Για σας ρε παιδια εχω ενα hayabusa 2007 ξερει κανεις τι λαδια να του βαλω για να βελτιωσω το γκαπ γκουπ στο σαζμαν? τωρα το πηρα (κουτα) και ειμε αρωστακι με τα λαδια!!!
Για σας ρε παιδια εχω ενα hayabusa 2007 ξερει κανεις τι λαδια να του βαλω για να βελτιωσω το γκαπ γκουπ στο σαζμαν? τωρα το πηρα (κουτα) και ειμε αρωστακι με τα λαδια!!!
Κατ' αρχήν καλωσόρισες.
Η Suzuki προτείνει 10W-40.Τα MOTUL είναι πολύ καλά λάδια.![]()
Σε ευχαριστο φιλε μου να σε καλα!
προσφατα εβαλα τα motul 5100 15w40 ευχαριστημενος ειμαι!
Υγ εριξα και motor kote μεσα!
George no brakes
Γενικα το Χαγια δεν εχει και το μαλακοτερο σασμαν.
Οι τελευταιες εκδοσεις ειναι καλιτερες.
Γνωμη μου οτι στα 1000 και στα 6000 βαλε ημισυνθετικα για να στρωσει καλιτερα το μοτερ-σασμαν.
Μετα βαζεις συνθετικα.
Συχνες αλλαγες ταχυτητων για να δουλευτει ποιο πολυ.Επισης δοκιμασε να αλλαζεις ταχυτητες χωρις συμπλεκτη με παιξιμο του γκαζιου,εαν βρεις τον τροπο να το κανεις χωρις ζορισμα θα εχεις λυσει ταυτοχρονα και το προβλημα.
![]()
bill σε ευχαριστω πολυ επειδη οπως σου ειπα ειμαι αρωστος με τα λαδια σε ολα οσα ειχα καθε 1000 με 1500 αλλαζω λαδια οποτε μεχρι τα 6000 θα εχω αλλαξει λαδια 3 η και 4 φορες και πιστεψεμε δεν ειμαι υπερβολικος! αν του βαλο απο την αρχη σηνθετικα πειραζει!!!!
Σε αστρωτο μοτερ δεν κανεις καλα βαζοντας φουλ συνθετικα λαδια.
Βαλε ημισυνθετικα τουλαχιστον μεχρι και τα 6000 χιλ.Θα το βοηθησεις να στρωθει καλλιτερα.
Επισης και με τις συχνες αλλαγες (καθε 2-3000 χιλ.) δεν πετυχαινεις τιποτε.
Εκτος αν το τυρανας το μοτερ τοσο πολυ (πιστα συνεχεια) οποτε εν ταξει.
Σε κανονικη χρησει καθε 6000 χιλ.
Στην αρχη 1000 και 6000 χιλ.,ημισυνθετικα για να στρωσει γρηγοροτερα το μοτερ,και στην συνεχεια φουλ συνθετικ καθε 6000 χιλιομετρα.
Και απλα ορυκτελαια να βαλεις θα σου κρατησει το χαγιαμπουσα 300000 χιλιομετρα,απλα θα δυσκολευεσαι λιγο στις αλλαγες ταχυτητων.Το μοτερ ειναι αλεξισφαιρο!
![]()
Με καληψες σε ολα φιλε μου bill σε ευχαριστο
το προβλημα με τα συνθετικα ειναι οτι πατιναρει ο συμπλεκτης..
αποψη μου (την συμμεριζεται και η suzuki,yamaha,honda,kawasaki): βαλε το πολυ ημισυνθετικα..
![]()
![]()
![]()
Με τι μαρκα λαδια?
Αρχικά δημιουργήθηκε από dkirkos
το προβλημα με τα συνθετικα ειναι οτι πατιναρει ο συμπλεκτης..
αποψη μου (την συμμεριζεται και η suzuki,yamaha,honda,kawasaki): βαλε το πολυ ημισυνθετικα..
![]()
![]()
![]()
![]()
Πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο.
Μονον η bmw δεν συνιστα φουλ συνθετικ και αυτο μονον για τους μποξερ.
και εμενα μου φενετε περιεργο τετοιο μοτερ να μη σηκονη σηνθετικα λαδια![]()
για να μν με παρεξηγεισετε.. το μοτερ και το σασμαν μπορουν να λειτουργεισουν μια χαρα με συνθετικα λαδια.. ο συμπλεκτησ ομως?
τεσπα.. φιλος με busa που εχει τωρα 110.000 χλμ βαζει τα τελευταια 80.000χλμ valvoline ημισυνθετικα, και δεν μπορω να πω οτι ειναι τυπος που δεν το σπαει το busa του..
απο κει που πηρες το μηχανακι σου, τι σου προτεινουν?
![]()
![]()
TORCO T4-SR 10-40 η RED LINE FULL SYNTHETIC 10-40...απλως οτι καλυτερο κυκλοφορει σε λαδι αυτη την στιγμη στην αγορα...
αυτα περι πατιναρισματος συμπλεκτη ειναι απλα μπουρδες...χωρις να επεκταθω περισσοτερο...
frankly my dear, i dont give a damn...
How peculiar ...!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
TORCO T4-SR 10-40![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...