Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 33

Θέμα: Αξία ανεκτίμητη...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver

Αξία ανεκτίμητη...

Βενζίνη : ? 35,00
    Διόδια : ? 5,00
    Καφέ - τσάι : ? 10,00
    Φαγητό : ? 20,00

Να συντηρείς τον εξοπλισμό σου μετά από μια βόλτα, αναπολώντας πειράγματα και γέλιο με φίλους...

...ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ!!!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER

Re: Αξία ανεκτίμητη...

Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver

Να συντηρείς τον εξοπλισμό σου μετά από μια βόλτα, αναπολώντας πειράγματα και γέλιο με φίλους...

...ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ!!!

+10000

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook

αναπολώντας πειράγματα και γέλιο με φίλους...

ΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΘΩΜΑ....:rotflmao:
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας

...ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ!!!

αδερφέ πολλά πληρώνεις...

αλλά τι λέω τράιουμφ πήγες κ πήρες στα 10 ευρά για τσάγια θα κωλώσεις...

Εχω σκεφτει απειρες φορες να γραψω πως νιωθω τοσο καιρο χωρις μηχανη...αλλα ειλικρινα δεν μπορω να βρω τις λεξεις...

Προχθες εκανα test ride το Daytona....Με τους χτυπους τις καρδιας αυξημενους ηδη απο το συρμο του μετρο μονο και μονο απο την σκεψη οτι θα ξανα οδηγησω...με αυτο το συναισθημα που ολοι νιωθουμε οταν ρολαρουμε......σαν να μην περασε μια μερα...

Μου λειπει ρε γμτ αυτη η ελευθερια...Μου λειπει αυτη η φυγη απο σκοτουρες και προβληματα.Καβαλαγα και απλα εφευγα...μια βραδυνη μοναχικη βολτα,ενα τσιγαρο καπου σκοτεινα και με την επιστροφη ξαφνικα να με χωρανε οι τοιχοι του δωματιου...

Σημερα επινα καφε στο μπαλκονι και εβλεπα τα βουνα του λεκανοπεδιου και ενιωθα σαν φυλακισμενος...Τι ωραια που θα ηταν να μπορουσα να φυγω...Το εχω αναγκη....

Να προσεχετε αδερφια!Να ξερετε οτι καθε φορα που σας πετυχαινω στον δρομο,ειτε ειμαι ποδαρατος ειτε κλεισμενος σε ενα κουτι σας θαυμαζω και χαιρομαι που ειμαι ενας απο εσας....

ΑΞΙΑ:ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ οπως λες Θωμα και οπως πολυ καλα ξερουμε μονο εμεις οι "τρελοι"

Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
    Εχω σκεφτει απειρες φορες να γραψω πως νιωθω τοσο καιρο χωρις μηχανη...αλλα ειλικρινα δεν μπορω να βρω τις λεξεις...

Προχθες εκανα test ride το Daytona....Με τους χτυπους τις καρδιας αυξημενους ηδη απο το συρμο του μετρο μονο και μονο απο την σκεψη οτι θα ξανα οδηγησω...με αυτο το συναισθημα που ολοι νιωθουμε οταν ρολαρουμε......σαν να μην περασε μια μερα...

Μου λειπει ρε γμτ αυτη η ελευθερια...Μου λειπει αυτη η φυγη απο σκοτουρες και προβληματα.Καβαλαγα και απλα εφευγα...μια βραδυνη μοναχικη βολτα,ενα τσιγαρο καπου σκοτεινα και με την επιστροφη ξαφνικα να με χωρανε οι τοιχοι του δωματιου...

Σημερα επινα καφε στο μπαλκονι και εβλεπα τα βουνα του λεκανοπεδιου και ενιωθα σαν φυλακισμενος...Τι ωραια που θα ηταν να μπορουσα να φυγω...Το εχω αναγκη....

Να προσεχετε αδερφια!Να ξερετε οτι καθε φορα που σας πετυχαινω στον δρομο,ειτε ειμαι ποδαρατος ειτε κλεισμενος σε ενα κουτι σας θαυμαζω και χαιρομαι που ειμαι ενας απο εσας....

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64

Αξία ανεκτίμητη...

.....οδήγηση με γυαλιά ηλίου,ψιλοχώσιμο στο Αρτεμίσιο,περνάμε τη σήραγγα,στάση στην Τρίπολη για καφέ...

-Ρε συ,έβλεπες μέσα στο τούνελ;
    -Τίποτα!
    -Ούτ' εγώ...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μού 'μεινε...
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

αντε να ερθει το καλοκαιρι λεμε......

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dsc004530.jpg 
Προβολές:	329 
Μέγεθος:	99,7 KB 
ID:	117522
    ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΣ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ.
    ΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ,ΑΝ ΟΧΙ
    ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ.

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon
    ...
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19

Μια απ'τα ιδια ρε φιλε..
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Μαλακα Θωμα (παλι με εκανες να σε βρισω) με το κωλοθρεντ που ανοιξες με εκανες να νοσταλγησω τις βολτες με τους ΒεΔυο μπραδερς (και οχι μονο).
    Ενα μπραου (και οχι γκραου οπως λενε οι κακοηθεις) και πισω μας το χαος (παλι πονηρα σκεφτεστε .
    Και ο βρυχηθμος των ΒεΔυο στο πρωτο τουνελ να σου σηκωνει την τριχα καγκελο και να βλεπεις τους οδηγους των αυτοκινητων να παραμεριζουν να περασουμε.
    Α ρε γαμω το μα την Παναγια πρεπει να κανονιστει καποια στιγμη βολτα με τα εξης κριτηρια:

1) Ολοι οι συμμετεχοντες θα εχουν αφτερμαρκετ εξατμισεις (πρεπει να βαλω καποια στιγμη)
    Και οι τρυπιες καλες ειναι.(Να κανω την πατεντα με το τρυπανι εστω) .Γαμα το ΔΑΝΕΙΟ και χειροποιητες απο Δευτερα!!!!

2) Προτιμουνται τα δικυλινδρα V2 και τα τρικιλυνδρα,μεσα και μονοκυλινδρα και τετρακυλινδρα σαφως.

3) Οσο πιο πολυ θορυβο κανουν τοσο το καλυτερο.

4) Ο σκοπος της βολτας θα ειναι ο εκκωφαντικος θορυβος και μονο.Ο σκοπος θα εχει επιτευχθει αν εστω και ενας περασει το βραδυ σε κρατητηριο η εστω φαει κληση για υπερβολικο θορυβο.Θα υπαρχει ρητρα που θα υποχρεωνει τους συμμετεχοντες να τσονταρουν αν πεσει κληση.Αρα οσο πιο πολλοι τοσες περισσοτερες οι πιθανοτητες να τον πιει καποιος,και τοσο μικροτερο το ποσο που θα πρεπει να πληρωσει ο καθενας.

5) Στοχος το απολυτο πανδαιμονιο και η βαβουρα,ξερογκαζιες,κοφτες και λοιποι παλιμπαιδισμοι οχι μονο θα επιτρεπονται αλλα και θα ενθαρρυνονται,και εσχατως θα βραβευονται.!!Στο τελος της βολτας ο πιο θορυβωδης κατα κοινη ομολογια θα λαβει το βραβειο του σιδερενιου σιδεροσωληνα σε μια συντομη τελετη βραβευσης.

6) Θα πρεπει να υπαρχουν καποιοι κανονες,οπως ο κανονας που θα λεει οτι ετσι και μπουμε σε τουνελ θα απογορευεται τα δικυλινδρα και τρικυλινδρα να πεσουν κατω απο τις 8.000στροφες και τα τετρακυλινδρα κατω απο τις 10 κτλ.Οποιος δε, θα εχει τις κοχονες να περασει ολο το τουνελ με κοφτες μπερδεματα σκασιματα και φλογιδια, θα εχει μαζεψει πολυτιμους ποντους και θα θεωρειται φαβορι για το βραβειο.

7 )ΟΛΗ η βολτα θα πραγματοποιηθει με μια ταχυτητα κατω.Στα τετρακυλινδρα ισως και δυο.Οποιος δεν συμμορφωνεται το ΜΠΟΥΛΟ.(να εχετε φρεσκα λαδια και φρεσκια συνδρομη σε οδικη βοηθεια της αρεσκειας σας) .

8)Οι οδηγοι θα πρεπει να ειναι αρκετα εμπειροι,διοτι θα κινουμαστε οσο το δυνατον πιο κοντα μεταξυ μας σε σχηματισμο και σε διαταξη οπου θα επιτρεπει τον μεγιστο θορυβο στην μικροτερη δυνατη αποσταση.Οι ρυθμοι θα ειναι μεχρι σβελτοι γιατι στα 200+ ακους τον αερα και οχι τις εξατμισεις,και πολυ πανω απο τα 200 δεν ακους ουτε τον Χριστο τον ιδιο αμα κατεβει και σου ουρλιαξει στο αυτι.

9)Η εκδρομη (ο θεος να την κανει) θα πρεπει να πραγματοποιηθει μερα Κυριακη και αν ειμαστε τυχεροι με καλο καιρο,για τον απλουστατο λογο οτι τοτε αυξανονται οι πιθανοτητες να πετυχουμε Κυριακατικους εκδρομεις και να τους τρομαξουμε.

Βολτα πυροβολαρχια κοινως.
    Πειτε ρε....
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Μαλακα Θωμα (παλι με εκανες να σε βρισω) με το κωλοθρεντ που ανοιξες με εκανες να νοσταλγησω τις βολτες με τους ΒεΔυο μπραδερς (και οχι μονο).
    Ενα μπραου (και οχι γκραου οπως λενε οι κακοηθεις) και πισω μας το χαος (παλι πονηρα σκεφτεστε .
    Και ο βρυχηθμος των ΒεΔυο στο πρωτο τουνελ να σου σηκωνει την τριχα καγκελο και να βλεπεις τους οδηγους των αυτοκινητων να παραμεριζουν να περασουμε.
    Α ρε γαμω το μα την Παναγια πρεπει να κανονιστει καποια στιγμη βολτα με τα εξης κριτηρια:

1) Ολοι οι συμμετεχοντες θα εχουν αφτερμαρκετ εξατμισεις (πρεπει να βαλω καποια στιγμη)
    Και οι τρυπιες καλες ειναι.(Να κανω την πατεντα με το τρυπανι εστω) .Γαμα το ΔΑΝΕΙΟ και χειροποιητες απο Δευτερα!!!!

2) Προτιμουνται τα δικυλινδρα V2 και τα τρικιλυνδρα,μεσα και μονοκυλινδρα και τετρακυλινδρα σαφως.

3) Οσο πιο πολυ θορυβο κανουν τοσο το καλυτερο.

4) Ο σκοπος της βολτας θα ειναι ο εκκωφαντικος θορυβος και μονο.Ο σκοπος θα εχει επιτευχθει αν εστω και ενας περασει το βραδυ σε κρατητηριο η εστω φαει κληση για υπερβολικο θορυβο.Θα υπαρχει ρητρα που θα υποχρεωνει τους συμμετεχοντες να τσονταρουν αν πεσει κληση.Αρα οσο πιο πολλοι τοσες περισσοτερες οι πιθανοτητες να τον πιει καποιος,και τοσο μικροτερο το ποσο που θα πρεπει να πληρωσει ο καθενας.

5) Στοχος το απολυτο πανδαιμονιο και η βαβουρα,ξερογκαζιες,κοφτες και λοιποι παλιμπαιδισμοι οχι μονο θα επιτρεπονται αλλα και θα ενθαρρυνονται,και εσχατως θα βραβευονται.!!Στο τελος της βολτας ο πιο θορυβωδης κατα κοινη ομολογια θα λαβει το βραβειο του σιδερενιου σιδεροσωληνα σε μια συντομη τελετη βραβευσης.

6) Θα πρεπει να υπαρχουν καποιοι κανονες,οπως ο κανονας που θα λεει οτι ετσι και μπουμε σε τουνελ θα απογορευεται τα δικυλινδρα και τρικυλινδρα να πεσουν κατω απο τις 8.000στροφες και τα τετρακυλινδρα κατω απο τις 10 κτλ.Οποιος δε, θα εχει τις κοχονες να περασει ολο το τουνελ με κοφτες μπερδεματα σκασιματα και φλογιδια, θα εχει μαζεψει πολυτιμους ποντους και θα θεωρειται φαβορι για το βραβειο.

7 )ΟΛΗ η βολτα θα πραγματοποιηθει με μια ταχυτητα κατω.Στα τετρακυλινδρα ισως και δυο.Οποιος δεν συμμορφωνεται το ΜΠΟΥΛΟ.(να εχετε φρεσκα λαδια και φρεσκια συνδρομη σε οδικη βοηθεια της αρεσκειας σας) .

8)Οι οδηγοι θα πρεπει να ειναι αρκετα εμπειροι,διοτι θα κινουμαστε οσο το δυνατον πιο κοντα μεταξυ μας σε σχηματισμο και σε διαταξη οπου θα επιτρεπει τον μεγιστο θορυβο στην μικροτερη δυνατη αποσταση.Οι ρυθμοι θα ειναι μεχρι σβελτοι γιατι στα 200+ ακους τον αερα και οχι τις εξατμισεις,και πολυ πανω απο τα 200 δεν ακους ουτε τον Χριστο τον ιδιο αμα κατεβει και σου ουρλιαξει στο αυτι.

9)Η εκδρομη (ο θεος να την κανει) θα πρεπει να πραγματοποιηθει μερα Κυριακη και αν ειμαστε τυχεροι με καλο καιρο,για τον απλουστατο λογο οτι τοτε αυξανονται οι πιθανοτητες να πετυχουμε Κυριακατικους εκδρομεις και να τους τρομαξουμε.

Βολτα πυροβολαρχια κοινως.
    Πειτε ρε....

Γιωργη αυτο δεν θα ηθελα να το χασω με τιποτα!Μονο να περιμενετε λιιιιιγο καιρο για να μπορεσω να ερθω και γω με το 3μπουρδελο μου!
    Εγω ειμαι μεσα παντως....Τωρα πρεπει να βρεθει και καποιος που να θελει να με κουβαλησει
    Μπαινω στο merge...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
    Μια απ'τα ιδια ρε φιλε..

Μονο υπομονη Ανδρεα μπορουμε να κανουμε.....Παλι με χρονια με καιρους παλι δικα μας θα ναι!

Μπαινω στο merge...

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αξία ανεκτίμητη..
    από epp1640 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 27/09/2011, 20:26
  2. Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΞΙΑ ΔΕΝ ΜΕΤΡΙΕΤΑΙ ΜΕ ΓΚΑΛΟΠ..............
    από agelos στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 01/09/2007, 15:53
  3. ΜΕΤΑΠΩΛΗΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ
    από Γαιδαράκος στο forum BMW
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2007, 00:28
  4. Άξια του τίτλου της!!!
    από mike1821 στο forum Off topic
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2006, 09:34
  5. Αξία......ανεκτίμητη