Σελίδα 153 από 255 ΠρώτοΠρώτο ... 53103143148149150151152153154155156157158163203253 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.281 έως 2.295 από 3815

Θέμα: ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΑΡΧΙΖΕΙ....ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    Παρακαλω οι υποστηρικτες του Πεσειρο να βγουν να θριαμβολογησουν....

το παλικαρι ειναι ταβερνιαρης και θα φυγει νυχτα.....
    ανακαλυπτει το 4-3-3, που δεν το εχει ξαναπεξει, σε ενα αγωνα κυπελλου νοκ αουτ.....
    και βαζει και το πουλί τον Γκαλίνοβιτς ο οποιος καταφερε να βαλει αυτογκολ....

και ολους τους αλλάζει εκτος απο τον Τζιώλη....το θεμελιο του κεντρου μας....
    μιλάμε κατευθειαν για το ασυλο ανιάτων ο κοουτς.....

πέζουμε με τους ανάπηρους και χανουμε 4-0 ...τι αλλο θα δουμε απο αυτη την ομάδα....
    γιατι μιλάμε μεχρι το 73 εκτος απο τα γκολ ο Ολυμπιακος δεν ειχε αλλο σουτ προς την εστια.....
    μετά το γκολ να εχει ταμπουρωθει και να κανει καθυστερησεις ο Νικοπολιδης απο το 20....
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ....

Να ναι καλά ο Βυντρα που ολοι οι υπόλοιποι ειναι μια γραμμη και αυτος βολοδέρνει μονος του πισω...
    και ο Σαριέγκι που την ειδε Μπαρέζι στα γεράματα...

αντε παιδια
    παντα τετοια....να ανασταινουμε τους πεθαμενους....
    το μονο που λειπει ειναι να αναστήσουμε και το ΑΕΚΑΚΙ και ο Ριβάλντο σαν δευτερος ΛΑΖΑΡΟΣ να βγει απο τον ταφο του και να μας βαλει 3 γκολ......

Δεν παλευεστε λεμε!!

Να σε πω παλικαρι μου;

Σου αρεσε καλυτερα ο Μαλεζανι;

ο Σουμ;

Ο αλλος ο Σκανδιναβος ο θειος της αγαπητικας σου αρεσε και αυτος;

Να τους διωξουμε ολους παλι;

Αλλα 5 χρονια πειραματισμων θες;

Δεν λεω οτι δεν υπαρχουν προβληματα, δεν λεω οτι ειμαστε απολυτα δεμενοι, δεν λεω οτι ειμαστε σταθεροι...

Πες μου ομως τα τελευταια χρονια (μετα Κυρατσα - Ροτσα) ποτε επαιξες εστω και λιγη μπαλα να καταλαβω και εγω φιλε μου.

Φετος κατι γινετε, κατι κινειτε...μην το γ@μησουμε και αυτο. Αυτο εχουμε με αυτο θα πορευθουμε!!

Και ευχαριστω να λεμε που εκατσε οτι εχει κατσει (ξαναλεω συγκυριακα και μονο)

Μεχρι που να αλλαξει διοικηση δεν περιμενω κατι καλυτυερο, κατι που να αποτελει μεθοδευμενη και μελετημενη κινηση τουλαχιστον....

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    τα φαγαμε χτες ρε....το ξεχασες..??
    τωρα τα χονευουμε....περασμενα ξεχασμενα....
    εσεις να μοιρασετε την κασετα στις ακαδημιες ποδοσφαιρου να διδαχθουν αναπτυξη οι πιτσιρικαδες....
    φαντάσου παίζαμε χωρίς ανάπτυξη και κέντρο όντως και σας βάλαμε 4 που τώρα τα χωνεύετε, δηλαδη αν είχαμε και τους 2 απόντες που θα μας έδιναν ανάπτυξη και κέντρο πόσα θα τρώγατε και πόσσες μέρες θα χωνεύατε πια!!!!!!!

ασε που στους πιτσιρικάδες δεν βάζουμε πορνο, όταν μεγαλώσουν!!!!!!

Toυλάχιστον βγήκε κάτι καλό από τη 4άρα...

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/S...os/183665.html

Εκπρόσωπός του Ανδρέα Βγενόπουλου, επιβεβαίωσε τα όσα αναφέρει η εν λόγω ανακοίνωση και προανήγγειλε επίσημη τοποθέτηση του γνωστού επιχειρηματία μέσα στις επόμενες ώρες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    Περνω αφορμη μονο και μονο απο σενα...που εισαι εριστεικος αντι
    για βαθεια προβληματισμενος σημερα...αρχιζοντας πελατες φιλοι βαζελοι...
    οχι και πως ομοιδεατες ειναι καλυτεροι...

Λοιπον παρακολουθω απ το πρωι το θρεντ...δεν γραφω τιποτα...σιωπη

Μαγκες το χετε παρει χαμπαρι οτι χθες μ αφορμη το κωλοντερμπι πεθανε ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!

Κι εγω Παναθηναικος ειμαι ,και μαλιστα με παρελθον στα γηπεδα, αλλα σημερα νομιζα
    ,ετσι τουλαχιστον οταν ξυπνησα στο σπιτι το πρωι που ακουσα την τραγικη ειδηση
    οτι ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΩ ΣΤΟΝ ΝΟΥ ΜΟΥ...

Ηρθα και περιμενα τουλαχιστον να δω ενα θρεντακι με γαμωσταυριδια για προεδρους
    ,κλικες,συμφεροντα,εφημεριδες οπαδικες,δικαστες που αφηνουν ελευθερους εγκληματιες.
    για την αστυνομια που ξερει αλλα σιωπα,για αυτους που εργαζονται σ επιχειρησεις ΠΡΟΕΔΡΩΝ
    και παραλληλα διατηρουν και συνδεσμους θρασυδειλων δολοφονων.

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΙΤΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ!!!

Γι αυτους (περα 1 και μοναδικου post ενος παλικαριου παραπανω)
    δεν διαβασα τιποτα...

Συνεχιστε την γηπεδικη αναλυση...θα το παρετε το Πρωταθλημα στο τελος.Ευγε!!!

Εννοειτε οτι απαντηση δεν θα παρετε...η συζητηση για μενα τελειωνει εδω!!!

Κωστα σαφως και ειναι τραγικο το γεγονος, αλλα δεν εχει καμια σχεση με τον θανατο οπου προηλθε απο οργανωμενη και συμφωνημενη εμπλοκη οπαδων.

Για ονομα του Θεου δεν αξιολογω διαφορετικα τον θανατο των ανθρωπων, απλα ειναι τελειως διαφορετικο...

Καφροι και ηλιθιοι υπαρχουν σε ολους τους χωρους...εχουν γινει εγκληματα για ψυλλου πηδημα αρκετες φορες.

Αλλα το να συμφωνουνε δυο και καλα αντιπαλα σταρτοπεδα να συγκρουστουν χωρις ορους και ορια ειναι πραγματικα τραγικο....ειναι πολεμος και ειναι ενδεικτικο της καταστασης που επικρατει στο Ελληνικο οπαδιλικι.

Τραγικο και το σημερινο γεγονος αλλα ειναι μεμονωμενο. Θα μπορουσε ο ιδιος υπανθρωπος που δολοφονησε εναν αλλο ανθρωπο για αγωνα ποδοσφαιρου να εκανε ακριβως το ιδιο και σε ενα τσαμπουκα στον δρομο, σε μια απλη παρεξηγηση....σε αυτη την περιπτωση το ποδοσφαιρο ηταν η αφορμη, δεν ηταν η αιτια.

Φιλικα παντα

Κωστας

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Κωστα σαφως και ειναι τραγικο το γεγονος, αλλα δεν εχει καμια σχεση με τον θανατο οπου προηλθε απο οργανωμενη και συμφωνημενη εμπλοκη οπαδων.

