Δεν παλευεστε λεμε!!Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
Παρακαλω οι υποστηρικτες του Πεσειρο να βγουν να θριαμβολογησουν....
![]()
το παλικαρι ειναι ταβερνιαρης και θα φυγει νυχτα.....
ανακαλυπτει το 4-3-3, που δεν το εχει ξαναπεξει, σε ενα αγωνα κυπελλου νοκ αουτ.....
και βαζει και το πουλί τον Γκαλίνοβιτς ο οποιος καταφερε να βαλει αυτογκολ....![]()
![]()
και ολους τους αλλάζει εκτος απο τον Τζιώλη....το θεμελιο του κεντρου μας....![]()
μιλάμε κατευθειαν για το ασυλο ανιάτων ο κοουτς.....
πέζουμε με τους ανάπηρους και χανουμε 4-0 ...τι αλλο θα δουμε απο αυτη την ομάδα....
γιατι μιλάμε μεχρι το 73 εκτος απο τα γκολ ο Ολυμπιακος δεν ειχε αλλο σουτ προς την εστια.....![]()
μετά το γκολ να εχει ταμπουρωθει και να κανει καθυστερησεις ο Νικοπολιδης απο το 20....
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ....
Να ναι καλά ο Βυντρα που ολοι οι υπόλοιποι ειναι μια γραμμη και αυτος βολοδέρνει μονος του πισω...![]()
και ο Σαριέγκι που την ειδε Μπαρέζι στα γεράματα...![]()
αντε παιδια
παντα τετοια....να ανασταινουμε τους πεθαμενους....
το μονο που λειπει ειναι να αναστήσουμε και το ΑΕΚΑΚΙ και ο Ριβάλντο σαν δευτερος ΛΑΖΑΡΟΣ να βγει απο τον ταφο του και να μας βαλει 3 γκολ......
![]()
Να σε πω παλικαρι μου;
Σου αρεσε καλυτερα ο Μαλεζανι;
ο Σουμ;
Ο αλλος ο Σκανδιναβος ο θειος της αγαπητικας σου αρεσε και αυτος;
Να τους διωξουμε ολους παλι;
Αλλα 5 χρονια πειραματισμων θες;
Δεν λεω οτι δεν υπαρχουν προβληματα, δεν λεω οτι ειμαστε απολυτα δεμενοι, δεν λεω οτι ειμαστε σταθεροι...
Πες μου ομως τα τελευταια χρονια (μετα Κυρατσα - Ροτσα) ποτε επαιξες εστω και λιγη μπαλα να καταλαβω και εγω φιλε μου.
Φετος κατι γινετε, κατι κινειτε...μην το γ@μησουμε και αυτο. Αυτο εχουμε με αυτο θα πορευθουμε!!
Και ευχαριστω να λεμε που εκατσε οτι εχει κατσει (ξαναλεω συγκυριακα και μονο)
Μεχρι που να αλλαξει διοικηση δεν περιμενω κατι καλυτυερο, κατι που να αποτελει μεθοδευμενη και μελετημενη κινηση τουλαχιστον....
![]()