Καθ' ότι λίγο μεγαλύτερος θα προτιμήσω το...
''Η πόλη ποτέ δεν κοιμάται'', ωραία χρόνια ρε πστ μου....
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Ειδικά η σεκάνς που ξεθάβει το Triumph το φτιάχνει και ξεχύνεται στο δρόμο μες την "ομίχλη" ο Καλαβρούζος είναι όλα τα λεφτά![]()
![]()
Άμα θέλει ο ελληνικός κινηματογράφος ''κόβει'' διαμάντια, άμα θέλει όμως....Αρχικά δημιουργήθηκε από gousgoun_69
Ειδικά η σεκάνς που ξεθάβει το Triumph το φτιάχνει και ξεχύνεται στο δρόμο μες την "ομίχλη" ο Καλαβρούζος είναι όλα τα λεφτά![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Άμα θέλει ο ελληνικός κινηματογράφος ''κόβει'' διαμάντια, άμα θέλει όμως....
Και η πλάκα είναι ότι το εν λόγω διαμάντι δεν υπάρχει σε DVD.
Μόνο σε μια χιλιοπαιγμένη άθλια βιντεοκασσέτα έχω καταφέρει να το βρώ.![]()
γμτ δεν την ξέρω την ταινία. Υπάρχει περίπτωση να την βρω σε ντιβιντιΑρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
''Η πόλη ποτέ δεν κοιμάται'', ωραία χρόνια ρε πστ μου....![]()
![]()
ΥΓ. δεν θυμόμουν το τίτλο του θρεντ και αναρωτιόμουν που συζητάγαμε για ταινίες![]()
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
πω-πω μια κανονια!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από gousgoun_69
...................................... δεν υπάρχει σε DVD.
Μόνο σε μια χιλιοπαιγμένη άθλια βιντεοκασσέτα έχω καταφέρει να το βρώ.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
πω-πω μια κανονια!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
γμτ δεν την ξέρω την ταινία. Υπάρχει περίπτωση να την βρω σε ντιβιντι![]()
![]()
ΥΓ. δεν θυμόμουν το τίτλο του θρεντ και αναρωτιόμουν που συζητάγαμε για ταινίες![]()
Οπως είπα πιο πάνω δεν υπάρχει σε DVD![]()
Την είχα γράψει σε βιντεοκασέτα από την τηλεόραση όταν την είχε παίξει πριν από κάτι δεκάδες χρόνια....
Κάποια όμορφα πράγματα είναι καταδικασμένα δυστυχώς σε εξαφάνιση.
Εχω βρει κάποια διαμάντια στο www.blue-whitegt.com
ελληνικά τορεντς.θέλει εγγραφή όμως![]()
Η νουμερο 1 (με διαφορα) ταινια ολων των εποχων στην Ελλαδα ειναι "Οι τεμπεληδες της ευφορης κοιλαδας" και βρισκεται εδω http://video.google.com/videoplay?do...31007162047256
Atomic H-D & Triumph
White Line Cycles
Paranoid Racing ltd.
Αρχικά δημιουργήθηκε από zman
Η νουμερο 1 (με διαφορα) ταινια ολων των εποχων στην Ελλαδα ειναι "Οι τεμπεληδες της ευφορης κοιλαδας" και βρισκεται εδω http://video.google.com/videoplay?do...31007162047256
δεν την έχω δει αυτή
αλλά επίσης από τις κορυφαίες είναι η
μάθε παιδί μου γράμματα
Αρχιζει κυριες και κυριοι το 2ο ημιχρονο του αγωνα Μακης FC vs Θεμος UTD
Ο ανακριτης σφυριξε την εναρξη του 2ου ημιχρονου σημερα το πρωι με το σκορ 2-0 υπερ του Μακη.
Ο Θεμος υποσχεται ανατροπη,γκολ και θεαμα κατα την εξοδο απο τα αποδυτηρια οποτε αναμενουμε εξελιξεις.
Ο Μακης δηλωσε το πρωι στην μικτη ζωνη του Παπαδακη οτι το βραδυ στην εκπομπη του θα εχει και αυτος φοβερες αποκαλυψεις και απειλει με συντριβη τον πρωην κολλητο του.
Στην υπολοιπη επικαιροτητα ο καιρος θα ειναι αιθριος κατα την διαρκεια της εβδομαδας αλλα απο την Παρασκευη αναμενεται ραγδαια επιδεινωση και κακοκαιρια.
Αγαπητοι μας τηλεθεατες η συνεχεια στις οθονες σας
![]()
Μάθε παιδί μου γράμματα
Πραγματικα η πεμπτουσια του Ελληνικου κινηματογραφου...
δολοφονικο χιουμορ,ολοι ανεξαιρετως, και δολοφονικοτερες αληθειες...
οι εκθεσεις των παιδιων στο σχολειο ...![]()
![]()
![]()
οι παπαδες που εχουν γινει περισσοτεροι απ τους κατοικους ...![]()
![]()
![]()
και φυσικα το τραγουδι ντισκο της εποχη "Raspoutin" στο κασετοφωνακι![]()
state of the art TAINIA!!!![]()
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"
Το γαμ το "θεμα" με τα ασχετα![]()
Και οι δυο Μακης και Θεμος ειναι "σπατουλες" οχι απλα γλυφτρες.
Ο πρωτος ειναι μια πουρογρια μαλλον σιφηλιασμενη (εχει τα κλασσικα συμπτωματα μεγαλομανιας κλπ).
Μας ζαλησαν τα παπαρια οτι ηταν μοντελο,οτι ηταν σκιτσογραφος,οτι ηταν γιατρος,οτι ειναι συνθετης κιθαρο/αιδοιος,αγωνιστης,αδιαφθορως και αλλες πολλες τετοιες παπαριες.....συνηθως οταν καποιος θελει να τον βγαλουνε γκομενα αρχηζει να δινει την λιστα των προσοντων μηπως και του κατσει καποια/ος.
Στο τελος ο τυπος κανει δεξιωσεις,βαφτιζει τα παιδια του με αυτους που πλαγιως δινει σαν κλεφτες και απατεωνες.....ο Βαρδινογιαννης του βαφτησε την κορη...μαλλον ειναι το Μητσοτακικο συστημα.
Ο δευτερος ειναι η χοντρη,ασχημη,χαζοχαρουμενη,ψευδη κοπια του Κωστοπουλου,που καποια στιγμη μαλλον εκτος απο την μασα σκεφτηκε και οτι με την ακριβεια σημερα σε λιγο οσα τσεπωνει δεν θα του φτανουν για πουρα και 10 κιλα μπριζολιδια για πρωινο και ετσι τσεπωσε τα 5.000.000€.(αυτα λενε...το ποσα εχει τσεπωσει μεχρι σημερα δεν ξερουμε)
Προσωπικα στα παπαρια μου για τα ποσα "μασανε" και αν κανουν το "τρενακι" μεταξι τους.
Αυτο που μου την δινει στην ολη ιστορια ειναι οτι εχουμε 2008 και απο την δημιουργια του Ελληνικου κρατους 1870/90 εχουμε ακομα 5/10 οικογενειες που κανουν οτι γουσταρουν και "εμεις" ειμαστε απλως θεατες ,λες και ζουμε σε αλλη χωρα.
Λες και τα λεφτα που τρωνε οι χοντροι/σιφηλιασμενοι δεν ειναι δικα μαςκαι μετα βλεπω κατι γεροντακια να μην εχουν να φανε γιατι η συνταξη ειναι οσο δυο καφεδες στο Φαληρο,νεους να σκιζονται σε μαλακιες δουλειες για 500€..
Ολοι πουλημενοι ειναι απο παντα.
if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law
ε όχι και άσχεταΑρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
Το γαμ το "θεμα" με τα ασχετα![]()
Και οι δυο Μακης και Θεμος ειναι "σπατουλες" οχι απλα γλυφτρες.------
Ολοι πουλημενοι ειναι απο παντα.
πάντως έχεις δίκιο αλαλούμ κατάσταση
![]()
![]()