Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 40

Θέμα: Zx-10 2008 Dyno

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zx-10 2008 Dyno

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Καταρχας οσο σουζουκακιας ειμαι εγω αλλο τοσο καβασακιας εισαι και συ ομορφουλη...:rotflmao:
    Κατα δευτερον μακαρι να αλλαζες καθε 7 χρονια μοτερ και συ,θα σου εβγαινε ακριβως οσο σου κοστιζουν οι τουμπες σου σε καθε βολτα:rotflmao: :rotflmao:

κατ'αρχην εγω δεν θ'αλλαζω σε 7 χρονια μοτερ γιατι απλουστατα ΔΕΝ χρειαζεται.
    (σωνει και ντε επειδη πεθαινει η δικια σου "κατσικα",να πεθανει και του γειτονα) καθαρος Ελληναρας!

και κατα δευτερον αν μετα απο τοσες τουμπες εσυ ειχες μηχανακι θα επρεπε να ειχες κανει 4 διαφορετικα ταματα σε Θεο, Αλλαχ, Βουδα, Δια και να ειχες στειλει και ενα ευχαριστηριο γραμμα στον Αγιο Βασιλη!
    :a36: :a36: :a36: :a36:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zx-10 2008 Dyno

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    κατ'αρχην εγω δεν θ'αλλαζω σε 7 χρονια μοτερ γιατι απλουστατα ΔΕΝ χρειαζεται.
    (σωνει και ντε επειδη πεθαινει η δικια σου "κατσικα",να πεθανει και του γειτονα) καθαρος Ελληναρας!

και κατα δευτερον αν μετα απο τοσες τουμπες εσυ ειχες μηχανακι θα επρεπε να ειχες κανει 4 διαφορετικα ταματα σε Θεο, Αλλαχ, Βουδα, Δια και να ειχες στειλει και ενα ευχαριστηριο γραμμα στον Αγιο Βασιλη!
    :a36: :a36: :a36: :a36:
    Κοιτα αμα αρχισω να σου λεω για τις τουμπες μου και για το ποσο ζορικες ηταν τουλαχιστον 2 απο αυτες θα παρακαλαγες να ειχες καθε μερα πτωση σαν την τελευταια σου και θα ελεγες και ευχαριστω.(Και παραδοξως το μηχανακι μου με καμια κατοσταρια την τελευταια φορα περασε απο πανω μου με τριπλο αξελ και προσγειωθηκε σε ενα χαντακι και πλαισιο δεν εκοψε...ακομα) .

Επισης επειδη πολυς ντορος για το τιποτα, λεω να μην συνεχισω να ασχολουμαι μαζι σου διοτι για ψυλλου πηδημα χωρις να σου πω κατι προσωπικο, ξεθαβεις καταστασεις προσωπικες (και αρκετα πονεμενες) ,και με βαζεις στο τριπακι να σου ανταποδωσω εις δεκαπλουν και δεν θελω.

Καλα να ειμαστε να κανουμε βολτες (και ας πεφτουμε) και καλο θα ειναι να μην βαφομαστε σαν κατοχοι ταδε μηχανων διοτι δεν θα ξεκολλησουμε ποτε και απο καποιες κακες οδηγικες συνηθειες μας αν ειμαστε τοσο στενομυαλοι.
    Αντε βγαλε τωρα το μπουρδελο σου να κανεις κανα τρακντει ρε!!

-Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zx-10 2008 Dyno

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Κοιτα αμα αρχισω να σου λεω για τις τουμπες μου και για το ποσο ζορικες ηταν τουλαχιστον 2 απο αυτες θα παρακαλαγες να ειχες καθε μερα πτωση σαν την τελευταια σου και θα ελεγες και ευχαριστω.(Και παραδοξως το μηχανακι μου με καμια κατοσταρια την τελευταια φορα περασε απο πανω μου με τριπλο αξελ και προσγειωθηκε σε ενα χαντακι και πλαισιο δεν εκοψε...ακομα) .

Επισης επειδη πολυς ντορος για το τιποτα, λεω να μην συνεχισω να ασχολουμαι μαζι σου διοτι για ψυλλου πηδημα χωρις να σου πω κατι προσωπικο, ξεθαβεις καταστασεις προσωπικες (και αρκετα πονεμενες) ,και με βαζεις στο τριπακι να σου ανταποδωσω εις δεκαπλουν και δεν θελω.

Καλα να ειμαστε να κανουμε βολτες (και ας πεφτουμε) και καλο θα ειναι να μην βαφομαστε σαν κατοχοι ταδε μηχανων διοτι δεν θα ξεκολλησουμε ποτε και απο καποιες κακες οδηγικες συνηθειες μας αν ειμαστε τοσο στενομυαλοι.
    Αντε βγαλε τωρα το μπουρδελο σου να κανεις κανα τρακντει ρε!!

1ον εισαι μ@λακας που τσαντιζεσαι.

2ον εισαι πολυ μ@λακας που τσαντιζεσαι.

και 3ον και κυριοτερον: ΔΕΝ θα επρεπε να τσαντιζεαι γιατι κανουμε πλακα (τουλαχιστον εγω).

για τις τουμπες σου δεν το ηξερα (να εισαι σιγουρος οτι θα σε κοροϊδευα):rotflmao:

επισης και εσυ με ειπες βροντακα και ΔΕΝ κανω ετσι (οχι γιατι ειμαι ..βλακα ) απλα καλυτερα να σου βγει λεει το ματι παρα το ονομα. Και εμεις εχουμε ενα ονομα ρε παιδι μου. (αυτο ηταν για το προσωπικο που λες)

Θα συμφωνησω για τις βολτες (οχι για τις τουμπες,φτανουν για μενα... ) οπως επισης συμφωνω και για το αλλο που ειπες για τις οδηγικες συνηθειες[ηταν καλο]

Το μηχανακι θα βγει μεσα στο επομενο 15μερο.Απο Δευτερα αρχιζω να ψαχνω για πολυεστερικα!

και θα τα πουμε στην πιστα μαδαφακα...

#WE_R1 Το avatar του/της TokTok

!

Όσα και να έχει τροχό στους αγώνες θα φανεί αν είναι μηχανάκι.

Τι 170, τι 166, τι 165 πάνω κάτω τα ίδια είναι...

πρωην μελος Το avatar του/της idi

Re: !

Αρχικά δημιουργήθηκε από TokTok
    Όσα και να έχει τροχό στους αγώνες θα φανεί αν είναι μηχανάκι.

Τι 170, τι 166, τι 165 πάνω κάτω τα ίδια είναι...
    γιατι αγωνιαρικα μηχανακια πουλανε στις εκθεσεις? ξες με ohlins μπροστινα με αζωτο κτλ κτλ??

#WE_R1 Το avatar του/της TokTok

RE

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    γιατι αγωνιαρικα μηχανακια πουλανε στις εκθεσεις? ξες με ohlins μπροστινα με αζωτο κτλ κτλ??

Οχι δεν πουλάνε αγωνιστικά μηχανάκια στις εκθέσεις αλλά νομίζω ότι πολύ λίγοι νορμάλ οδηγοί μπορούν να αξιολογήσουν ένα μηχανάκι SS πλήρως. Ένας αγωνιζόμενος όμως μπορεί να το δει με άλλο μάτι.

Εγώ προσωπικά ξέρω ότι μηχανάκι μου δεν είναι το δυνατότερο, αλλά αυτά τα HP που έχει μου φτάνουν και για το δρόμο και για την πίστα. Μου αρέσουν άλλα πράγματα σε αυτό και αν θέλεις μπορώ να σου τα αναλύσω.

Θεωρώ χαζό να βγαίνει ένα μηχανάκι και να τονίζεται η δύναμη όταν σε αυτό υπάρχουν άλλα πιο καλά. πχ ο τρόπος που περνά η δύναμη στο δρόμο, ο συμπλέκτης κτλ..

Τα προηγούμενα ΖΧ10 πάντα σε απόλυτα νούμερα ήταν πιο δυνατά και από R1 και από GSXR,
    αλλά εγώ όσες κόντρες είδα ΖΧ10 με GSXR έφαγαν σκόνη από τα SUZUKI.

Προσωπικά μέχρι τώρα θεωρώ ότι τα SUZUKI είναι τα πιο κοντράδικα μηχανάκια σε νορμάλ μορφή και ας έχουν οι άλλοι ''200' άλογα.

Το ότι ένα μηχανάκι νορμάλ έχει 171 τροχό είναι αξιοσημείωτο άλλα δεν μου λέει τίποτα γιατί του χρόνου άλλοι θα έχουν παραπάνω όπως γίνεται σχεδόν κάθε 1-2 χρόνια.

Re: RE

Αρχικά δημιουργήθηκε από TokTok
    .....

Τα προηγούμενα ΖΧ10 πάντα σε απόλυτα νούμερα ήταν πιο δυνατά και από R1 και από GSXR,
    αλλά εγώ όσες κόντρες είδα ΖΧ10 με GSXR έφαγαν σκόνη από τα SUZUKI.

.....

Εγώ αυτό δεν μπόρεσα να το καταλάβω. Το ότι δεν πούλησε ντάξει...το ότι στους αγώνες δεν τράβηξε Ο.Κ. πάλι...αλλά στην κόντρα στους καθημερινούς αναβάτες......

Τώρα, να μπορούσα να αγοράσω ένα KAWASAKI ZX10R του 2006 μαύρο με ARROW ολόσωμη ohlins stabilizateur, φίλτρο, power commander, 175+τροχό....μιλάμε για 300πολύ+ και πυροβόλο στην κόντρα, με κλειστά μάτια θα το αγόραζα.

Για στήσιμο....ντάξει άσε......αλλά το 2008 ακολουθεί τα KAWASAKI στάνταρ στη δύναμη αλλά θα είναι πολύ αλλού (καλύτερο) σε στήσιμο.....αυτό το WSBK πρωτάθλημα θα είναι το κάτι άλλο, αλλά του χρόνου.....με ΚΤΜ, APRILIA, BMW....άντε γειά....
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    μια χαρα θα με βολεψει να παω μεχρι την καφετερια

H ΚΑWASAKI ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΣΚΙΣΕΙ ΜΕΤΟ ΓΚΑΖΙ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΤΑ ΞΑΝΑ ΛΕΜΕ
    ΜΠΑΜΠΑ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zx-10 2008 Dyno

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    με ειπες βροντακα
    Νίκος
    Open Horizons

fresko gala gia ta paidia Το avatar του/της kavoyras
    ta xete mperdepsei ta pragmata ligo re paidia.oi mixanes pio poly apo xeria exoun anagi.ti na leei otan o kathe katzolos kavalaei ta thiria ayta kai sto telos ths eythias synexizei na pernei ti strofi isia... ekei arxizoyn oi litanies.ti kala pou thatan na eixa agorasei ena xt kai tetoia...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    Την τρυπα στις 9.500 την προσεξε κανεις? Για να μην μιλησω για το ΕΕC...:a5: :a5:

Αφήστε να βγεί στους δρόμους να γίνει καμία δυναμομέτρηση απο εμάς τους κοινούς θνητούς και μετά αρχίστε τα σχόλια...
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

ναι αλλα στο καταρ τον ήπιε κανονικά
    Τουτέστιν πάει να πει οτι η σημερινή νεολαία μας έχει γραμμένους στα παλιά της τα καρμπιρατέρ!

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Neo sugritiko YZF-R1 FIREBLADE GSX-R100 ZX-10
    από greekshadow στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 05/03/2004, 20:25
  2. Cbr1000rr , Gsx-r1000 , Zx-10
    από greekshadow στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 29/02/2004, 21:08
  3. Zx 10
    από alex14 στο forum Νέα