Το Μάιο του 2007 μου έρχεται φωτογραφική κλήση για παράβαση ορίου ταχύτητας στην αττική οδό με 163 χλμ (μόνο, μαλακία μου γιατί αφού είχα την πινακίδα από κάτω, δεν έπρεπε να την έχω καθόλου, τώρα την έχω βγάλει.
Τώρα θα μου πείτε πως είδε το ραντάρ την πινακίδα.Είναι στημένο στην άσφαλτο σε απόσταση 50cm απ' αυτήν & πιάνει τα πάντα.
Τα σημεία που υπάρχουν τα ραντάρ αυτά τα οποία & αναφέρονται από πινακίδα, είναι στην μεγάλη ευθεία πηγαίνοντας για Ελευσίνα, στον περιφερειακό Υμηττού μεταξύ Χολαργού - Αγίας Παρασκευής & στη μεγάλη ευθεία πηγαίνοντας για αεροδρόμιο μετά την έξοδο Σπατών.
Επειδή όμως η παράβαση ήταν πριν την ισχύ του νέου Κ.Ο.Κ. μου είπαν ότι θα μπει αρχείο.
Προχθές μου ήρθε μπάτσος στο σπίτι για το ίδιο πράγμα, πήγα την επόμενη στο τμήμα για κατάθεση όπως μου είπε, αλλά το χαρτί που είχαν εκεί ήταν για να παραδώσω το δίπλωμα για 30 ημέρες.
Εκανα αντιρρήσεις για να έχει η απόφαση ανασταλτικό χαρακτήρα & μετά από επικοινωνία με την τροχέα αττικής οδού μου είπαν ότι όντως το ποινικό μέρος δεν ισχύει, αλλά το διοικητικό που είναι η αφαίρεση διπλώματος ισχύει.
Τώρα περιμένω να δω τι θα γίνει, μου είπαν ότι μάλλον δεν θα το πάρουν γιατί έχω επικαλεστεί επαγγελματικούς λόγους.
Στην αστυνομία μου είπαν επίσης ότι με αυτές τις κλήσεις γίνεται χαμός.
Μα είναι δυνατόν να έχουν τέτοια όρια ταχύτητας ρε παιδιά (μέχρι 120 χλμ ή & 70 χλμ σε κάποια σημεία), όλοι μα όλοι πάνε του σκοτωμού.
Δεν σε αναγκάζουν να γίνεις παράνομος ;
Τώρα πια μπαίνοντας αττική οδό ταινιούλα.
ΥΓ Σημειωτέον ότι αν σε πιάσει το ραντάρ η κλήση σου έρχεται μετά από τουλάχιστον 4 μήνες, εμένα μου ήρθε τέλη Σεπτέμβρη.