Άααα γεια σου !Αρχικά δημιουργήθηκε από franki26gr
Μακαρε αυτα εμενα μου περισεψαν....
Απο την εγκατασταση....
Μηπως βιδωνουν πανω εκει που ειναι οι 2 βιδες της μηχανησ στο πισω μερος....??
Ακριβώς, θα βγάλεις τις δύο εργοστασιακές βίδες απ'το πλαστικό μαύρο ματ καπάκι που γράφει Honda και θα βάλεις τις βίδες της σχάρας όπως ακριβώς τις βλέπεις στο σχήμα.
Πρώτα βάλε τους αποστάτες (με το νούμερο 6 στο σχήμα) μέσα στις τρύπες του πλαστικού καπακιού, μετά βάλε τη βάση της σχάρας να πατήσει πάνω τους και βίδωσε τις βίδες με τις ροδέλες !
Απλό !
Τip: Φύλαξε κάπου τις εργοστασιακές βίδες, δεν ξέρεις πότε μπορεί να σου ξαναχρειαστούν![]()
Καλοφόρετη !!![]()
![]()
Ακριβώς !Αρχικά δημιουργήθηκε από franki26gr
Στη δικια σου φωτο φαινεται οτι τα εχεις βιδωσει....![]()
Ευτυχώς είχα τραβήξει αναλυτικές φωτογραφίες ο ψωνάρας![]()
![]()
Καταλαβες την απορια μου....??
Και που να δεις την κουκλα μας με τα λευκα φλασακια τα οποια ειναι φιμε (τα πηρα απο το ιντερνετ & μονο τα μπροστα...)
Σου ετοιμαζω φωτο συντομα..
![]()
![]()
![]()
Δεν κάνει τίποτις αγαπητέΑρχικά δημιουργήθηκε από franki26gr
Οκ....
Under stand ......
Τhanks a lot....
![]()
![]()
![]()
Με το καλό και τα φλασάκιααααα !!
![]()
![]()
![]()
Καλησπέρα παίδες!!!!
Υπάρχει μήπως καμία φωτο απο την σχάρα μαζί με την έξτρα βάση για την μεγάλη μπαγκαζιέρα;;
Aδελφε κανε λιγο υπομονη....2-3 μερες και θα ανεβασω εγω απο το δικο μου που εχω τη σχαρα μαζι με τον προσαρμογεα για τις μεγαλες βαλιτσες
Να υπενθυμίσω ότι στις φωτό -του παρελθόντος- δεν βλέπω τοποθετημένους τους ταχυσύνδεσμους ασφάλισης της πλάκας κουμπώματος της βαλίτσας (ή προσαρμογέα ).
You BETA believe...
Σωτήρη -αν εννοείς τις δικές μου φωτό- αυτό συμβαίνει επειδή οι συγκεκριμένοι σύνδεσμοι βρίσκονταν μέσα στην πλάκα κουμπώματος της βαλίτσας και όχι μέσα στις βίδες της σχάρας, την οποία πλάκα/προσαρμογέα την παράλαβα αργότερα και δεν την προσάρμοσα ποτέ πάνω στη σχάρα αφού δεν κούμπωνε και η βαλίτσα που είχα τότε !Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Να υπενθυμίσω ότι στις φωτό -του παρελθόντος- δεν βλέπω τοποθετημένους τους ταχυσύνδεσμους ασφάλισης της πλάκας κουμπώματος της βαλίτσας (ή προσαρμογέα ).![]()
![]()
Eννοείς ως κιτ-ανταλλακτικό, έτσι?Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Σωτήρη -αν εννοείς τις δικές μου φωτό- αυτό συμβαίνει επειδή οι συγκεκριμένοι σύνδεσμοι βρίσκονταν μέσα στην πλάκα κουμπώματος της βαλίτσας και όχι μέσα στις βίδες της σχάρας, την οποία πλάκα/προσαρμογέα την παράλαβα αργότερα και δεν την προσάρμοσα ποτέ πάνω στη σχάρα αφού δεν κούμπωνε και η βαλίτσα που είχα τότε !![]()
![]()
![]()
εγώ δεν θυμάμαι γιατί τα είχα πάρει όλα μαζί....
You BETA believe...
Ως κιτ που δίνεται μαζί με τον προσαρμογέα για να "κουμπωθεί" πάνω στη σχάραΑρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Eννοείς ως κιτ-ανταλλακτικό, έτσι?![]()
![]()
Και μια φωτο μαζι με την βαλίτσα please!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από franki26gr
Aδελφε κανε λιγο υπομονη....2-3 μερες και θα ανεβασω εγω απο το δικο μου που εχω τη σχαρα μαζι με τον προσαρμογεα για τις μεγαλες βαλιτσες![]()