κάποια σημεία), όλοι μα όλοι πάνε του σκοτωμού.
    Δεν σε αναγκάζουν να γίνεις παράνομος ;
    Τώρα πια μπαίνοντας αττική οδό ταινιούλα.

ΥΓ Σημειωτέον ότι αν σε πιάσει το ραντάρ η κλήση σου έρχεται μετά από τουλάχιστον 4 μήνες, εμένα μου ήρθε τέλη Σεπτέμβρη.
    Αποψή μου είναι να συμβουλευτείς κάποιον καλό δικηγόρο που ασχολείτο με τέτοιες υποθέσεις.
    Εσύ μπορεί να είχες δώσει την μηχανή σου στον αδελφό σου ή σε κάποιο φίλο σου.
    Που ξέρει η αστυνομία ποιός οδηγούσε την μηχανή;;;;;;;;
    Μάκης

Re: Re: ΟΡΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από BUSA MAKIS
    Αποψή μου είναι να συμβουλευτείς κάποιον καλό δικηγόρο που ασχολείτο με τέτοιες υποθέσεις.
    Δεν ξέρει γι' αυτό και εγκαλεί τον κατα νόμο ιδιοκτήτη. Το σίγουρο είναι οτι κάποιος οδηγούσε τη μηχανή - δεν πήγαινε μόνη της, εάν ο ιδιοκτήτης καταφέρει και αποδείξει οτι οδηγούσε άλλος, τότε ίσως το πρόστιμο μετακυλίεται.

Σίγουρα καποιος θα το φάει γιατί είπαμε δεν πήγαινε μόνη της η μηχανή.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Re: Re: ΟΡΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ

Και να την είχα δώσει σε κάποιον πρέπει να τον κατονομάσεις, άρα διώκουν εκείνον. Με το να πεις δεν ήμουν εγώ δεν κερδίζεις τίποτα.
    Ασε που αν τελικά δεν γίνει τίποτα & δεν παραδώσω το δίπλωμα διώκομαι ποινικά πλέον & ας έχει παραγραφεί η παράβαση.

Re: Re: Re: ΟΡΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ

...
    Άσχετο, μια και ανέφερες οτι έχεις βγάλει την πινακίδα, φαντάζομαι γνωρίζεις πόσο είναι το πρόστιμο για αυτό...

(τσούζει άσχημα )
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Δεν νομίζω πως είναι τόσο απλά τα πράγματα.΄

1. Δεν είσαι υποχρεωμένος να πεις τίποτε εφ΄όσων οδηγούσε συγγενικό σου πρόσωπο 1 βαθμού .

2. Την ώρα που θα σε καλέσουν στο τμήμα αν δεν υπογράψεις τίποτα δηλ. ότι αποδέχεσαι την κλήση πας δικαστικά και τότε πρέπει να έρθει αστυνομικός για να βεβαιώση την παράβαση.
    Ποιόν είδε;;;

Αν βάλεις δικηγόρο υπάρχει τρίπα να την γλυτώσεις.
    Μάκης

Re: Re: Re: Re: ΟΡΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Άσχετο, μια και ανέφερες οτι έχεις βγάλει την πινακίδα, φαντάζομαι γνωρίζεις πόσο είναι το πρόστιμο για αυτό...

(τσούζει άσχημα )
    Για την συγκεκριμένη μηχανή δεν έχω πινακίδα, την έχω μόνο για μακρινές βόλτες & πίστα όπως & οι περισσότεροι εδώ μέσα.
    Οσον αναφορά για την κάλυψη της πινακίδας με ταινία (μόνο για την αττική οδό πλέον, που & αυτό δεν μου αρέσει ΚΑΘΟΛΟΥ) είναι για την 2η μηχανή που κυκλοφορώ κάθε μέρα & δεν γίνεται να μην έχω.
    Πληροφοριακά ποιος από εδώ μέσα πηγαίνει ακριβώς στα όρια των πινακίδων ;

Re: Re: Re: Re: Re: ΟΡΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ

Για την συγκεκριμένη μηχανή δεν έχω πινακίδα, την έχω μόνο για μακρινές βόλτες & πίστα όπως & οι περισσότεροι εδώ μέσα.
    οτι πεις, εγώ απλά ανέφερα οτι το πρόστιμο για αυτό ειναι ζόρικο
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS
    δεν εισαι αναγκασμενος απο τον ιδιο το νομο να πεις ποιος οδηγουσε....(ανετα μπορεις ακομα να πεις οτι απλα δεν θυμασαι πριν 4 μηνες ποιος το οδηγουσε..)

η κληση παει στον οδηγο και οχι στο οχημα....αρα απο τη στιγμη που δεν ξερουν ποιος οδηγουσε μπαινει αρχειο...

καποιοι το ειχαν ψαξει και το ειχα μαθει...απλως θελει ορεξη να τραβιεσαι σε δικαστηρια,δικηγορους, ..κ.λ.π
    Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

Re: Re: Re: Re: Re: ΟΡΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ

Πληροφοριακά ποιος από εδώ μέσα πηγαίνει ακριβώς στα όρια των πινακίδων ;
    Εγώ πάω το κομμάτι αυτό που περιγράφεις στην Α.Ο. στο ύψος του Χολαργού τουλάχιστον
    1-2 φορές την εβδομάδα, πάντα πάνω από το όριο ταχύτητας.
    Μάκης

Banned Το avatar του/της crewdriver
    επειδη θα ειναι και ο αστυνομικος παρων,βαλε το δικηγορο να ρωτηση πως επελεξε την δικη σου μηχανη για ελεγχο αναμεσα σε τοσα οχηματα.δε θα μπορει να αποδειξη κατι οποτε εισαι καθαρος!

Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
    δεν εισαι αναγκασμενος απο τον ιδιο το νομο να πεις ποιος οδηγουσε....(ανετα μπορεις ακομα να πεις οτι απλα δεν θυμασαι πριν 4 μηνες ποιος το οδηγουσε..)

η κληση παει στον οδηγο και οχι στο οχημα....αρα απο τη στιγμη που δεν ξερουν ποιος οδηγουσε μπαινει αρχειο...

καποιοι το ειχαν ψαξει και το ειχα μαθει...απλως θελει ορεξη να τραβιεσαι σε δικαστηρια,δικηγορους, ..κ.λ.π
    Ειδικά αν είναι να σου πάρουν το δίπλωμα και να πληρώσεις καμια 400 ευρώ.

Αν η μηχανή ή το αυτοκίνητο ήταν σε δύο ονόματα η άδεια κυκλοφορίας τι θα γίνονταν μετά;;
    Μάκης

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ΟΡΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ

Εγώ πάω το κομμάτι αυτό που περιγράφεις στην Α.Ο. στο ύψος του Χολαργού τουλάχιστον
    1-2 φορές την εβδομάδα, πάντα πάνω από το όριο ταχύτητας.
    εγω σχεδον καθε μερα....

δεν μου εχει τυχει ποτε ρανταρ...2 χρονια μπαινω καθημερινα αττικη οδο και περιφεριακο...(εκτος αν με εχουν πετυχει αυτα και δεν το ξερω...:hypnotize :rotflmao: .... )

αυτα τα ρανταρ τα ειχα ακουσει αλλα δεν τα εχω δει...ειναι εμφανη..? ...ειναι ευκολο να αναγνωριστουν..?..μιλαμε σε λιγο νορμαλ ταχυτητες ...150-160...

ο καγκουρας...

Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS

Δεν υπάρχει καθόλου χρόνος για να τραβιέμαι σε δικαστήρια & δικηγόρους αν & η δουλειά μου έχει πολύ μεγάλη σχέση με όλα τα παραπάνω που αναφέρεις.
    Σου έχει τύχει να μπλέξεις μ' όλα αυτά, είναι κάτι σαν το γιατρό ένα πράμα.
    Σε τρακάρισμα που είχα πριν από 2 χρόνια (ικανοποιήθηκα πλήρως, πήγα δικαστικά) μου βγήκε ο καρκίνος, όσοι το έχουν περάσει καταλαβαίνουν.

Δεν υπάρχει καθόλου χρόνος για να τραβιέμαι σε δικαστήρια & δικηγόρους αν & η δουλειά μου έχει πολύ μεγάλη σχέση με όλα τα παραπάνω που αναφέρεις.
    Σου έχει τύχει να μπλέξεις μ' όλα αυτά, είναι κάτι σαν το γιατρό ένα πράμα.
    Σε τρακάρισμα που είχα πριν από 2 χρόνια (ικανοποιήθηκα πλήρως, πήγα δικαστικά) μου βγήκε ο καρκίνος, όσοι το έχουν περάσει καταλαβαίνουν.
    γι αυτο το λογο το ειπα και εγω....πακετο χοντρο...

ο καγκουρας...

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. 1ος ΑΓΩΝΑΣ Π.Π. ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ - ΜΕΓΑΡΑ
    από MARKAL στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 56
    Τελευταίο μήνυμα: 16/04/2007, 09:14
  2. 'Οριο ταχύτητας
    από JIM_DADO στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 06/04/2007, 21:18