Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 18 από 18

Θέμα: Να ανησυχώ κι εγώ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αγγελε τα πισω σου σωληνακια δεν μου κανουν,και τα μπροστα ειναι 2-3 εκ πιο μεγαλα σε μηκος.
    Προφανως ειναι για ψεκαστο φερινγκατο,η ειναι για αλλο μηχανακι δεν εχω καταλαβει ακομα....
    Τα μπροστινα παντως ειπα στον μαστορα να τα βαλει αφου σιγουρευτει οτι στην συμπιεση του μπροστινου δεν θα δημιουργουν κανενα προβλημα και θα ξερουμε αυριο.
    Τα πισω θα τα κρατησω και θα τα βαλω αγγελια τσαμπε εκτος και αν σου κανει εσενα.(εννοειται οτι θα σε πλερωκω κανονικα πορδουλινι μου) ....
    Αντε παλι την σκαπουλαρες τσογλανε....
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Ρε Αγγελε να ρωτηξω κατι?Μπορει να πω και λαλακια βεβαια...

Επειδη και μενα ακουγεται αυτο που λες και το εψαξα στην GSXR μου μηπως εχεις και το SV απο την μανα του σκαμπιλιζατερ???

Εμενα παντως απο εκει ακουγεται το τσικ τσικ που λες.
    Keep spamming!!!:a13:

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    @ Τropeas:Την είδα την αγγελία για τα τακάκια σου 5-6 μέρες αφού τα έβαλα .Το καλυματάκι πολύ το γουστάρω ( εδώ και καιρό) αλλά έλα που βάζω κι άλλο κωλαράκι εκτός απ'το δικό μου στο SV..Κάποια στιγμή θα στο πάρω πάντως , αν βρεις να το πουλήσεις αλλού βέβαια δώστο , μην κολλάς

@Gcrook:Λοιπόν κράτα τα μπροστινά και δώκε μου το πίσω να το βάλω εγώ(όταν ξαναπάρω σωληνάκια) που μου κάνει.2-3 εκατοστά που λες δεν πιστεύω να σου κάνει πρόβλημα,το θέμα είναι να μην σου είναι κοντά.Τα λεφτά τα βρίσκουμε..

@GIXXERAKIAS:Όχι ,τα SV δεν έχουν σταμπιλιζατέρ ( και όχι σΚαμπιλιζατέρ ).Είναι low budget μηχανάκια .
    Το τσικ εσένα στο κάνει συνεχόμενα ή σε κάποια σημεία ( ακανόνιστα κάθε φορά) καθώς στρίβεις το τιμόνι?Τι να σου πω , ούτε εγώ κατάλαβα τι σκατά ήταν...Το πολύ πολύ οδήγα μια φορά στη βροχή και μπορεί να σου φύγει και σένα:wacko:
    Πάντως αν χρειαστείς ρουλεμάν στείλε ένα πμ στον gcrook να σου πει από που να πάρεις φτηνά
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Να'μαι κι εγω!
    από Tibby στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 30/06/2012, 22:20
  2. Άντε να πω κι εγώ ένα
    από makis206 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 07/06/2008, 00:28
  3. Λέτε να έγινα κι εγώ...
    από DimChios στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 96
    Τελευταίο μήνυμα: 09/01/2007, 15:57
  4. Κυριε Κυριε ? να πω ενα ανεκδοτο κι εγω?
    από bmour στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 15/12/2004, 08:07

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF