Έψαχνα κάποια να μου κάνει σκιά το καλοκαίριΑρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
τωρα εσυ τι καθεσαι και σκεφτεσαι ;;
αφου πας για ησαϊα !!!
:smilea:![]()
![]()
Έψαχνα κάποια να μου κάνει σκιά το καλοκαίριΑρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
τωρα εσυ τι καθεσαι και σκεφτεσαι ;;
αφου πας για ησαϊα !!!
:smilea:![]()
![]()
λόγω της μετεγγραφής μας όχι πιά Δυναμό Μόσχας αλλά ΦενέρΜπαχτσέ, κι όπως έμαθα από 2012 Ζενίτ Καζάν κι ας με μισήσουν Παπαθεμελής και Ψωμιάδης και Καρατζαφέρης
Συγνώμη ρε φιλαράκι αλλά δεν μπορώ... πρέπει να ρωτήσω...Αρχικά δημιουργήθηκε από maeonapii-1100
θα χοροπηδάμε στο Πεκίνο όπου θα πάρουμε το ρημάδι το ολυμπιακό χρυσό, το μόνο που λίππει για να γίνει πλήρης η συλλογή μας![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
με το μέτρο σου σηκώνεται...?
Μικρό κορίτσι με τα βήματα χαμένα
Τυχαία γόνατα ξεκούρασαν τα οστά μου
Μα πάντα θα 'ρχομαι από τ' άπειρο σε σένα
Με το χαμόγελό σου στη ματιά μου...
λόγω της μετεγγραφής μας όχι πιά Δυναμό Μόσχας αλλά ΦενέρΜπαχτσέ, κι όπως έμαθα από 2012 Ζενίτ Καζάν κι ας με μισήσουν Παπαθεμελής και Ψωμιάδης και Καρατζαφέρης
Αφ'νού παραπάνω ποιός τού τά'πρηξε;:rotflmao: :rotflmao:
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Pε πστ μου που μπλέξαμε.....![]()
Η παραπάνω φωτό δεν συγκαταλέγεται στην κατηγορία ''ειδεχθές θέαμα''?
Παρακαλώ κάποιο ''αφεντικό '' να τη στείλει στο πυρ το εξώτερο.
@Maeononapi μπορείς να μου εξηγήσεις πως από τη ducati κατέληξες στα μπάζα του ανατολικού μπλοκ και στα πρησμένα αρχίδια???![]()
Και γιατί μας τα πρήζεις και εμάς με τα παραπάνω μπάζα????
![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ που γεννήθηκε σα σήμερα το 1929????Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Pε πστ μου που μπλέξαμε.....![]()
Η παραπάνω φωτό δεν συγκαταλέγεται στην κατηγορία ''ειδεχθές θέαμα''?
Παρακαλώ κάποιο ''αφεντικό '' να τη στείλει στο πυρ το εξώτερο.
@Maeononapi μπορείς να μου εξηγήσεις πως από τη ducati κατέληξες στα μπάζα του ανατολικού μπλοκ και στα πρησμένα αρχίδια???![]()
Και γιατί μας τα πρήζεις και εμάς με τα παραπάνω μπάζα????
![]()
![]()
![]()
![]()
Έλεος επιτέλους με την Gamova...Σαν αθλήτρια την σέβομαι απόλυτα αλλά είναι επιεικώς απαράδεκτη εμφανισιακά.Τα είπα και ξαλάφρωσα...
Fortis Fortuna Adiuvat
http://www.youtube.com/watch?v=HAOGHjQK-wIΑρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
αχ ρε μελαχρινάκι, με πότισες φαρμάκι...
τα μελαχρινά σου μάτια μ'έκαναν χίλια κομμάτια...![]()
![]()
![]()
![]()
Έτσι... Δράκουλας των Εξαρχειών...![]()
:a19: