Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 49

Θέμα: Εφιαλτικό σύστημα παρακολούθησης εργαζομένων

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Γουσταρω !!!

Αν εισαι διαχειριστης δικτυου θα σε ξεσκιζουν στο "φακελλακι" για να μη τους δινεις στη διευθυνση !!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Bartlaaaaaaaaallll που εισαι ρεεεεεεε ;;

Μυριζω φραγκααααααααααααααα !!!!

:rotflmao:

Νεκρο Μελος Το avatar του/της monarxis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
    Γουσταρω !!!

Αν εισαι διαχειριστης δικτυου θα σε ξεσκιζουν στο "φακελλακι" για να μη τους δινεις στη διευθυνση !!

an omws den eisai diaxeiristis kai eisai koinos user tote,

8a perneis 700 eyros kai 8a dineis kai fakelaki?

imarton pleei kiogiorgioy!

p.s. ase pou to "dosimo" einai kai e8niko sport! den xreiazetai nasai diaxeiristis diktioy.
    "If you paid me a million dollars I couldn't have gone any faster" - Colin Edwards....

Αρχικά δημιουργήθηκε από monarxis
    an omws den eisai diaxeiristis kai eisai koinos user tote,

8a perneis 700 eyros kai 8a dineis kai fakelaki?

imarton pleei kiogiorgioy!

p.s. ase pou to "dosimo" einai kai e8niko sport! den xreiazetai nasai diaxeiristis diktioy.
    Μη με το χαλας ! Μη με το χαλας και θελω να παρω κι αλλη μηχανη !

Νεκρο Μελος Το avatar του/της monarxis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
    Μη με το χαλας ! Μη με το χαλας και θελω να παρω κι αλλη μηχανη !

entaksei re kanw silance

"If you paid me a million dollars I couldn't have gone any faster" - Colin Edwards....

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Αρχικά δημιουργήθηκε από monarxis
    entaksei re kanw silance

τι ποσοστό από το φακελάκι θέλεις για το σιλάνς;

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Κατι θα βγει ... σιγουρα πραματα λεμε !

:smilea:

δύο ημισφαιρίων Το avatar του/της ΙΠΠΕΑΣ
    Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
    ξέρεις βεστρομά
    ένα από τα πολλά οικονομικά αξιώματα είναι και το
    "το κέρδος έρχεται με την ποσότητα"
    πάω ό,τι στοίχημα θες ότι τα βιβλία του δεν έχουν και το καλύτερο χαρτί του κόσμου ότι με λίγα λόγια είναι πολύ χαμηλού κόστους παραγωγής οπότε βασιζόμενος στην ποσότητα το να μειώσει το ποσοστό κέρδους του ανά μονάδα μάλλον βγάζει περισσότερα τελικά
    Γενικότερα, για εμένα το καλύτερο είναι για κάποιον που θέλει να λέγεται ανοιχτόμυαλος και ασυμβίβαστος με την ακάστωτε παγκόσμια τάξη, αφού βρει το βιβλίο που θα του προκαλέσει την περιέργεια για να ψάξει ένα θέμα, πρέπει ύστερα να διαβάσει διαφορετικά βιβλία διαφορετικών εκδόσεων πάνω στο ίδιο θέμα.

Πιο συγκεκριμένα όμως, δεν συμφωνώ με την φράση που έχεις τοποθετήσει μέσα σε εισαγωγικά παραπάνω και γενικά με τον συνδυασμό τους με αυτά που παρέθεσες παρακάτω.

Ένα από τα πολλά παραδείγματα και το πιο τρανταχτό που αναιρούν τα παραπάνω - με συγχωρείς αν ο λόγος μου σε προκαλέσει - είναι ένας εκδοτικός οίκος που για εμένα σώζει το ελληνικό πνεύμα στους ισοπεδωτικούς καιρούς στους οποίους ζούμε. Μόνο και μόνο γιατί έχουν καταφέρει να εκδίδουν βιβλία σε σχετικά χαμηλή ποιότητα σε χαμηλότατες τιμές και να διατηρούν έτσι την αρχαία γνώση και τις αξίες του ελληνισμού(ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ αρχαίας ελληνικής γραμματείας), τον αναφέρω και αδιαφορώ για την διαφήμιση που κάνω και ας μπαναριστώ.

ΚΑΚΤΟΣ

Αν κάποιος πάρει βιβλία του Αριστοτέλους ή του Στράβωνος ή του Πλάτωνος από άλλο εκδοτικό οίκο, επειδή θεωρούνται κλασσικοί έλληνες συγγραφείς, διαπιστώνει αμέσως ότι κάνουν το λάθος να τα φτιάχνουν πολυτελή και έτσι στερούν από το μέσο πολίτη, χαμηλής οικονομικής δυνατότητας, να μάθει και να ερευνήσει όλη την Αρχαία Ελληνική Γραμματεία.

Υπάρχουν βιβλία που μπορεί να κάνουν 7 Ε, ίσως και λιγότερα !!!!

Υποστηρίζω δηλαδή ότι το χαμηλό κόστος σε ένα βιβλίο, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι αυτός που το βγάζει τον ενδιαφέρει η ποσότητα και όχι το περιεχόμενο του βιβλίου.

Και τώρα έρχομαι στο θέμα Λιακό. Διαβάζει κάποιος στο λιακό ότι έγινε πόλεμος μεταξύ Ελλήνων και Ατλάντων πολλούς αιώνες πριν. Τελικά καταλήγει να διαβάσει το " ΤΙΜΑΙΟΣ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΑΣ " του Πλάτωνος.

Αυτό έκανε ο Λιακόπουλος - ίσως χωρίς να το θέλει , απευθυνόμενος μέσα από ένα λαϊκό μέσο μαζικής εμβέλειας(δεν είναι ενημέρωσης) ανάγκασε κάποιους ανθρώπους εκεί που κάθονταν στο καθιστικό τους και έβλεπαν την κάθε σειρά - σαβούρα κλειδαρότρυπας - τρώγωντας ότι σκουπιδοτροφές έχει εφεύρει η "πολιτισμένη δύση", να μάθουν τι θα πει βιβλία, πέρα από αυτά που διάβασαν, όπως τα διάβασαν στο σχολείο.

Πάντα όρθιοι

rakomelo <> mixanaki

άκουσον δε

πριν τα μπινελίκια, μπορεί κανείς να τσεκάρει πρώτα :

http://office.microsoft.com/en-us/of...390721033.aspx

και μετά αν μπορεί ας τα ξαναπεί

Υπάρχει και σε open source για τα φτωχαδάκια αφεντικά

Φιλε Ιππεα η δικη μου αντιληψη των πραγματων σε σχεση με τον κοσμο, συγκλινει κατα πολυ με αυτα που λεει Ο Λιακοπουλος. Εχω αρκετες ενστασεις αλλα σε γενικες γραμμες συμφωνω. Επισης το αισθητηριο μου μου λεει οτι ο Λιακο ειναι αγνος τυπος και καλος ανθρωπος. Επισης εκτιμω πως εχει 5 η 6 παιδια και αγωνιζετε να τα θρεψει πουλωντας βιβλια και να μοιραστει διαφορες ενδιαφεροντες γνωσεις με τον κοσμο. Τωρα με το δικο μου παντα μυαλο σκεφτομε με πιον θα πρεπε να ειμαι περισσοτερο καχυποπτος με τον Λιακοπουλο η με τους σεβασμιοτατους δισεκατομυριουχους, Μακη, θεμο; Εκδοτες και αυτοι με χαμηλοτερης ποιοτητας χαρτι και κακιστης ποιοτητας ενημερωση. Ο κυριος κακτος που ανεφερες ηταν μονιμος πανελιστας του αρχιλαμογιου. Περνιετε πιο σοβαρος απ τον Λιακοπουλο; Ο Λαζοπουλος; Ο εκδοτης Κωστοπουλος; Με τα γνωστα περιοδικα που εφιαξαν την κουλτουρα του ΕΛΛΗΝΑ διδασκοντας παρτουζες και αλλαξοκολιες; Ασε να μαστε με τους γραφικους καλυτερα. Πηρα αφορμη Ιππεα να εκφρασω μια αποψη. Δεν διαφωνω σ αυτα που λες απλα το προσεγγιζω διαφορετικα το θεμα

Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    Εδώ το Ελληνικό δημόσιο δεν παίρνει απόφαση να βάλει στις δημόσιες υπηρεσίες ηλεκτρονικούς λαμπτήρες για να δώσει το καλό παράδειγμα,θα βάλει το σύστημα της Microsoft;

Ρε φιλε το φωναζω χρονια τωρα
    Θα ειχαμε λυσει το προβλημα της καταναλωσης, και ολοι κανουν τις παπιες ή ειναι ασχετοι
    Αν ημουν κρατος, θα απαγορευα τους συμβατικους λαμπτηρες, ετσι απλα
    ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!

φευγάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    Φιλε Ιππεα η δικη μου αντιληψη των πραγματων σε σχεση με τον κοσμο, συγκλινει κατα πολυ με αυτα που λεει Ο Λιακοπουλος. Εχω αρκετες ενστασεις αλλα σε γενικες γραμμες συμφωνω. Επισης το αισθητηριο μου μου λεει οτι ο Λιακο ειναι αγνος τυπος και καλος ανθρωπος. Επισης εκτιμω πως εχει 5 η 6 παιδια και αγωνιζετε να τα θρεψει πουλωντας βιβλια και να μοιραστει διαφορες ενδιαφεροντες γνωσεις με τον κοσμο. Τωρα με το δικο μου παντα μυαλο σκεφτομε με πιον θα πρεπε να ειμαι περισσοτερο καχυποπτος με τον Λιακοπουλο η με τους σεβασμιοτατους δισεκατομυριουχους, Μακη, θεμο; Εκδοτες και αυτοι με χαμηλοτερης ποιοτητας χαρτι και κακιστης ποιοτητας ενημερωση. Ο κυριος κακτος που ανεφερες ηταν μονιμος πανελιστας του αρχιλαμογιου. Περνιετε πιο σοβαρος απ τον Λιακοπουλο; Ο Λαζοπουλος; Ο εκδοτης Κωστοπουλος; Με τα γνωστα περιοδικα που εφιαξαν την κουλτουρα του ΕΛΛΗΝΑ διδασκοντας παρτουζες και αλλαξοκολιες; Ασε να μαστε με τους γραφικους καλυτερα. Πηρα αφορμη Ιππεα να εκφρασω μια αποψη. Δεν διαφωνω σ αυτα που λες απλα το προσεγγιζω διαφορετικα το θεμα
    Αυτές οι φυλλάδες με τις αλλαξοκ... και τα υπολοιπα δείχνουν και λένε πραγματικά γεγονότα τουλάχιστον...
    ο Λιακόπουλος το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια.
    Γιατί άραγε να έχει μαζέψει οπαδούς αμόρφωτους ανθρώπους που δεν είχαν ξαναδιαβάσει αρχαία ιστορία;;;

Ο Κάκτος είναι μια καλή εκδοτική εταιρεία όντως. Αν θέλει κάποιος να μάθει την ιστορία του καλύτερα να καταφύγει στα πρωτότυπα κείμενα και να μην ακούει τις αερολογίες του καθένα.

Α... και κάτι τελευταίο... σαν προφήτης που είμαι σας λέω ότι σε 50 χρόνια απο τώρα θα έχουμε έλειψη πόσιμου νερού και περίπου ο μισός πληθυσμός του πλανητη θα λιμοκτονεί και άλλα πολλά ...πολλά... αλλά όταν αυτά τα έχουν πει οι επιστημονες εδώ και πολλά χρόνια εμείς κλείναμε τα αυτιά μας και τα ανοιγαμε για να ακουσουμε τον κάθε "προφήτη" και "γνώστη" της εποχής...

Δεκτη η αποψη σου! Το θεμα εχει πολλες διαστασεις και αποψεις. Αλωστε εδω ειμαστε στις γενικες. Οχι στις διαμαχες.

φευγάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    Δεκτη η αποψη σου! Το θεμα εχει πολλες διαστασεις και αποψεις. Αλωστε εδω ειμαστε στις γενικες. Οχι στις διαμαχες.
    Μπα... δεν έχω όρεξη για διαμάχες νυχτιάτικα....

Τα σεβη μου τοτε και καλο βραδυ

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Ρε φιλε το φωναζω χρονια τωρα
    Θα ειχαμε λυσει το προβλημα της καταναλωσης, και ολοι κανουν τις παπιες ή ειναι ασχετοι
    Αν ημουν κρατος, θα απαγορευα τους συμβατικους λαμπτηρες, ετσι απλα
    ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!
    Τώρα για την αναφορά περί οικονομικών λαμπτήρων

Έχω κάποιες αμφιβολίες για το πόσο αντί οικονομικοί είναι οι απλοί λαμπτήρες πυρακτώσεως που κάποιοι έχουν πέσει με τα μούτρα να τους εξαφανίσουν

Τελικά αυτό που μου αρέσει είναι ότι τόση ώρα που διαβάζω έχω ξεχάσει πιο ήταν το αρχικό θέμα και δεν με ενόχλησε καθόλου:smilea:

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Σύστημα Abs
    από ruyjin στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 71
    Τελευταίο μήνυμα: 27/07/2005, 22:43
  2. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 08/07/2005, 12:31
  3. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 21/06/2005, 10:15
  4. Προβολικό σύστημα για μοτοσικλέτες
    από skor-billys στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket