Εκτός απροόπτου θα σας συνοδεύσω μαζί με ένα φίλο (δεύτερη μοτό). Νομίζω ότι πρέπει να καλέσουμε και κανά κανάλι να μας αποθανατίσει. Ομολογουμένως θα είμαστε ένα σπάνιο θέαμα. Τι λέτε να το σφυρίξω σε κανά Alter?
Εκτός απροόπτου θα σας συνοδεύσω μαζί με ένα φίλο (δεύτερη μοτό). Νομίζω ότι πρέπει να καλέσουμε και κανά κανάλι να μας αποθανατίσει. Ομολογουμένως θα είμαστε ένα σπάνιο θέαμα. Τι λέτε να το σφυρίξω σε κανά Alter?
Μπορείς να βγάλεις τα ερωτηματικά από εμένα.....
![]()
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
THA EIMAI KAI EGW EKEI ME THN HAIDI KAI O TAKHS ME TO TRX850![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
Μοτοσυκλετες των:
1.hornet
2.dukasii
3.gst
4.crs-k
5.nikoskkk
6.spike
7.julius
8.periklisk
9.theod
10.idi
11.gypsy
12.sf
13.nik0s
14.cityfly
15.koutsikos
16.petridist
17.scbr1000rr
18.powerphot
19.κανενας
20.afro
21.devils_abimal
22.κενο
23.adam_tsouk
24.ruyjin
25.nikou
26.zouzounos
27.gtz750
28.snipper????
29.θανος??
30.theocbr+latrhs mhxanwn
31.gcrook
32.xrider
33.dirty???
34.tdaf
35.sas
36.φιλος του sas
37.φιλος του sas
38.freerider
39.fire
40.alexander
41.nimbus
42.mitsos1
43.gmakris???
44.katsai
45.giannisman
τωρα υπαρχουν και καποιοι αλλοι που θα αποφασισουν την τελευταια στιγμη καθως και τα ερωτηματικα στη λιστα που παιζονται
επισης εχω σημειωσει στη λιστα μου και τα δικαβαλλα που ειναι περιπου +20 ατομα
Η καταμετρηση των συμμετοχων συνεχιζεται (περα παναγια-δωθε παναγια-κατω παναγια!!!!)
devil's animal![]()
![]()
![]()
οχι abimal και χωρις _ (underscore)
ευχαριστω.....
α!!και παιζει να ειμαι και εγω δικαβαλος (εκτος απροοπτου)![]()
Τελικο....
Εγω θα'ρθω με το SH...
Πωλείται XX 98' Full Extra.
Πωλήθηκε...
Λες ;;;;;;!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από m1ke
Νομίζω ότι πρέπει να καλέσουμε και κανά κανάλι να μας αποθανατίσει. Ομολογουμένως θα είμαστε ένα σπάνιο θέαμα. Τι λέτε να το σφυρίξω σε κανά Alter?
...η πρώτη λίστα του hornet είχε 48 και η επόμενες
έχουν 45? τι έγινε?![]()
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
νικο για να μην κανω 150 ποστ κανω edit τη λιστα συνεχως οποτε παντα το πρωτο ποστ να κοιτατε σαν ενημερωμενοΑρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
...η πρώτη λίστα του hornet είχε 48 και η επόμενες
έχουν 45? τι έγινε?![]()
ειχα βαλει στο πρωτο μου ποστΑρχικά δημιουργήθηκε από hornet
νικο για να μην κανω 150 ποστ κανω edit τη λιστα συνεχως οποτε παντα το πρωτο ποστ να κοιτατε σαν ενημερωμενο
44 alexandros φιλος του κανενα με το cbr που του πουλησε![]()
Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση
ουπς σορρυ!
Θα το βαλω απλα πειτε εσεις και τα κανονιζω εγω αυτα
ok, κατάλαβα!!Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
νικο για να μην κανω 150 ποστ κανω edit τη λιστα συνεχως οποτε παντα το πρωτο ποστ να κοιτατε σαν ενημερωμενο
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
σπανιότατο θέαμα
σα να έχουν κατέβει όλες οι αντιπροσωπείες και όλα τα μοντέλα βόλτα μαζί θα είμαστε
γαμάτα δηλαδή
:rotflmao:
Ε ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ,ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑΑρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ΕΓΩ ΑΚΥΡΟ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕ ΘΑ ΕΡΘΩ..!!
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ ΜΟΥ ΒΑΡΕΣΕ ΣΤΡΟΦΑΛΟΜΠΙΕΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΩ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ!
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΕΧΕΤΕ.![]()
![]()
ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΚΟΥΩ ΚΤΜ ΝΑ ΜΕΝΕΙ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΑΝΕΚΔΟΤΟ.
ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΚΤΜ
ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΝΙΩΘΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ ,ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ![]()
ΙΣΩΣ ΕΘΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΜΑΖΙ......
Τρελοκοτσιδού..!!!!
ΚΑΛΑ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ HONDA ΕΙΣΤΕ ΠΙΟ ΧΑΖΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΣΑΚΙΑ ΛΕΜΕ Ε΄??Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
Ε ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ,ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ
ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΚΟΥΩ ΚΤΜ ΝΑ ΜΕΝΕΙ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΑΝΕΚΔΟΤΟ.
ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΚΤΜ
ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΝΙΩΘΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ ,ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ![]()
:rotflmao: :rotflmao: