Να βρεθει και να εκτελεστει για παραδειγματισμο αυτος ο βιαστης που μπορεσε και εκανε την μηχαναρα σουργελο![]()
:hypnotize
![]()
Να βρεθει και να εκτελεστει για παραδειγματισμο αυτος ο βιαστης που μπορεσε και εκανε την μηχαναρα σουργελο![]()
:hypnotize
![]()
OXI den mporei na eidan ta matakia mou ayto to pragma!!!den exw synelthei akoma ap to sok tremamenos grafw aytes tis arades!!!
eleos
~~Νέο forum για Suzuki - GSR600~~
Μας ρωτάνε : «Ποιος ανακάλυψε τον ηλεκτρισμό ;» , «Ποιος μίλησε πρώτος για άτομα ;» , «Ποιος υπολόγισε πρώτος τη διάμετρο της Γής ;» , «Ποιος ανακάλυψε πρώτος ότι η Γή στρέφεται γύρω από τον Ήλιο ;» και απαντάμε «Οι Έλληνες !» .
Λάθος ! Όλα αυτά τα ανακάλυψαν ο Θαλής , ο Δημόκριτος , ο Πτολεμαίος , ο Αρίσταρχος . Μεταξύ αυτών και του μέσου Έλληνα υπάρχει τόση απόσταση όσο μεταξύ του μέσου Έλληνα και ενός χιμπατζή...
Γειά κι από εμένα, δυνητικό αγοραστή GSR. Η ερώτησή μου είναι η εξής:
Αναμένεται GSR600 K8; Συνήθως τα μοντέλα της νέας χρονιάς πότε παρουσιάζονται και πότε έρχονται στην Ελλάδα; Αξίζει κανείς να περιμένει ή να χτυπήσω το υπάρχον ως έχει;
Το μόνο που έχω βρεί είναι: http://www.subito.it/vi/1699219.htm?ca=8_s
Αρχικά δημιουργήθηκε από a$wto$
Kαι δε μΕ λετε ρε μαγκες?
Αν απ'το GSR αυτο κατεβει αυτη η Μπαρμπη
Τοτε τι θα πειτε??![]()
:a13: :a13:
Kαλα το φανταστηκαΑρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
:a13: :a13:![]()
Μας ρωτάνε : «Ποιος ανακάλυψε τον ηλεκτρισμό ;» , «Ποιος μίλησε πρώτος για άτομα ;» , «Ποιος υπολόγισε πρώτος τη διάμετρο της Γής ;» , «Ποιος ανακάλυψε πρώτος ότι η Γή στρέφεται γύρω από τον Ήλιο ;» και απαντάμε «Οι Έλληνες !» .
Λάθος ! Όλα αυτά τα ανακάλυψαν ο Θαλής , ο Δημόκριτος , ο Πτολεμαίος , ο Αρίσταρχος . Μεταξύ αυτών και του μέσου Έλληνα υπάρχει τόση απόσταση όσο μεταξύ του μέσου Έλληνα και ενός χιμπατζή...
Toτε πας με τη μια κι αρχιζεις να σπας το gay GSR σε χιλια κομματια φωναζοντας παρανοικα με βροντερη φωνη:Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Και αμα κατεβει αυτο???
"ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ,ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ"!!!
και πλακωνεις στις σφαλιαρες τον τραβ που λογικα θα ερθει κατα πανω σου.Λιγο πριν φθασει η αστυνομια που εχει ειδοποιησει καποιος περαστικος,τραβας μ'αφοφασιστικοτητα το σπαθι του σαμουραι απ΄την κρεμασμενη στην πλατη θηκη και πεφτεις ηρωικα μετα το χαρακιρι...
Καλο?
:rotflmao:
Εαν ενδιαφερεσαι κοιτα και αυτοΑρχικά δημιουργήθηκε από panark
Αναμένεται GSR600 K8; Συνήθως τα μοντέλα της νέας χρονιάς πότε παρουσιάζονται και πότε έρχονται στην Ελλάδα; Αξίζει κανείς να περιμένει ή να χτυπήσω το υπάρχον ως έχει;
Το μόνο που έχω βρεί είναι: http://www.subito.it/vi/1699219.htm?ca=8_s
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=52305
Rwtisa ston Sfakianaki kai mou eipan Aprilio tha erthei Ellada to K8...Αρχικά δημιουργήθηκε από panark
Το μόνο που έχω βρεί είναι: http://www.subito.it/vi/1699219.htm?ca=8_s![]()
![]()
![]()
Oti na'nai h Suzuki se afto to thema. Egw pantws tha perimenw![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από a$wto$
Toτε πας με τη μια κι αρχιζεις να σπας το gay GSR σε χιλια κομματια φωναζοντας παρανοικα με βροντερη φωνη:
"ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ,ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ"!!!
και πλακωνεις στις σφαλιαρες τον τραβ που λογικα θα ερθει κατα πανω σου.Λιγο πριν φθασει η αστυνομια που εχει ειδοποιησει καποιος περαστικος,τραβας μ'αφοφασιστικοτητα το σπαθι του σαμουραι απ΄την κρεμασμενη στην πλατη θηκη και πεφτεις ηρωικα μετα το χαρακιρι...
Καλο?
:rotflmao:
![]()
Σ' ευχαριστώ για την απάντηση. Οι αλλαγές στο Κ8 είναι ουσιαστικές σε σχέση με το Κ7; Δεν μπορώ να βρω κάτι στο Internet. Αξίζει να περιμένει δηλαδή κανείς; Απλά με ανησυχεί ότι θα αλλάξει και η τιμή με την έλευση του νέου μοντέλου, η οποία είναι αντικειμενικά άκρως ανταγωνιστική.Αρχικά δημιουργήθηκε από contravener
Rwtisa ston Sfakianaki kai mou eipan Aprilio tha erthei Ellada to K8...![]()
![]()
![]()
Oti na'nai h Suzuki se afto to thema. Egw pantws tha perimenw![]()
Τι να σου πω δεν ξερω και εγω πολλά για τις αλλαγές... Άκουσα μόνο κάτι για χρώμα και τπτ άλλο.Αρχικά δημιουργήθηκε από panark
Σ' ευχαριστώ για την απάντηση. Οι αλλαγές στο Κ8 είναι ουσιαστικές σε σχέση με το Κ7; Δεν μπορώ να βρω κάτι στο Internet. Αξίζει να περιμένει δηλαδή κανείς; Απλά με ανησυχεί ότι θα αλλάξει και η τιμή με την έλευση του νέου μοντέλου, η οποία είναι αντικειμενικά άκρως ανταγωνιστική.
Βρήκα αυτό: http://www.motorcyclists-online.com/...art=699&LMO=fr
Αυτά πάνω κάτω ήξερα και εγώ. Για τα χρώματα περιμένω μην νομίζεις... Σε προηγούμενα ποστ νομίζω υπήρχαν οι φωτό για το 2008. Ειναι τελειο το ολομαυρο.![]()
για την τιμή που λες, έτσι νόμιζα και εγώ, αλλά τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα, απλά για νέα χρώματα, για μαύρες εξατμίσεις, νέους καθρέπτες και ένα μικρό πλαστικό μπροστά από τα όργανα , θα το δώσουν τραγικά ακριβότερα;; Λες;; Δεν νομίζω γιατί η suzuki συνηθίζει να ρίχνει την τιμή του προηγούμενου μοντέλου μόλις βγει το καινούργιο, και να δίνει το νέο στην ίδια τιμή σχεδόν (από όσο ξέρω για την αλλαγή Κ6 σε Κ7-χωρίς το ABS το Κ7)![]()
![]()
![]()
Το χρώμα να πω την αλήθεια δεν με προβληματίζει καθόλου, όπως επίσης και οι ελάχιστες αισθητικές αλλαγές. Οι αλλαγές ουσίας είναι οι σημαντικότερες, αλλά απ' ότι φαίνεται τέτοιες δεν υπάρχουν. Ενθαρρυντικό είναι επίσης και αυτό που λες για τις τιμές, δεν τις παρακολουθώ για το πώς διαμορφώνονται σε καινούργια μοντέλα. Θα κάνω και μια ερώτηση στον Σφακιανάκη και βλέπουμε.Αρχικά δημιουργήθηκε από contravener
Τι να σου πω δεν ξερω και εγω πολλά για τις αλλαγές... Άκουσα μόνο κάτι για χρώμα και τπτ άλλο.
Βρήκα αυτό: http://www.motorcyclists-online.com/...art=699&LMO=fr
Αυτά πάνω κάτω ήξερα και εγώ. Για τα χρώματα περιμένω μην νομίζεις... Σε προηγούμενα ποστ νομίζω υπήρχαν οι φωτό για το 2008. Ειναι τελειο το ολομαυρο.![]()
για την τιμή που λες, έτσι νόμιζα και εγώ, αλλά τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα, απλά για νέα χρώματα, για μαύρες εξατμίσεις, νέους καθρέπτες και ένα μικρό πλαστικό μπροστά από τα όργανα , θα το δώσουν τραγικά ακριβότερα;; Λες;; Δεν νομίζω γιατί η suzuki συνηθίζει να ρίχνει την τιμή του προηγούμενου μοντέλου μόλις βγει το καινούργιο, και να δίνει το νέο στην ίδια τιμή σχεδόν (από όσο ξέρω για την αλλαγή Κ6 σε Κ7-χωρίς το ABS το Κ7)![]()
![]()
![]()
Aν ειναι ετσι,τοτε βεβαιωσου ρωτωντας στον Σφακιανακη αλλα και γιατι οχι και αντιπροσωπους του εξωτερικου με email.Εφοσον δεν υπαρχουν βελτιωσεις τοτε χτυπα το τωρα ωστε να το'χεις στρωσει μεχρι το Μαρτη που ανοιγει και ο καιρος να το χαρειςΑρχικά δημιουργήθηκε από panark
Το χρώμα να πω την αλήθεια δεν με προβληματίζει καθόλου, όπως επίσης και οι ελάχιστες αισθητικές αλλαγές. Οι αλλαγές ουσίας είναι οι σημαντικότερες, αλλά απ' ότι φαίνεται τέτοιες δεν υπάρχουν. Ενθαρρυντικό είναι επίσης και αυτό που λες για τις τιμές, δεν τις παρακολουθώ για το πώς διαμορφώνονται σε καινούργια μοντέλα. Θα κάνω και μια ερώτηση στον Σφακιανάκη και βλέπουμε.![]()