Για ονομα του Θεου δεν αξιολογω διαφορετικα τον θανατο των ανθρωπων, απλα ειναι τελειως διαφορετικο...

Καφροι και ηλιθιοι υπαρχουν σε ολους τους χωρους...εχουν γινει εγκληματα για ψυλλου πηδημα αρκετες φορες.

Αλλα το να συμφωνουνε δυο και καλα αντιπαλα σταρτοπεδα να συγκρουστουν χωρις ορους και ορια ειναι πραγματικα τραγικο....ειναι πολεμος και ειναι ενδεικτικο της καταστασης που επικρατει στο Ελληνικο οπαδιλικι.

Τραγικο και το σημερινο γεγονος αλλα ειναι μεμονωμενο. Θα μπορουσε ο ιδιος υπανθρωπος που δολοφονησε εναν αλλο ανθρωπο για αγωνα ποδοσφαιρου να εκανε ακριβως το ιδιο και σε ενα τσαμπουκα στον δρομο, σε μια απλη παρεξηγηση....σε αυτη την περιπτωση το ποδοσφαιρο ηταν η αφορμη, δεν ηταν η αιτια.

Φιλικα παντα

Κωστας
    +10000

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Δεν παλευεστε λεμε!!

Να σε πω παλικαρι μου;

Σου αρεσε καλυτερα ο Μαλεζανι;

ο Σουμ;

Ο αλλος ο Σκανδιναβος ο θειος της αγαπητικας σου αρεσε και αυτος;

Να τους διωξουμε ολους παλι;

Αλλα 5 χρονια πειραματισμων θες;

Δεν λεω οτι δεν υπαρχουν προβληματα, δεν λεω οτι ειμαστε απολυτα δεμενοι, δεν λεω οτι ειμαστε σταθεροι...

Πες μου ομως τα τελευταια χρονια (μετα Κυρατσα - Ροτσα) ποτε επαιξες εστω και λιγη μπαλα να καταλαβω και εγω φιλε μου.

Φετος κατι γινετε, κατι κινειτε...μην το γ@μησουμε και αυτο. Αυτο εχουμε με αυτο θα πορευθουμε!!

Και ευχαριστω να λεμε που εκατσε οτι εχει κατσει (ξαναλεω συγκυριακα και μονο)

Μεχρι που να αλλαξει διοικηση δεν περιμενω κατι καλυτυερο, κατι που να αποτελει μεθοδευμενη και μελετημενη κινηση τουλαχιστον....

επι Σουμ πεζαμε πολύ καλύτερη μπάλα....χωρις αυτος να σημαινει οτι ο Σουμ ηταν καλος προπονητης.....
    επισης μερικα παιχνιδια επι Μαλεζάνι ηταν πολύ καλυτερα απο τα φετινα του Παναθηναικου....
    και φυσικα ο Μουνιοθ ηταν πολύ καλυτερος απο αυτον.....

σε ποιο παιχνιδι φετος εχει παιξει ωραιο ποδοσφαιρο ο Παναθηναικος??με πλάνο στο παιχνιδι του??
    με συστημα ανάπτυξης???με αυτοματισμούς???μονο πρεσινκγ κ παλι πρεσινγκ κ ο Σκουπιδιαρης μπροστα να μαζευει τα πεταμενα....

και φετος γινεται κατι γιατι καθε χρονο οι ανταγωνιστες ειναι χειροτεροι απο την προηγουμενοι χρονια.....

και ακομα και ολοι οι προηγουμενοι να ηταν για τα μπαζα (μπορω να το δεχτω), αυτο απαλάσσει τον σημερινο μεθυστακα???

