Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 34

Θέμα: Παρκάρω Εύκολα...

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    Δεν χρειάζεται να σου ανήκει η πολυκατοικία,χρειάζεται απλά να είσαι ιδιοκτήτης διαμερίσματος και στο συμβόλαιο σου να λέει πως δικαιούσαι θέση στάθμευσης στην πυλωτή
    Ο χώρος της πυλωτής είναι ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΣ, δηλαδή ανήκει σε όλους τους ιδιοκτήτες απο κοινού.
    Όταν αγοράζεις ένα διαμέρισμα σε μία πολυκατοικία, γίνεσαι ιδιοκτήτης (κύριος) ΜΟΝΟ του διαμερίσματος και επιπλέον αποκτάς αποκλειστικό ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΧΡΗΣΗΣ (και όχι κυριότητα) ενός τμήματος της πυλωτής ως πάρκινγκ.
    Ο χώρος όμως αυτός (στην πυλωτή) ΔΕΝ σου ανήκει, απλά έχει μόνο εσύ το δικαίωμα να παρκάρεις εκεί.
    Έτσι το μόνο που μπορείς να κάνεις (νόμιμα) είναι να το χρησιμοποιείς. Δεν μπορείς όμως ούτε να το νοικιάσεις, ούτε να το πουλήσεις.

Αν σου ανήκει όλη η πολυκατοικία σου ανήκουν και όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι, οπότε τότε αλλάζει ...

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
    Ο χώρος της πυλωτής είναι ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΣ, δηλαδή ανήκει σε όλους τους ιδιοκτήτες απο κοινού.
    Όταν αγοράζεις ένα διαμέρισμα σε μία πολυκατοικία, γίνεσαι ιδιοκτήτης (κύριος) ΜΟΝΟ του διαμερίσματος και επιπλέον αποκτάς αποκλειστικό ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΧΡΗΣΗΣ (και όχι κυριότητα) ενός τμήματος της πυλωτής ως πάρκινγκ.
    Ο χώρος όμως αυτός (στην πυλωτή) ΔΕΝ σου ανήκει, απλά έχει μόνο εσύ το δικαίωμα να παρκάρεις εκεί.
    Έτσι το μόνο που μπορείς να κάνεις (νόμιμα) είναι να το χρησιμοποιείς. Δεν μπορείς όμως ούτε να το νοικιάσεις, ούτε να το πουλήσεις.

Αν σου ανήκει όλη η πολυκατοικία σου ανήκουν και όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι, οπότε τότε αλλάζει ...
    Μια και ολα αυτα ισχυουν σε οσους δεν εχουν μεσα λεω εγω μια και ξερω και εχω ακρες να νοικιασω τη πυλωτη σου στο κοινο ....

Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
    Μια και ολα αυτα ισχυουν σε οσους δεν εχουν μεσα λεω εγω μια και ξερω και εχω ακρες να νοικιασω τη πυλωτη σου στο κοινο ....

Ντεν έχω πυλωτή καρντιά μου ...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μπορεί να μην υπάρχει χαρτί που να λέει ότι σου ανήκει αλλά στο σημείο της πυλωτής που παρκάρεις δεν παρκάρει άλλος,έτσι δεν είναι;Άτυπα δηλαδή είναι δικός σου ο χώρος και φυσικά αν έρθει κάποιος γνωστός σου στον χώρο που παρκάρεις και παρκάρει εκείνος δεν θα σου πει κανείς τίποτα...
    Fortis Fortuna Adiuvat

Νέο μέλος
    Το site απευθύνεται σε ιδιοκτήτες θέσεων στάθμευσης. Αυτές οι θέσεις στάθμευσης μπορεί να είναι κλειστές/ ανοιχτές σε μονοκατοικίες, κλειστές σε πολυκατοικίες, αυλές, ιδιωτικοί δρόμοι. Σε αυτές τις περιπτώσεις εάν ήμαστε ιδιοκτήτες δεν βλέπω το πρόβλημα της ενοικίασης. Τώρα, στην υποκατηγορία που αναφέρεσαι, αυτό που κοινώς ονομάζουμε πυλωτή (pilotis) (γιατί νομικά pilotis ορίζεται κάτι άλλο) είναι καλύτερο να κάνουμε μία απλή ερώτηση στο δικηγόρο μας, γιατί αυτός είναι ο πιο κατάλληλος να μας απαντήσει. Υπάρχουν διαφορετικές περιπτώσεις ιδιοκτησίας σε πυλωτές & πρέπει να εξετάζονται κατά περίπτωση από κάποιον νομικό.

