αστο καλητερο μου φαινεται εμενα!!!!!!!!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
γλυκια μικρη μου μανιβελα....
Για ψάξε για κανά remove ή τίποτα τέτοιο.
Δε το έχω εγκατεστημένο ρε γαμώ να σου πω ακριβώς βήματα. Διαφορετικά, κάνε απεγκατάσταση, καθάρισε τη registry σου, & ξαναπέρασε το. Έτσι θα δουλέψει σίγουρα οκ. Για καθαρισμό της registry, κατέβασε κάποιο προγραμματάκι, regcleaner.
![]()
Ετοιμαζόμαστε για Ισπαχάν.....?![]()
![]()
λοιπον πηγαινε στο ''VIEW'' και κάνε κλικ στο tab ''SIDEBAR''
θα σου εμφανισει μια μπαρα στα δεξια της οθονης. εκει θα κοιταξεις στα ''PLACES'' (το μεσαιο πεδιο) να βρεις μια καταχωρηση με ονομα ''Untitled Polygon'' (ή οπως αλλιως το έχεις ονομασει)
μολις το βρεις κανε δεξι κλικ--> delete!
αυτο ηταν!
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
λοιπον πηγαινε στο ''VIEW'' και κάνε κλικ στο tab ''SIDEBAR''
θα σου εμφανισει μια μπαρα στα δεξια της οθονης. εκει θα κοιταξεις στα ''PLACES'' (το μεσαιο πεδιο) να βρεις μια καταχωρηση με ονομα ''Untitled Polygon'' (ή οπως αλλιως το έχεις ονομασει)
μολις το βρεις κανε δεξι κλικ--> delete!
αυτο ηταν!
φιλαράκι μετράς![]()
thanks!
ξανά μανά help:
όταν κάνω ζούμ σε ενα μέρος δεν μου βγάζει τις μπλέ κουκίδες που είναι οι φοτογραφίες απο εκείνο το μέρος.
τι φταίει;;;;;
Αρχικά δημιουργήθηκε από TOMASKTM
ξανά μανά help:
όταν κάνω ζούμ σε ενα μέρος δεν μου βγάζει τις μπλέ κουκίδες που είναι οι φοτογραφίες απο εκείνο το μέρος.
τι φταίει;;;;;
οι χθεσινες μπυρες???
![]()
![]()
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Αρχικά δημιουργήθηκε από TOMASKTM
ξανά μανά help:
τι φταίει;;;;;
μπορει να μην εχει φωτογραφιες εκει![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!