εγω δεν θελω να διωξουμε τους παιχτες ....εκτος βεβαια απο τα μπακ που το φωναζω απο την αρχη της περιοδου....
    αλλα να πεζουν οι σωστοι παιχτες στις σωστες θεσεις....και να εχεις ενα σταθερο ροστερ να στηριχθεις....το οποιο να εχει αισθηση της καταστασης και των ευθυνων του.....οχι μπες - βγες εσυ λες και ειναι βολευ.....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

H EΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ,ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ

Η ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΟΠΑΔΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΑΛΛΑ

ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ.

Εδώ να κλάψουμε ή να γελάσουμε ??

ο πανθηναικός έχει 2 παιχταράδες : σαλπιγγίδη και νίνη

3 καλούς-τσικους παίχτες : μαντζιος, μαλαρτζ, ίβανσιτς

και οι υπόλοιποι είναι Γ.Τ.Π. και όχι για παναθηναικο, όταν αλλάξει αυτο ίσως και να αποκτήσετε ομάδα μεχρι τότε για σας!!!!!

(δεν κρίνω τον ποστιγκα που ήρθε τώρα καθόλου θα τον δούμε με τον καιρο!!!)

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    ο πανθηναικός έχει 2 παιχταράδες : σαλπιγγίδη και νίνη

3 καλούς-τσικους παίχτες : μαντζιος, μαλαρτζ, ίβανσιτς

και οι υπόλοιποι είναι Γ.Τ.Π. και όχι για παναθηναικο, όταν αλλάξει αυτο ίσως και να αποκτήσετε ομάδα μεχρι τότε για σας!!!!!

(δεν κρίνω τον ποστιγκα που ήρθε τώρα καθόλου θα τον δούμε με τον καιρο!!!)
    για πες μας και την γνωμη σου για τους δικους σου παικτες ...

χρησιμοποιησε τους ιδιους ορους αξιολγησης please...

παιχταρας

Καλος

καλουτσικος

μετριος

κακος

παλτο

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI

προτιμώ να το κρίνεις εσύ που είσαι παναθηναικός για τη δική μου ομάδα και όχι εγώ

δηλαδή εσύ διαφωνεις γι' αυτο που είπα ότι οι υπόλοιποι απο αυτούς που ανέφερα δεν θα έπρεπε να παίζουν στον παναθηναικό

πάντως έχω βάλει και ακούω Γεωργίου στο e-radio στον real fm και έχω ρέψει στα γέλια λέμε ..

βάλτε να ακούστε ...

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    πάντως έχω βάλει και ακούω Γεωργίου στο e-radio στον real fm και έχω ρέψει στα γέλια λέμε ..

βάλτε να ακούστε ...
    SYXNOTHTA ???

γνώμη μου:

παιχταράδες: γκαλέτι, τζωρτζεβιτς, λεντεσμα, στολτιδης, κοβάσεβιτς, άντζας, τοροσίδης, νικοπολίδης

πολύ καλοί: λούα λούα, πατσατζόγλου, σηφάκης (αν και δεν τον έχουμε δει)

καλούτσικοι μέτριοι: νούνιες, ζεβλάκοφ, πάντος, σέζαρ, σισιτς

κακοί: μενδρινός

κακοί-παλτα: αρτσούμπι(πρέπει να έφυγε), μαρκο νε, ντομι, ραουλ μπραβο(μεχρι στιγμης καθότι συνέχεια τραυματίας αλιώς τον βάζω στους παιχταράδες), κωνσταντίνου(φέτος όχι γενικά), μπούτινα

πολλά υποσχόμενοι: μήτρογλου, κατσικογιάννης

αν ξέχασα κάποιον μου λες!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    SYXNOTHTA ???
    97,8 είναι στα Fm ... κάνε κλικ εδώ ρε man και είναι στη μεσαία κολόνα χαμηλά ...

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3536
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2008, 13:37
  2. ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΞΕΔΡΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ
    από blueblack στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 809
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2007, 14:48
  3. Ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα του χωριού;
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2005, 18:38
  4. Απαντήσεις: 20