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    den einai kako san idea.

alla kai kako na itan, kseroume oloi pos oi anages tis kathimerinotitas ta dimiourgoun.

vevea ola afta einai klasika paradeigmata tou mpourdelo kratous.

den exoume siginonies pairnoume idiotika taxi
    den exoume paideia, pame se frontistiria
    den exoume asfaleia pame se idiotiki

den exoume parking noikiazoume idiotika
    kai alla polla..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Μπορεί να μην υπάρχει χαρτί που να λέει ότι σου ανήκει αλλά στο σημείο της πυλωτής που παρκάρεις δεν παρκάρει άλλος,έτσι δεν είναι;Άτυπα δηλαδή είναι δικός σου ο χώρος και φυσικά αν έρθει κάποιος γνωστός σου στον χώρο που παρκάρεις και παρκάρει εκείνος δεν θα σου πει κανείς τίποτα...
    Ο χώρος ΔΕΝ είναι δικός σου ούτε τυπικά, ούτε άτυπα.
    Τον χώρο όμως αυτό πράγματι, ΜΟΝΟ εσύ έχεις δικαίωμα να τον ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ για τη χρήση που σου δόθηκε, δηλαδή ως χώρο στάθμευσης.
    Αυτό σημαίνει ότι:
    ΔΕΝ μπορείς να τον πουλήσεις ή να το νοικιάσεις (κανονικά, γιατί άλλο τι δεν γίνεται στην πράξη), γιατί αυτό προϋποθέτει να ήσουν ιδιοκτήτης της πυλωτής (που δεν είσαι)
    ΜΠΟΡΕΙΣ όμως αν έρθει κάποιος γνωστός σου να τον αφήσεις να παρκάρει (εννοείται δωρεάν).

Σιγα σιγα θα αρχισουμε να νοικιαζουμε και τις μηχανες οταν δεν τις χρησιμοποιουμε.Ημαρτον

i love you 80's Το avatar του/της zoropatra
    ενοικιαζεται γυναικα 1.80 ξανθα μαλλια πρασινα ματια
    μαγειρευει σκουπιζει κ.τ.λ

τοπος: πατρα απο 8:00 π.μ - 2:30 μ.μ

εκεινες τις ωρες εργαζομαι.........τιμες λογικες!!!!!

ΜΠΑΜΠΗΣ!!!!!
    Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....

μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....

ΙΠΠΕΡΣΑΚΑΤΗΣ Το avatar του/της maeonapii-1100

σιγα τα αβγά...

Αρχικά δημιουργήθηκε από zoropatra
    ενοικιαζεται γυναικα 1.80 ξανθα μαλλια πρασινα ματια
    μαγειρευει σκουπιζει κ.τ.λ

Αν ήταν άνω του 1,83 και με μπλε μάτια μάλιστα...

τοπος: πατρα απο 8:00 π.μ - 2:30 μ.μ

από Πάτρα 'εφυγα το 1993 οπότε άχρηστο

εκεινες τις ωρες εργαζομαι.........τιμες λογικες!!!!!

εγώ κοιμόμουν τέτοιες ώρες

άμα ήταν Μπαμπούσκα μπορεί και να!!!

ΜΠΑΜΠΗΣ!!!!!
    :ZZZ:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	0205237.jpg 
Προβολές:	88 
Μέγεθος:	50,2 KB 
ID:	117371
    λόγω της μετεγγραφής μας όχι πιά Δυναμό Μόσχας αλλά ΦενέρΜπαχτσέ, κι όπως έμαθα από 2012 Ζενίτ Καζάν κι ας με μισήσουν Παπαθεμελής και Ψωμιάδης και Καρατζαφέρης

ΔΕΝ μπορείς να τον πουλήσεις ή να το νοικιάσεις (κανονικά, γιατί άλλο τι δεν γίνεται στην πράξη),

Α μπράβο,τώρα έρχεσαι στα λόγια μου...Άλλο τί γίνεται στην πράξη
    Fortis Fortuna Adiuvat

Α μπράβο,τώρα έρχεσαι στα λόγια μου...Άλλο τί γίνεται στην πράξη
    μα ποτέ δεν είπα το αντίθετο,

απλά επισήμανα ότι "νομικά" δεν έχεις τέτοιο δικαίωμα (να νοικιάσεις, ούτε βέβαια να πουλήσεις)

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs

Αυτο που εχεις τοτε !! Το κομματι πεζοδρομιο !!

:rotflmao: :rotflmao:

Re: Παρκάρω Εύκολα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Jpi
    Η κεντρική ιδέα είναι η εξής: Γιατί να μην νοικιάσουμε τις ιδιωτικές θέσεις στάθμευσης που έχουμε για τα οχήματα μας (μηχανές/ αυτοκίνητα), για τις ώρες της ημέρας που είναι άδειες; (π.χ. από 08:00 ως 17:00 λόγω δουλειάς)
    Καλή φάση!Να κόβουμε και αποδείξεις για να βοηθήσουμε την εφορία να μαζέψει κανα χρήμα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly

ψεύτη

απλά δεν έχει χώρο στάθμευσης

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ποσο ευκολα?
    από rsp στο forum KTM
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 22/03/2007, 12:12
  2. Ogk Aeroblade προσοχη στις αεροτομες σπανε ευκολα!
    από BLACK77 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 25/12/2006, 12:20
  3. Δε «κουμπώνει» εύκολα η «νεκρά»
    από Tsakalaki στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 22/10/2006, 23:14
  4. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 21/03/2005, 12:30
  5. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 22/09/2004, 14:30

Κανόνες δημοσιεύσεων