Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 24

Θέμα: Για πείτε μου ρε μαστόρια λίγο από τις γνώσεις σας..

Question Για πείτε μου ρε μαστόρια λίγο από τις γνώσεις σας..

Έβαλα smart tre στο V-strom και όλα μια χαρά. (νομίζω)
    Σε μια πολύ μικρή βόλτα που έκανα η μοτοσικλέτα έγραψε άνετα 230km. Άκουσα κάπου πως ενδέχεται ψηλά ο κινητήρας να στεγνώνει από καύσιμο. Με λίγα λόγια ίσως να μπορεί να πάει και καλύτερα. (ή και χειρότερα ποιος ξέρει..)
    Η ερώτηση που θέλω να σας κάνω είναι η εξής: Επειδή έχω ένα PCIII στα χέρια μου και κάθεται, αξίζει το κόπο να το βάλω; Και αν αξίζει που μπορώ να κάνω σωστά το πακέτο, καυσανάλυση – δυναμομέτρηση - χάρτης και με τι κόστος;
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71

Re: Για πείτε μου ρε μαστόρια λίγο από τις γνώσεις σας..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
    Σε μια πολύ μικρή βόλτα που έκανα η μοτοσικλέτα έγραψε άνετα 230km. Άκουσα κάπου πως ενδέχεται ψηλά ο κινητήρας να στεγνώνει από καύσιμο. Με λίγα λόγια ίσως να μπορεί να πάει και καλύτερα. (ή και χειρότερα ποιος ξέρει..)
    Η ερώτηση που θέλω να σας κάνω είναι η εξής: Επειδή έχω ένα PCIII στα χέρια μου και κάθεται, αξίζει το κόπο να το βάλω; Και αν αξίζει που μπορώ να κάνω σωστά το πακέτο, καυσανάλυση – δυναμομέτρηση - χάρτης και με τι κόστος;
    Ρε π@π#ρα,αντε παρε ενα street που θες διακοσοπενηνταρες με το Vstrom
    Που πα' ρε Καραμητρο με τα Battlewing?
    Το μοτερ μπορει να βγαλει 120 αλογα...
    Εσυ ΠΩΣ θα τα βαλεις στον δρομο?

Εκτος εαν εχεις βαλει στο ματι να καταστρεψεις οτι αμαξι κυκλοφορει στον δρομο.Πως να σταματησει ρε χαμενε απο τις 200+αρες το Vstrom?
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Συγνώμη αλλά και εγώ συμφωνώ με το stromer
    ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

http://www.nea-peramos.gr/

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ PC!!!!!

εγω το εβαλα προσφατα στο sv (ιδιος κινητηρας, αν μιλάμε για το 100αρι) και η διαφορά ειναι μεγάλη ακομα και χωρίς ειδικη καυσαναλυση και ρυθμιση σε δυναμομετρο
    (που ουσιαστικά σημαινει οτι φτιαχνει ο μαστορας έναν χαρτη αναφλεξης ειδικα για το μηχανακι σου με την τρέχουσα διαμορφωση...) αλλα ακομα και αν δεν μεινεις ικανοποιημενος απο τον ''μαμα'' χαρτη που έχει φορτωμενο το PC (ειναι χαρτης για εντελώς stock μηχανή) αν ψάξεις στην ιστοσελιδα της dynojet μπορεί να βρεις καπιον που να ταιριάζει στην διαμορφωση της μηχανής σου και ετσι να γλητωσεις και το έξοδο της ρυθμισης.

α και μαλλον το tre το πηρες τζάμπα διοτι ουσιαστικά το PC επιλυει τον λόγο για τον οποιο έβαλες το tre...

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap

Re: Για πείτε μου ρε μαστόρια λίγο από τις γνώσεις σας..

Σε μια πολύ μικρή βόλτα που έκανα η μοτοσικλέτα έγραψε άνετα 230km. Άκουσα κάπου πως ενδέχεται ψηλά ο κινητήρας να στεγνώνει από καύσιμο................................................
    Μα καλα, δεν το φοβασαι το μοτερακι.....?!

Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
    ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ PC!!!!!

εγω το εβαλα προσφατα στο sv (ιδιος κινητηρας, αν μιλάμε για το 100αρι) και η διαφορά ειναι μεγάλη ακομα και χωρίς ειδικη καυσαναλυση και ρυθμιση σε δυναμομετρο
    (που ουσιαστικά σημαινει οτι φτιαχνει ο μαστορας έναν χαρτη αναφλεξης ειδικα για το μηχανακι σου με την τρέχουσα διαμορφωση...) αλλα ακομα και αν δεν μεινεις ικανοποιημενος απο τον ''μαμα'' χαρτη που έχει φορτωμενο το PC (ειναι χαρτης για εντελώς stock μηχανή) αν ψάξεις στην ιστοσελιδα της dynojet μπορεί να βρεις καπιον που να ταιριάζει στην διαμορφωση της μηχανής σου και ετσι να γλητωσεις και το έξοδο της ρυθμισης.

α και μαλλον το tre το πηρες τζάμπα διοτι ουσιαστικά το PC επιλυει τον λόγο για τον οποιο έβαλες το tre...

Ναι για το 1000 μιλάμε. Το να φτιάξει χάρτη μπορεί να το κάνει οποιοσδήποτε μάστορας με δυναμόμετρο;
    Ρίχνω μια ματιά εδώ: http://www.powercommander.com/powerc...dl=103&yr=2002 αλλά δε βλέπω τίποτα για BMC φίλτρο και stock exhaust, οπότε το βλέπω να δοκιμάζω το [Μ311-004=> 04-05 Model Completely Stock Bike] εφόσον έχω και το μαμά φίλτρο επάνω αυτή τη στιγμή.
    Το τελευταίο για ξαναπέστο για..γιαα..γιατί σε έχασα..........................................................................
    connection is fault :rotflmao:

Re: Re: Για πείτε μου ρε μαστόρια λίγο από τις γνώσεις σας..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    Μα καλα, δεν το φοβασαι το μοτερακι.....?!
    Δηλαδή;

Re: Re: Για πείτε μου ρε μαστόρια λίγο από τις γνώσεις σας..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
    Ρε π@π#ρα,αντε παρε ενα street που θες διακοσοπενηνταρες με το Vstrom
    Που πα' ρε Καραμητρο με τα Battlewing?
    Το μοτερ μπορει να βγαλει 120 αλογα...
    Εσυ ΠΩΣ θα τα βαλεις στον δρομο?

Εκτος εαν εχεις βαλει στο ματι να καταστρεψεις οτι αμαξι κυκλοφορει στον δρομο.Πως να σταματησει ρε χαμενε απο τις 200+αρες το Vstrom?
    :a13: :a13: :a13:

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    Ναι για το 1000 μιλάμε. Το να φτιάξει χάρτη μπορεί να το κάνει οποιοσδήποτε μάστορας με δυναμόμετρο;
    Ρίχνω μια ματιά εδώ: http://www.powercommander.com/powerc...dl=103&yr=2002 αλλά δε βλέπω τίποτα για BMC φίλτρο και stock exhaust, οπότε το βλέπω να δοκιμάζω το [Μ311-004=> 04-05 Model Completely Stock Bike] εφόσον έχω και το μαμά φίλτρο επάνω αυτή τη στιγμή.
    Το τελευταίο για ξαναπέστο για..γιαα..γιατί σε έχασα..........................................................................
    connection is fault :rotflmao:
    δεν ξέρω αν ''οποιοσδηποτε'' μαστορας έχει την ικανοτητα/γνωση να φτιαξει custom χαρτες για το PC. και δεν το έχω ψάξει και εγω για το δικο μου ακομα αν βρω κατι θα το μαθεις...

αν δεν βρεις χάρτη για ακριβή διαμορφωση της μηχανής σου δοκίμασε καποιον που να ειναι κοντα.( αν βρεις για stock εξάτμιση αλλα με φιλτρο K&N δοκίμασε αυτόν...)

το tre φαντάζομαι οτι ξέρεις τι κάνει έτσι?(...και όχι δεν ειναι αντικοφτης με την αυστηρή εννοια του όρου...)
    ε, την ίδια δουλεια με το tre την κάνει το PC μεταξυ αλλων, οπότε..... σορρυ
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
    δεν ξέρω αν ''οποιοσδηποτε'' μαστορας έχει την ικανοτητα/γνωση να φτιαξει custom χαρτες για το PC. και δεν το έχω ψάξει και εγω για το δικο μου ακομα αν βρω κατι θα το μαθεις...

αν δεν βρεις χάρτη για ακριβή διαμορφωση της μηχανής σου δοκίμασε καποιον που να ειναι κοντα.( αν βρεις για stock εξάτμιση αλλα με φιλτρο K&N δοκίμασε αυτόν...)

το tre φαντάζομαι οτι ξέρεις τι κάνει έτσι?(...και όχι δεν ειναι αντικοφτης με την αυστηρή εννοια του όρου...)
    ε, την ίδια δουλεια με το tre την κάνει το PC μεταξυ αλλων, οπότε..... σορρυ
    Σωστός!
    Βασικά ο χάρτης που έχει μέσα αυτή τη στιγμή είναι για stock εξάτμιση με ΚΝ φίλτρο '03 μοντέλο. Το μοντέλο δε ξέρω αν παίζει ρόλο μια και βλέπω πως στο side της η dynojet τα διαχωρίζει. Ίσως να πρέπει να στείλω κανά mail και να ρωτήσω.

Πάντως όσον αφορά το PCIII και το smart tre τα πήρα πακέτο από άλλο μηχανάκι και έτσι ούτως ή άλλος η αγορά ήταν αρκετά συμφέρουσα. Για το tre μόνο, στην Αθήνα μου ζήταγαν 200€..!

Re: Re: Re: Για πείτε μου ρε μαστόρια λίγο από τις γνώσεις σας..

Δηλαδή;
    Ελα τωρα που κανεις οτι δεν ξερεις....
    Χωρις πλακα τωρα:

Τα 3-4 αλογα που θα παρεις θα τα ''βλεπεις'' μονο τις 5 πρωτες μερες...και μετα εκει θα ειναι, αλλα εσυ μολις θα τα εχεις βαρεθει και θα σου λειπουν μερικα ακομη...

