Έκαστος στο είδος του κι ο Λουμίδης στα παπάκια :hypnotize
:rotflmao:
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
εσυ με τι ησουν;
ΜΕ τι να ήμουν? Με το GSXR ήμουν και έκανα delivery... και εκεί που μιλούσα στο κινητό... τι να δω. Χωρίς να χάσω χρόνο βγάζω το άλλο κινητό από την τσέπη και τον βιντοσκοπησα για κάποια δευτερόλεπτα. Αλλά επειδή ήμουν ήδη στο αντίθετο ρευμα δεν το ρίσκαρα για περισσότερο! Θα κρύωνε και η πίτσα!
αν χυθει ο καφες θα παρει κ λεφτα δλδ?![]()
![]()
![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Εγω εχω δει με varadero... και μαλιστα ηταν στην ''πιττα του παππου'' της παλληνης διανομεας...:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Delivery με transalp έχω δει πάντως!![]()
![]()
Ακριβώς ίδιο σκηνικό στη Θηβών!!Το μόνο που αλλάζει ειναι το χρώμα της πάπιας,μεχρι και ο καβαλάρης μοιάζει!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από pipis
ΜΕ τι να ήμουν? Με το GSXR ήμουν και έκανα delivery... και εκεί που μιλούσα στο κινητό... τι να δω. Χωρίς να χάσω χρόνο βγάζω το άλλο κινητό από την τσέπη και τον βιντοσκοπησα για κάποια δευτερόλεπτα. Αλλά επειδή ήμουν ήδη στο αντίθετο ρευμα δεν το ρίσκαρα για περισσότερο! Θα κρύωνε και η πίτσα!
:rotflmao::rotflmao:
![]()
που να τον δεις με ουζακι και πικοιλια λεμε........................χι! ΧΙ!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
γλυκια μικρη μου μανιβελα....
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()