Ετσι ειναι αυτο το παιχνιδι...αγωνας χωρις τελος. Οταν εχεις 100 θα θελες 108, οταν εχεις 160 θα θελες 171 κοκ..
    Πιστεψε με δεν αλλαζει τιποτε... ουτε καν η αισθηση (ή ψευδαισθηση?) και αν αλλαζει παντως κατι --και αυτο θεωρησε το ως δεδομενο-- αλλαζει ΜΟΝΟΝ η αξιοπιστια.

Προς το χειροτερο.

Α, μην ξεχασω:
    οταν τελειωσεις αυτο που θα κανεις, κανε και μια διαιρεση το δαπανηθεν κοστος ανα μοναδα ισχυος, για να εχω κ μια εικονα (€/hp).

Καλά, κάτι τέτοια μου λέγαν κι εμένα να κάνω στον τίγρη....

Εξάτμιση, πρόγραμμα και (κερασάκιον) εκκεντροφόρο απο Daytona 955...

Και απο τα 105 ονομαστικά θα έβγαινε - είπαν - 115 τροχό

Και;

Θα πήγαινε η τελική απο 210κατι στα 230... στ' @@ μου

Θα κατέβαινε το 0-100 κατα 2 δέκατα... στ' @@ μου

Θα ανέβαινε η κατανάλωση... καθόλου στ' @@ μου

Ειδικά ψηλά μηχανάκια, "onoff" αν θέλετε αφήστε τα ήσυχα

Γνώμη μου
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Καλά, κάτι τέτοια μου λέγαν κι εμένα να κάνω στον τίγρη....

Εξάτμιση, πρόγραμμα και (κερασάκιον) εκκεντροφόρο απο Daytona 955...

Και απο τα 105 ονομαστικά θα έβγαινε - είπαν - 115 τροχό

Και;

Θα πήγαινε η τελική απο 210κατι στα 230... στ' @@ μου

Θα κατέβαινε το 0-100 κατα 2 δέκατα... στ' @@ μου

Θα ανέβαινε η κατανάλωση... καθόλου στ' @@ μου

Ειδικά ψηλά μηχανάκια, "onoff" αν θέλετε αφήστε τα ήσυχα

Γνώμη μου

σωστοσ καπ10...

ολα εχουν να κανουν απο την οπτικη γωνια..
    (ξεχνας ομως οτι με 2 δεκ θα μου εριχνες?--και ΑΥΤΟ μετραει για καποιους)...

Re: Re: Re: Re: Για πείτε μου ρε μαστόρια λίγο από τις γνώσεις σας..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    Ελα τωρα που κανεις οτι δεν ξερεις....
    Χωρις πλακα τωρα:

Τα 3-4 αλογα που θα παρεις θα τα ''βλεπεις'' μονο τις 5 πρωτες μερες...και μετα εκει θα ειναι, αλλα εσυ μολις θα τα εχεις βαρεθει και θα σου λειπουν μερικα ακομη...

Ετσι ειναι αυτο το παιχνιδι...αγωνας χωρις τελος. Οταν εχεις 100 θα θελες 108, οταν εχεις 160 θα θελες 171 κοκ..
    Πιστεψε με δεν αλλαζει τιποτε... ουτε καν η αισθηση (ή ψευδαισθηση?) και αν αλλαζει παντως κατι --και αυτο θεωρησε το ως δεδομενο-- αλλαζει ΜΟΝΟΝ η αξιοπιστια.

Προς το χειροτερο.
    Μα δε προσπαθώ να αυξήσω την ιπποδύναμη. (τουλάχιστον σε αυτή τη φάση)
    Ούτε καν εξατμίσεις δε σκέφτομαι να βάλω. Το μόνο που θέλω είναι να απελευθερώσω το κινητήρα από το περιοριστή στις 2 τελευταίες σχέσεις και να διορθώσω κάπως τη συμπεριφορά της μοτοσικλέτας στα καύσιμα. Μου την έδινε που από τα 200km και μετά ζοριζόταν να ανεβάσει. Αυτό. Βεβαίως συμφωνώ στο ότι πολύ πιθανόν να το συνηθίσω και αυτό!
    Το κόστος σε πρώτη φάση για smart tre, PCIII και BMC μου έχει έρθει στα 350€. Από εκεί και πέρα βάλε στα +€ μια δυναμομέτρηση που θέλω να κάνω ούτως ή άλλος για να δω τη κάνει η μοτοσικλέτα και στα χαρτιά.
    Ασφαλώς άνθρωποι ήμαστε και αδυναμίες έχουμε. Ok! Μπορεί κάποια μέρα να με δεις να βγαίνω και να ποστάρω φωτογραφίες με τις καινούριες μου εξατμίσεις.. ποιος ξέρει;!

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Για πειτε μου την γνωμη σας :
    από yannis24 στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 30/04/2012, 08:57
  2. Θα ήθελα τις γνώσεις σας...
    από sas στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 26/08/2007, 15:43